האם WINDOWS VISTA מוכנה ?

thankful

New member
האם WINDOWS VISTA מוכנה ?

שלום . לדעתכם , האם WINDOWS VISTA מוכנה כיום (לצאת לשוק) , לאור גירסאות הבטא והבילדים (למי שבחן/בדק) ? (בהחלט/כמעט/לא/ממש לא/ממש ממש לא/וכו'). ליאור .

Ambious

New member
לא לגמרי, אבל בהחלט מתקרב לשם

אני משתמש בויסטה בתור מערכת ההפעלה הראשית שלי, וכמעט שאין לי בעיות (והבעיות היחידות שיש לי הן בגלל הדרייבר של ATI שעדיין לא גמור, וזה אחריות כבר של ATI לא של מיקרוסופט). אני בטוח שיש בעיות שלא גיליתי כי אני לא משתמש בכללללל כל כל כל הפונקציות של מערכת ההפעלה, אבל לאור העובדה שאני משתמש בבילד מלפני חודש וחצי, אני מאמין שהבילדים החדשים אפילו יותר טובים, ואין שום סיבה שמיקרוסופט לא יצליחו לעמוד בלוח הזמנים.

thankful

New member
אגב בילדים

בילדים "נבנים" (TO BUILD = לבנות) במהירות ... שים/ו לב , שמאז WINDOWS VISTA BETA 2 (להורדה ציבורית) יצאו כבר עוד 2 BUILD-ים , והשלישי בדרך ... (5505) . ליאור .

Ambious

New member
כן, אז?

הבילדים נבנים כמעט מדי יום, אלה שמשוחררים לבוחנים הם שחרורים חודשיים, CTP חודשיים שכאלה.

סלבריט

New member
לאוהבי השח - מט

פרט למשחק הגאוני הזה, אין בויסטה שום דבר שיותר טוב מ - XP ... במיוחד שאפשר גם לנצח לפעמים את המחשב ( במט )

DevArea

New member
בהחלט

קצת תיקוני באגים ושינויים קטנים של נוחות שרובם יבוצעו או שכבר בוצעו. המערכת כבר כיום מוכנה לשימוש. אפשר להגיד שהשתמשתי בכל התכונות בויסטה.

למעלה