האם ?

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
האם ?

האם אנשים מתחתנים כי הם מפחדים למות לבד?

RedStorm

New member
לא קשור

אבל מה היית מעדיף? לחיות באושר ובשימחה ולמות אומלל או להיות אומלל רוב חייך ולמות מאושר עם חיוך על הפנים

IC4

New member
אאוץ´ :)

אני בוחר ב SECRET ANSWER NUMBER 3 השאלה הזאת מיותרת
AKA נמנע.

srullli

New member
אנשים מתחתנים

לצורך מיסוד הקשר שלהם ואהבה שלהם . אולי אפילו כדיי להוכיח לעצמם ו/או לאחרים את אהבתם . וגם כדיי ליצור לעצמם איזשהוא קניין ובאמת גם בן זוג לחיים (איזשהוא תמיכה ועזרה אם צריך בהמשך...)...... למרות שזה דיי מוזר בעייני כי יש מספיק זוגות בעולם שמתגרשים או בוגדים.... אם רוצים ילדים אולי כן צריך....

ironman

New member
אנשים מתחתנים כדי להגיע :

להגיע לשלימות בחיים שלהם , וגם כדי למות ביחד כולנו מרגישים עצוב כשאנו רואים זקן יושב לבד על איזה שהוא ספסל , בלב אנחנו אומרים שאנחנו ממש לא היינו רוצים להיות ככה , אז הנה , הזוגיות היא דבר חיוני לכל יצור חי ואחד שמתכחש לזה נפגע באיזה שהוא שלב

IC4

New member
בדיוק !! כדי למות ביחד !!

כדי שניפגש שוב ב OTHER SIDE אבל הבעיה שלי עם הרעיון הזה הוא שכאילו אין חשיבות לחברים למרות שכאן הרומנטיקה באה לביטוי במשפטים כמו "את כל עולמי" אבל עדיין אני רוצה שכשאנחנו נמות, כולנו נפגש שוב ונעשן מריחואנה, נדבר על הימים הטובים של פורום מוק"א
... :)

srullli

New member
גם לי נראה

שזוגיות זה דבר חיוני לכל יצור חי, אני אפילו לא פיקפקתי בזה בתגובה שלי... פשוט מה שאני אומרת זה שאדם צריך "עזר כנגדו" , ואני לא אומרת שאנשים לא צריכים להתחתן או משהו.... להיפך אפילו, זה מאוד יפה בעיניי ששני אנשים רוצים לחיות את שארית חייהם ביחד, וזה בטח גם מאוד מרגש ומאוד מיוחד ... !! פשוט אני חושבת שחתונה, וכל הפורמליות והטקסיות שבה וזה שכל הזוגיות הזאת הופכת פתאום לאיזה דבר מאורגן ורשום, זה עדיין לא נותן הבטחה אמיתית שאותו אדם יישאר עם זה שאיתו לכל שארית חייו , ובאותה נאמנות וחיבה שהם קיוו שתמשיך לרחף ביניהם כמו ברגע האיחוד הזה שלהם..... ולא בגלל שהם לא בסדר או משהו בכל העניין הזה... הרי בכל זאת, אדם מטיבעו אולי יחפש גם אפשרויות אחרות והתנסויות שונות בחייו כולל עם אנשים חדשים... אני חושבת בגדול שזה מאוד יפה ומיוחד שזוג מתחתן, אבל נראה לי, וזו רק דעתי, שאם ישנו זוג שלא מעוניין מיד גם בגידול ילדים והקמת משפחה, הם לא חייבים להתחתן כדיי להישאר ביחד. ילד קטן עדיין לא כ"כ ליברלי בכל זאת, והוא כן צריך איזו הגדרה וכן משהו פורמלי וברור וממוסד של היחסים בין ההורים שלו, והגדרה לכך שהוא קיים בתוך משפחה , ושיש לו שייכות ברורה ומוגדרת . ואם אני רואה זקן יושב לו על ספסל, זה מראה עצוב-משהו, אבל זה רק בגלל שהזיקנה הזאת באמת קצת מרתיעה ולא הכי עתורת תהילה .... אבל זה מראה דיי שכיח , בכל זאת אחד מבני הזוג "יילך" לו בשלב כלשהוא לפני האחר .....
אף אחד לא יודע איך הוא יסיים את חייו, ואם לומר בכנות, אני לא ממש נהנית לחשוב על זה, או על הרגע שהסניליות תתחיל , או שאני אזרק באיזה בית אבות , אבל לא נראה לי שצריך לחיות כל הזמן את ההווה בשביל לתהות איך יראה העתיד הרחוק מאוד כתוצאה ישירה..... טוב.... זאת רק דעתי , ויכול מאוד להיות שאני טועה ושדעתי תשתנה עם הזמן...

IC4

New member
there is no spoon

חשבתי שילד הוא דווקא בהרבה הרבה יותר ליברלי מיצור מבוגר וחלוד יותר החיים הם סדרה ארוכה של רגעים, הבא נחיה את ההווה כל הזמן? שרולי רוצה למצוא לה גבר שמתנגד גם הוא למיסוד החתונה , ולהתחתן איתו. ואולי אותו זקן בספסל לא רוצה את הרחמים שלכם, אלא הוא רק שם כדי להשתחרר קצת מהבית , שם אישתו הרודנית מכריחה אותו לא לשים מלח על האוכל חלק מהם לפחות
אגב חשבתי על זה היום שאהבה היא הדבר הכי רוחני של בן אדם רגיל שלא מאמין לשום דבר במחשבה שאין לו סיבה להאמין בו. ואהבה זה פשוט עוצמה, חיבור - ולרוב האנשים אין הרבה דברים כאלה (אולי לחיילים במלחמה יש את זה, מה שמוציא משהו נפלא מדבר כל כך נורא)

srullli

New member
הודעה ממש משעשעת הייתה לך ../images/Emo6.gif

עכשיו סתם רציתי לציין..... בכל אופן לא יודעת בעצם מי יותר ליברלי, נראה לי שזה פשוט עניין של אופי, ואצל חלק זה בגיל מאוחר, ואחרים בגיל מתקדם, לא יודעת.... נראה לי שילדים בגן לא מסוגלים כ"כ להבין כל מיני מריבות זוגיות...... טוף, לא חשוב. טוב, ברור שצריך לחשוב גם על העתיד, ולפעול בהתאם בהווה, אבל אי אפשר גם לחיות כל הזמן בדאגה ובשיגרתיות, כשבעצם בכל הזמן הזה אתה בכלל לא מאושר.... (אני מזכירה שוב שאני פשוט לא יודעת כלום מהחיים שלי
)

srullli

New member
ועוד תיקון

גיל מתקדם => גיל מתקדם יותר ! (מוקדם = צעיר)

RedStorm

New member
כל כך הייתי רוצה להגיב

אבל בזמן האחרון כושר היבטוי שלי נהיה רע יותר ויותר...למה? כנראה כי אני אומר דברים יותר מורכבים מ- "אמא ! אוכל!" אני אחזור כשאהיה מוכן לתגובה

למעלה