האם

cedir

New member
האם

אפשר ללמוד יוגה לפחות חלקית מהתכתבות אם כן האם מישהו יכול ללמד אותי? ואם לא האם יש מישהו מאזור נתיבות שדרות שיכול ללמד אותי ביום שלישי רצוי בין השעות 17:00 - 20:00? דרך אגב אני בן 11 לומדובמשפחתון בקיבוץ סעד אני פעיל גם בפורום אומנות המאגיה. מקווה שלא תזלזלו עקב גילי.

יוגי בר

New member
לימוד יוגה

היי מיכאל אז ככה: 1. לימוד ובראשיתה ברכה (וכאן בפורום אנחנו מכבדים את כולם) ברכה על שהחלטת- החלטה חשובה- כי הגעת לגיל שאתה רוצה להתחיל ללמוד יוגה. ולעניין שלך יוגה- כמו שצריך- אי אפשר ללמוד בהתכתבות. וגם לא צריך. אלא מה? צריך לנסות ולמצוא מישהו שיכול ללמד אותך. לאט לאט. מפנה אותך לכתובת הבאה: ארגון מורי היוגה בישראל. שגר אליהם את השאלה ייתכן והם ימצאו לך מורה בסביבה. ספר מה קורה בהמשך ובמידה ולא תמצא מורה בעזרתם נפרסם בפורום כל הזמן את בקשתך. עד שתמצא. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

cedir

New member
טוב...

אז ככה: המורים שנמצאים באזור שלי מלמדים: א)יוגה לילדים יוגה למבוגרים ב)יוגה הוליסטית, גישת איינגר אז מה כדאי לי ללמוד?

יוגי בר

New member
לימוד יוגה

היי cedir אז ככה: כל יוגה היא הוליסטית. עזוב אותך מהגדרות. חפש אצלך מקום ללמוד יוגה קלאסית. משם תגיע לכל מה שתרצה. בהצלחה. בברכה ואהבה ֿיוגי בר

למעלה