האמא הכי גאה שיש (או: בעיה)

LooNA

New member
האמא הכי גאה שיש (או: בעיה)

ולהלן סיטואציה: ירושליים. יום שישי. 23:30 בית אמא ואבא. אני קופץ לביקור. אבא הולך לישון. אמא מכינה לי קפה ואז היא שואלת: מתי התכנית שאני אוהבת? ואני עונה, בלי היסוסים: מהפך היה כבר, בשבע ורבע! אבל היא מקשה: כן, אני יודעת, אבל יש עוד תכנית: הכי גאים שיש. מייד אני מתגונן: רגע, לא הספיקה לך המנה היומית להומואים עם אורנה דץ? ובלב אני חושב: וי זמיר! היא הולכת לראות איתי גסויות של הומואים, סאדו, רימינג, אני לא יכול לראות איתה את זה, מצד שני לא מתחשק לי להפסיד. עד כאן חלק א´. ועכשיו השאלה: מה לעזאזל אני אמור לעשות? להפסיד את הכוסונים או לראות אותם אבל עם אמאל´ה שלי? עכשיו התגובות חלק ב´- בהמשך. תודה על תשומת הלב! LooNA (הבן של)

אווווווווו ../images/Emo120.gif

אם ב"הכי גאים" עסקינן, אז משם גם תבוא הישועה: הכוונה למייקל ואמו כמובן. נכון, לפעמים הוא מתפדח מזה שאמא שלו יודעת יותר על רימינג ממנו, אבל אז מה? על אמא כזו לא מתלוננים! ואם את ה mother-son bonding שלכם היא רוצה לעשות בצפייה משותפת ב QAF, אז תסבול, ותשמח שזה זה ולא סשן משותף של סידור גבות
הטרמפיסט (בציפיה דרוכה לחלק ב´)

.m

New member
אין כמו אמא... ../images/Emo121.gif

לונה, יקירי, הטרמפיסט צודק (צודק? הטרמפיסט? מי אמר את זה? אני? מיד לבדוק חום...) אני חושבת שהיא מנסה להיות חלק מהעולם שלך, וזו דרכה להושיט יד. יתכן וזה מביך בפעם-פעמיים הראשונות, אבל זו הבחלט תגובה נעימה יותר מתגובות אחרות שהיו יכולות להיות לה. ממני היא היתה מקבלת
ענק... m

.m

New member
../images/Emo68.gif ביג יקירי...

איזה כיף לשמוע... ואל תשכח אני אוהבת אותך... (ד"ש לתפיחת חומוס...) נשיקות mai

marco

New member
מרקו עכשיו קלט...

מי זה ביג דיל
אז... welcome! לא יאומן- אני כבר מכיר כל כך הרבה מהפורום הזה!

פתרון אחד יכול להיות..

להקליט בוידיאו, או לחלופין לבקש מחבר שיקליט עבורך! חוץ מזה מה אתה עושה ביום שישי בערב בבית???

LooNA

New member
סליחה?

אולי כדאי שתשאל את השאלה הזאת את כל ההומואים שצופים באדיקות מצמררת בסדרה הזאת. וחוץ מזה- ממתי יוצאים מוקדם כל כך?! תודה על אופצית ההקלטה. LooNA

לירוי25

New member
מה קשור??

גם אני מחסידי התוכנית ולא מעיז להפסיד ולו פרק!! (אמט הוא המלך!!) אבל יחד עם זאת אני מקליט. חצות זה מוקדם מידי? בגילי כבר הולכים לישון בשעה כזאת...

MARMELAD

New member
בתור בן של אמא לא הכי גאה בעולם

אבל אחת שכבר די התרגלה למצב..... אני לעולם לא אצליח לראות עם אמא שלי תוכנית שקשורה לסקס. לעולם. מביך אותי מדי. אבל אם אתה יכול - תיסלם!

KM-AIR

New member
היי, לכלב שלי קוראים לונה!

...וגם לשיר של מיכל אמדורדסקי בקדם אירוויזיון. אגב- הפתרון הוא: להתקשר לחבר שלך שמחכה לך בתל אביב שיקליט לך. ושאמא שלך תתקשר אלי בקשר ל"מהפך"- אני מקליט את כל הפרקים...

LooNA

New member
תודה KM-AIR

אני מסיים היום מוקדם יותר. שניפגש לכוס קפה? אצלי או אצלך? ד"ש לכלב LooNA

KM-AIR

New member
אצליצלך...

דיי... אתה מסיים היום מוקדם?! איזה כייף. גם אני...

DJNYC

New member
אמא ו QAF

כשאמא שלי ביקרה אותי בניו יורק, הגיע יום שבת בערב ואיתו QAF, אז ישבנו וצפינו בסדרה... היא ממש אהבה את הסידרה.. אני לא יודע אם היא צופה בה עכשיו בארץ.. באמת צריך לשאול...

xanadu25

New member
אני יודע שאני מסתכן בנידוי פומבי

ובאפשרות לסקילה המונית , אבל אולי הפתרון יקירי הוא פשוט לא לראות את הסדרה המשעממת טיכו הזאת?

למעלה