האם???

BearHelm

New member
האם???

האם יש המשך לאנשי השטיח ואם יש האם גם בעברית?

Athaclena

New member
אין המשך ../images/Emo7.gif

אבל הקצוות די סגורים בסוף הספר, זה לא כל כך מתבקש להמשיך אותו (לא כמו בסדרת הנומים למשל)

Athaclena

New member
אולי אם ישעמם לו פעם מעולם הדיסק...

יש מצב שהוא יכתוב לנו עוד אנשי שטיח. תמיד אפשר לקוות!

Athaclena

New member
נצל"ש - לידיעת כולם

יש לי סורק!!! מתלהבת!! השאלה רק מה לסרוק. מישהו רוצה שאני אסרוק משהו?

The Mad Hatter

New member
אממ...

לפני כמה זמן הוחלט שחברי הפורום יצלמו את עצמם עם ספרי הפראצ'ט האהובים עליהם (או משהו בסגנון P:). את יכולה לסרוק משהו כזה. :) אם אני לא טועה, העלו תמונה רק fingertip וlord bigfoot. * (הסורק שלי לא עובד טוב, עוברות שעות עד שאני מצליחה לגרום לו לסרוק משהו. >_<)

ויימס

New member
הממ, לפעמים יש לי מצלמה דיגיטלית,

אז גם אני יכולה להעלות תמונה עם הספרים. אבל רק אם עוד אנשים יעלו. וAthaclena, תסרקי ציורים של דמויות מעולם הדיסק. יש לך? אם אין לך, תציירי או תסנג'רי חברים שיציירו.

Athaclena

New member
הנה נתחיל:

זה מה שבן דוד שלי צייר כשסיפרתי לו על מוות. לא כמוני, הוא *יודע* לצייר, שזה שימושי... מאז הוא קרא את בשורות טובות אבל לקח לו איזה שנה והוא לא כל כך רצה עוד (נראה לי יותר בגלל האנגלית ופחות בגלל שהוא לא אהב את הספר)

Athaclena

New member
גם יש לי ציורים שאחים שלי ציירו

בגיל 9, ובעיפרון. לעשות להם בושות? לי יש פטור, אני לא יודעת לצייר

Maladict

New member
סימניה

ידידה שלי עשתה לי סימניה של מוות.... ואת מי היא שמה לו ביד? את המוות של עכברים!1 איזו סימניה מגניבה זאת

ויימס

New member
חברה שלי מציירת את מוות העכברושים

די טוב. היא כל הזמן הייתה מציירת לי אותו על ברכות יום הולדת.

The Mad Hatter

New member
הו! *_*

זה ממש יפה! (למרות שהאסוציאציות שיש לי ממוות לבוש בחולצה ומכנסיים קצרות הן די מוזרות) * המ. במשך כל שנות חיי המעטות ציירתי בערך כל דמות עולמדיסקית אפשרית (והכל מצא את עצמו בפח, בסופו של דבר), אבל רק את מוות על כל סוגיו (ה-מוות, מוות העכברושים, הפשפשים, מה-שלא יהיה) אף-פעם לא הצלחתי לצייר. תמיד השארתי מין גלימה חשוכה כזו. P: אני לא יודעת איך אני אמורה לצייר שלד...>_<

Athaclena

New member
למה לך לנסות אפילו?

תמצאי איזה תמונות או ציורים באינטרנט של שלדים ותלבישי אותם (לא לשכוח נקודות כחולות בעיניים), או משהו כזה. זה לא כאילו שאפשר לצייר לו פרצוף עם אישיות, הרי שלד זה שלד זה שלד...

ויימס

New member
זהו, שאנשים שמציירים כן מצליחים

לצייר לו פרצוף עם אישיות, אל תשאלי אותי איך, אני לא מצליחה לצייר לו אפילו פרצוף בלי אישיות...

BearHelm

New member
אולי יש לי

יש לי חבר בישיבה צייר לא נורמלי אני מת לסרוק את הציורים שלו.

למעלה