האם ???

ליאן.

New member
singles = unmarried people

ובהקשר של הפורום הזה, מדובר באנשים שהם לא רק רווקים (לא נשואים) אלא אנשים שאינם נמצאים בקשר זוגי כלשהו (פנויים/ות). בודד ? יחיד ? כמובן שאם תרצה להצביע על אחד מתוך מקבץ, תוכל להשתמש במילה בודד או יחיד על מנת להדגיש את האחד, כגון: מגבת יחידה; תפוח בודד. תוכל להשתמש במשמעות הזו גם בהקשר של אנשים כמובן, ולומר: הסינגלס הינו יחיד ומיוחד, אולי בודד לעיתים, אך בהחלט איננו מבודד. כמו כן אפשר לעיתים לומר לגבי אדם הזוגי, שאינו סינגל, כי הוא בודד במערכה הזוגית ואף מבודד.

הולךבטל

New member
מאחר ושמך אינו ידוע לי../images/Emo141.gif

אפנה אל כינוייך לי-אן סינגל פירושו המילולי בודד/יחיד לא !!! נשוי אינו שווה בהכרח לסינגל, כי הרי יש כאלה שאינם נשואים ובהחלט אינם בודדים (גם רוחנית). הבה נאמר כי, לכל אדם אשר מרגיש צורך לדבר עם זולתו ובביתו חסר הרי אין לטרוק הדלת בפניו, לא כל כניסה לאתר פירושה ניסיון לחפש את הזיון של היום נכון זה אף פעם לא מזיק, אבל האמיני לי קשה להזדיין בוירטואליות. תני קצת אמון בחלק מהאנשים סתם - אחד

ליאן.

New member
אתה שואל ועונה לעצמך..... או לי ?

מצטערת, אך לא הבנתי איך הגעת לנושא הזיונים או לחוסר אמון שמשום מה אתה טוען שאין (?). תרצה להבהיר עצמך ?

blaumark

New member
ברוך הבא ידידי הטוב

שלך ידידי קודם כל הרשה לי לברך אותך על כנסתך לפורום בנוסף ברצוני לברך אותך בפעם השלישית היום מזל טוב ליום הולדתך רבותי הולך בטל הוא אחד החברים הטובים שלי הוא אחד האנשים היותר טובים שאני מכיר אני משוכנע שתהינו משיחות איתו אותי הוא מצליח לרתק אותי במהלך שעות

אקווה

New member
אם יורשה לי....

הדיון כאן הזכיר לי באופן אסוציאטיבי למדי את אבשלום קור. קיבלתי חום ממנו

למעלה