תציעו את הרכב שלכם לשכן הממהר ומצא פנצ'ר ברכבו?
תלויתציעו את הרכב שלכם לשכן הממהר ומצא פנצ'ר ברכבו?
א. תלוי בשכן, יש לנו שכן אחד שאשתתף בצערו אך לא אתן לו רכב. כזה שכשסגרתי לו שיבר כי התפוצץ צינור בחצרו כשהיה בחו"ל לא טרח להגיד תודה. כזה שכשחגגנו בת מצווה לנכדה בחצר והמוזיקה נפסקה כחוק 2 דקות לפני 11- ב-11 ו-2 דקות הופיע שוטר שטען שהשכנים התלוננו על רעש אחרי 11, והוא כמובן הבין. אז לשכן הזה לא אשאיל רכב.תציעו את הרכב שלכם לשכן הממהר ומצא פנצ'ר ברכבו?
שכן חצוף.א. תלוי בשכן, יש לנו שכן אחד שאשתתף בצערו אך לא אתן לו רכב. כזה שכשסגרתי לו שיבר כי התפוצץ צינור בחצרו כשהיה בחו"ל לא טרח להגיד תודה. כזה שכשחגגנו בת מצווה לנכדה בחצר והמוזיקה נפסקה כחוק 2 דקות לפני 11- ב-11 ו-2 דקות הופיע שוטר שטען שהשכנים התלוננו על רעש אחרי 11, והוא כמובן הבין. אז לשכן הזה לא אשאיל רכב.
ב. הרכב שלנו מבוטח עבור שני נהגים. לפני כחודש פתחתי לכמה ימים את הביטוח כך שיכלול גם את בננו. לקח למעלה מחצי שעה. נראה לי שעדיף לעזור לשכן הממהר להחליף גלגל.
אעדיף לנסות לעזור לו להחליף צמיג במהירות ברכב שלו. אולם אם אין אפשרות כזאת משום מה והאיש מאוד ממהר, אני לא זקוק לרכב באותו זמן וכדו', ככה"נ אכן אציע לו את רכבי ובלבד שהוא ישלם את הביטוח הנוסף שנצטרך לעשות עבורו.תציעו את הרכב שלכם לשכן הממהר ומצא פנצ'ר ברכבו?
בהחלט.תציעו את הרכב שלכם לשכן הממהר ומצא פנצ'ר ברכבו?
יפה דיברגנט.בהחלט.
לעתים, טוב שכן קרוב מאשר קרוב רחוק.יפה דיברגנט.
מקרה שקרה לי.
והנכונות של השכנה לתת לי את רכבה ריגש אותי.
אמתלעתים, טוב שכן קרוב מאשר קרוב רחוק.
מה זה ממהר?תציעו את הרכב שלכם לשכן הממהר ומצא פנצ'ר ברכבו?
למקרה חרום יש רכבים מתאימים.מה זה ממהר?
אם זה נשמע כמו מקרה חירום, עוזרים כמה שאפשר
לא אציע את הרכב שלי, וזאת משתי סיבות:תציעו את הרכב שלכם לשכן הממהר ומצא פנצ'ר ברכבו?
אשתך לא נוהגת?לא אציע את הרכב שלי, וזאת משתי סיבות:
1. יש לי ביטוח לנהג אחד.
אין חוק כזה, אסור לך לחנות את הרכב בחניית נכים כאשר הזכאי לתו נכה לא נמצא ברכב, אך אין כל בעיה לנהוג ברכב נכה ולהחנות אותו בחניות רגילות.2. יש לי תג נכה לרכב, ועל פי החוק אסור לנהוג ברכב הזה ללא נוכחות של הזכאי לתג הנכה!!
לא יותר פשוט, להסיע אותו לאן שצריך? בהנחה, כמובן, שאין לו זמן לעבור בפנצ'ריה אחרת זה לא נחשב כ-אך ....... אם זה שכן טוב ואיני ממהר למקום מסוים בדחיפות אציע לו שני דברים:
1. אציע לו להסיע אותו עם הגלגל המפונצ'ר לפנצ'ריה.
2. אציע לו, בזמן הנסיעה, להתכין ברכבו את מערכת הכפתור.
אשתך לא נוהגת?
אין חוק כזה, אסור לך לחנות את הרכב בחניית נכים כאשר הזכאי לתו נכה לא נמצא ברכב, אך אין כל בעיה לנהוג ברכב נכה ולהחנות אותו בחניות רגילות.
אגב, אם אתה רוצה להיות צדיק מהאפיפיור, אתה יכול גם להוריד את תו הנכה מהשימשה בזמן הנסיעה.
לא יותר פשוט, להסיע אותו לאן שצריך? בהנחה, כמובן, שאין לו זמן לעבור בפנצ'ריה אחרת זה לא נחשב כ-![]()
איך הסתבכת, אם אתה לא מצהיר בפניהם שזה רכב שמשרת נכה?לא, אישתי לא נוהגת, יש לך טעות דיברגנט אסור לנהוג ברכב עם תג נכה ללא נוכחות הזכאי לתג,
ועצתך להוריד את התג, לא תעזור אם במקרה תקרה תאונה וחברת הביטוח תעלה על כך שברכב לא היה הזכאי, אז הסתבכת עם הביטוח!
בוודאי שזה רכב שמשרת נכה!!איך הסתבכת, אם אתה לא מצהיר בפניהם שזה רכב שמשרת נכה?
שים לב, שאני לא מתכוון לרכב שקיבלת הנחה עליו בתור נכה, אלא לרכב רגיל שיש לו תו נכה.
אתה זכאי לקניית רכב ללא מיסוי?בוודאי שזה רכב שמשרת נכה!!
יש לי נכות לא כבדה כתוצאה ממספר רב של תאונות שהיו לי לא תאונות דרכים ולא תאונות עבודה.
עד כמה שידוע לי, לא.אתה זכאי לקניית רכב ללא מיסוי?
אם כך, אין צורך להודיע לביטוח שזה רכב נכה.עד כמה שידוע לי, לא.
היות ולא הוכרתי כנה באופן רשמי ע"י ביטוח לאומי מפני שעברתי את הגיל שבו ניתן לקבל הכרה כנכה.
אך ............... קיבלתי תג נכה וכן תעודה המזכה אי המתנה בתור.
בכיףמעבר לכך, תודה רבה לך שאתה מנסה לסייע.![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.