האם דור רביעי 20GB כולל כבל USB
א א ל ר ו נ ד New member 17/9/04 #2 זה מה שבא עם ה20 Apple Earphones AC Adapter FireWire cable USB 2.0 cable
M MistyX New member 17/9/04 #4 אני צריך חיבור USB כדי לטעון למכשיר גם ממחשבים אחרים וגם להעברת קבצים עכשיו ראיתי שכבל USB עולה בסביבות ה180 שקל אז בחישוב שלי עדיף לי לקנות את ה20 GB דור רביעי מאשר את ה15 GB דור שלישי(עם הכבל בתוספת מחיר) ויצא הפרש של 200-300 שקל האם אני צודק?
אני צריך חיבור USB כדי לטעון למכשיר גם ממחשבים אחרים וגם להעברת קבצים עכשיו ראיתי שכבל USB עולה בסביבות ה180 שקל אז בחישוב שלי עדיף לי לקנות את ה20 GB דור רביעי מאשר את ה15 GB דור שלישי(עם הכבל בתוספת מחיר) ויצא הפרש של 200-300 שקל האם אני צודק?
א א ל ר ו נ ד New member 17/9/04 #9 בארץ המחירים לא שונים ממקום למקום כולם אותו הדבר ההבדלים הם הנוחות שלך
© ©טל New member 17/9/04 #10 מ.... תודה על התשובות אתה חושב שכדאי לחכות קצת? צפוי הורדת מחירים בקרוב? מקווה כבר להצטרף לפורום בתור משתמש IPOD
מ.... תודה על התשובות אתה חושב שכדאי לחכות קצת? צפוי הורדת מחירים בקרוב? מקווה כבר להצטרף לפורום בתור משתמש IPOD
C Chewbacca New member 18/9/04 #12 אני מצטער שאני מתערב אבל יש הבדלים של כמה מאות שקלים במחירים בין מקום למקום. תיכנסו לzap ותראו...
א א ל ר ו נ ד New member 19/9/04 #13 אממ אממ (שיעול) הסתכלתי עכשיו בזאפ משום מה האיפוד 20 גיגה מופיע במחיר של 1800 ש"ח מוגדר אצלהם כדור 2... אולי זה מסביר את המחיר הזול?
אממ אממ (שיעול) הסתכלתי עכשיו בזאפ משום מה האיפוד 20 גיגה מופיע במחיר של 1800 ש"ח מוגדר אצלהם כדור 2... אולי זה מסביר את המחיר הזול?
C Chewbacca New member 20/9/04 #14 הוא כנראה מעודפי יצור אבל במחירים של דור 4 יש הבדל של כמה מאות שקלים בין הכי זול להכי יקר. ואני קיבלתי את ה20GB דור רביעי שלי היום
הוא כנראה מעודפי יצור אבל במחירים של דור 4 יש הבדל של כמה מאות שקלים בין הכי זול להכי יקר. ואני קיבלתי את ה20GB דור רביעי שלי היום