האם PALM מתאים ?

Dababy

New member
האם PALM מתאים ?

היי, לאבא שלי יש עסק קטן, כאשר כל מה שהוא צריך לניהול העסק שלו זו תוכנה מאוד מאוד פשוטה, שאפשר לתכנת אותה בקלות בVB או ב ACCESS. האם ניתן להתקין תוכנה כזאת על מחשב PALM ? איך עושים זאת ? מקודדים רגיל ומעבירים ? איך זה בדיוק עובד ? האם PALM מתאים בכלל לשימוש כזה ? תודה רבה !!!

+++

לא תוכל להריץ access על פאלם. מה שכן, תוכל להריץ תוכנות בסיסי נתונים שיכולות להסתנכרן עם בסיסי נתונים באקסס שנמצאות על המחשב (קישורים לדוגמאות בסוף). אבל זה עדיין לא יתן לך ממשק VB. למרות שיש סביבות פיתוח גרפיות דומות ל VB עבור פאלם, זה לא יהי אף פעם אותו דבר. אז אם אתה מחפש ממשק שאפשר לתכנת אותו ב VB ויעבוד על פאלם - אז פאלם לא מתאים. אם אתה מחפש גישה מהפאלם לבסיס נתונים כולל שאילתות וביצוע עדכונים - פאלם מתאים (עד רמה מסויימת של מורכבות בסיס הנתונים).

Dababy

New member
לא הסברתי את עצמי טוב בשאלה ...

אני לא מתכוונת דווקא לPALM אלא לכל מחשב כף יד שיכול להתאים למטרה הזו . למעשה אני מוכנה לקנות כל מחשב כף יד שיכיל מערכת הפעלה שתתאים לתוכנת ויבי פשוטה שמכילה כמה טופסי עדכון, עיון ושיאלתות פשוטות של גישה לDB. בוא נאמר שבמקרה הזה אני מעוניינת להתאים את המחשב לתוכנה ולא להיפך, כי העיקר פה היא התוכנה והשימוש העסקי שיהיה לה. למה מחשב כף יד? פשוט בגלל הניידות. אז שוב לשאלתי: איזה מחשב כף יד עליי לקנות כדי שיתאים לתוכנת ויבי כזאת? איך עליי לתכנת אותה? בסביבת פיתוח רגילה של ויזואל בייסיק? (VB6) ? איך בפועל מתקינים את זה אחר כך על מחשב הכף יד ? תודה !!!

bboaz3

New member
תומכת ACCESS

התוכנה הזאת תומכת ACCESS (לא ב680 יש באג) Database Viewer Plus נמצאת גם ב-palmgear.com אפשר גם לשנות או לבנות נתונים על הפאלם!

למעלה