האם Sonic Heroes לפלייסטיישן

eyalgr

New member
אבל זאת גרסה גרועה...../images/Emo4.gif

מכל הגרסאות של הירוס, גרסת הPS2 הכי צולעת. אם אתה רוצה משחק פלטפורמה בקצב מהיר תנסה את קיה- דרק ליג'ין או את אייפ אסקייפ, שהוא סתם משחק נחמד.

eyalgr

New member
ואיך יכולתי לשכוח-

ראטצ'ט אנד קלאנק 2, אומרים שזה משחק אדיר.

Piccolo

New member
ראטצ'ט וקלאנק 2

זה בהחלט אחלה משחק. גם kya משחק מעולה לדעתי. לאחרונה יצא לי להתקל בהרבה משחקי פס2 נהדרים שלא ידעתי עליהם בכלל :X וסוניק הירוס אני חייב לבדוק בעצמי כבר.. דווקא שמעתי שאמרו שמי שאהב את האדבנצ'ר, עשוי לאהוב את הירוס. אני ממש מקווה שהוא לא יהיה אכזבה.

יש משחקים של סוניק לפלייסטיישן 1 ?

ואתם מכירים אתרים טובים ואמינים שמוכרים משחקים חדשים לפלייסטיישן 1 ? אבל אתרים זולים שלא שוחטים במחירים
נ.ב ביקרתי כבר באתר של מדיה גיים כי החנות רחוקה לי מדי, אני אילתית, ודרך האתר הם מוכרים רק איזה 5 משחקים. והבנתי ממישהו שהאתר ALLGAMES לא אמין בכלל והם עושים בעיות או לפעמים מוכרים דיסקים צרובים כמקוריים - זה נכון ?

eyalgr

New member
בקשר לאול-גיימס:

גם אני שמעתי דברים כאלה עליהם. משחקי סוניק לPS1- נופ.

AxBattler

New member
באמת?

מאיפה השמועות האלה על אולגיימס? הן מבוססות? עם בעיות שלהם של חוסר עקביות ואמינות אני די מזדהה...

eyalgr

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה-זאת-אומרת "מזדהה"../images/Emo35.gif

AxBattler

New member
מזדהה = גם עלי הם "עבדו"

קיבלו חצי חודש פרסום חינם עד שהבנתי שהם מתעלמים והורדתי את הבאנר שלהם...

yoo

New member
ובנוסף..

הם מוכרים זיופים... הם מכרו לי פעם פוקימון רובי לגיים בוי אדואנס מזוייף (השעון לא זז שם) והאריזה היתה זולה כזו, החוברת היתה מצולמת זול, והמדבקה על הקלטת היתה מתקלפת הקלטת לא היתה שקופה (למעשה היא עוד שנייה היתה נשברת לי ביד) והסמל של נינטנדו לא הבריק כסמל המקוריות האמיתי... אבל למזלי הם החזירו לי את כל הכסף חזרה. פשוט הלכתי אליהם ודרשתי... (בהתחלה חשבתי שזו סתם טעות ואפשר להחליף, אבל מסתבר שהמזוייף זה רק מה שיש להם...בדקתי עוד כמה שיש להם במלאי)

למעלה