האם

rolan

New member
האם../images/Emo35.gif

הייתם חושבים על זה
... יש תשובות והירהורים - מה דעתכם
מזמינה אתכם להשתתף בדיון ובסקר... להתראות

kisslali

New member
אפילו לי זה נשמע מוטרף

כי בעצם לא היה כ"כ לאן לחזור כי התאלמנתי. בעצם הייתי צריכה לעבור את תהליך הפרידה בלי שותף, שנים כעסתי וניהלתי איתו (ז"ל) מלחמות איומות... אמרתי שזה נשמע מטורף?? נשיקות ללי

לא ליטה

New member
לא../images/Emo70.gif לא../images/Emo70.gif לא../images/Emo70.gif

היו המווון התלבטויות לפני הפרידה, אבל מרגע שהתקבלה ההחלטה - לא הרהורים, לא חרטות ולא נעליים
ולגבי הסקר - רציתי להשתתף, אבל אז נכנסתי פנימה וראיתי שחסרה התשובה המתבקשת ביותר: לא. נו, מה לעשות שאף אחד משנינו לא הציע לחזור ואני אפילו לא יכולה לדמיין הצעה כזו? ובאותו ענין - סידרת השאלות המוכרת עד זרא: - יש לך מישהו? - לא. - והוא? יש לו מישהי? - לא, למיטב ידיעתי. - אז אולי תחזרו? למה, בעצם?

noa128

New member
כנראה שאת לא לבד

כי גם בקרב הכותבות האחרות בפורום של רולאן (משפחות מורכבות) הייתה הסכמה שאופציית הלא היא המועדפת.. ואם הבנתי נכון מהכתבה שהתחילה את הסקר - הדוגמאות היחידות שהצליחה להביא הכותבת היא של הגברים שתפסו את הראש ורצו לחזור - אז כנראה שאליהם צריך היה להפנות את השאלה הזו... וזה מעניין, כי למרות ההסכמה שלנשים (בעיקר עם ילדים) קשה יותר אובייקטיבית להתמודד עם החיים שאחרי הגירושים - מי שמביע רצון לחזור הם דווקא הגברים.. (גם אצלי דרך אגב, למי שזוכר - אני אמרתי לא ולא ליוזמה הזו שבאה ממנו ו"התקפלתי" עם התניות מכאן ועד מחרתיים)

למעלה