האם?

• פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך

taya

New member
האם?

בהתחלה זה היה רק חשש כללי, אחרי זה כבר התפתח לפחד של ממש- האם נשכחה בקשתי [בתור stranger] להקמת פורום 13 - 16? את כל טיעוניי הבאתי בהודעה ``סקס, סמים ורוק [בלי רול]``. פואט הסכים איתי, גם בלה בלה הסכימה וגם זד נחמד אחד. אז מה קורה עם זה? האם זה הולך להתבצע? ולמה אני מרגישה כאילו אני מציפה את הפורום הזה ומטרידה אותכם?

t@gel

New member
חמודה שלי

את לא מציפה... לאט לאט ובסבלנות... כל הודעה ובקשה כאן מקבלות התייחסות. מין הראוי לציין שהדברים לא נעשים כאן ``על רגל אחת``. יש חשיבה ואירגון בפעילות של מנהלי האתר... אני מבטיחה לך בלב שלם...איש לא שכח את בקשתך...אני מאמינה שהנושא בטיפול. ועוד משהו... בסופי שבוע...פואט נח ולא עובד (גם לו מגיע - ;-) ). כך שאת תראי תגובה רק בשבוע הבא... שבת שלום לך חמודה... t@gel, מנהלת פורום הפרעות אכילה-תמיכה

zed246

New member
תודה תודה

אני מרגיש מוצף במחמאות כאן. קודם פואט ועכשיו את. אחחח, נחמד לי כאן. בעקבות מחשבה קצרה הגעתי למסקנה שלוקח זמן כנראה להקים פורום שלא נדבר על העובדה שצריך גם להכן את הקרקע (אבל אולי אני קצת מגזים - בכל זאת לא קראו לגווטאמלה מאיה לנד - והמבין יבין). בנוסף תהיתי עם הצטרפת לדיון בפורום תיכוניסטים כפי שהצעתי?

taya

New member
לא

אבל לא נורא. רציתי לשאול את פואט או את מי שיודע- מי יהיה מנהל פורום 13 - 16? נראה שאני אצטרך לחכות עד יום ראשון, נו טוב- לא נורא.

@poet

New member
חס ושלום זה לא נשכח

וזה הולך להתבצע שבוע הבא יחד עם פורום מכוניות חדש (שאני מבין שאין שום קשר בינו לבין 13- 16) (-; ואת לא מטרידה את הפורום לעולם אל תרגישי כך בתיאבון דקל

alexsam

New member
פורום מכוניות?????!!!!!!!!!!!!

ווווווווווווווווווווווווואווווווווווווווווווווווו באמת?!!!!! איזה יופיייייייייייייייי!!!!!!!!!!!! אהמ....סליחה שאני נרגם יותר מדי, יש לי מבחן מחר :). נ.ב. שאלה: פורום מכוניות או קביצה של פורומים בנושא מכוניות?! כי אם זה קביצה של פורומים אני צריך לדבר איתך על משהו... :) ביי. אלכס, מ.פ. תוכנות.

למעלה