Espresso California
New member
האמא והחברה...
שלום וסליחה על ההתפרצות, פשוט נדמה לי שזה המקום המתאים. נדמה כי בזמן האחרון אמא שלי מבלה יותר זמן איכות עם החברה הכי טובה שלי במקום איתי. האמת? מאוד נפגעתי... כבר המון זמן אני מציעה לה ללכת איתי לקפה וכל פעם היא מסרבת עם תירוץ אחר. אלא שאז גיליתי (מהחברה) שהן הלכו לקפה יחד לפני מספר שבועות
והיום שוב- היא (אמא) לא הייתה אמורה לאסוף אותי מהעבודה (אמרה שהיא עייפה מדי, רוצה לנוח לפני שנוסעת לאנשהו מאוחר יותר) אלא שבמקרה התקשרתי לחברה וביקשתי שניפגש והיא כבר סיפרה לי שאמא שלי באה לאסוף אותה מהעבודה (ואח"כ אותי) כי הן הולכות יחד לאותו דבר שאמא שלי הייתה צריכה ללכת אליו בערב... אוף, יצא קצת מבולגן... אני לא מקנאה, אבל כן פגועה. כשניסיתי לדבר איתה (עם אמא) על זה- היא אמרה שאין לי זכות להתערב ולנהל לה את החיים. ואני מה? בסך הכל ניסיתי להגיד לה שתשומת לב גם אני אשמח לקבל מדיי פעם
שלום וסליחה על ההתפרצות, פשוט נדמה לי שזה המקום המתאים. נדמה כי בזמן האחרון אמא שלי מבלה יותר זמן איכות עם החברה הכי טובה שלי במקום איתי. האמת? מאוד נפגעתי... כבר המון זמן אני מציעה לה ללכת איתי לקפה וכל פעם היא מסרבת עם תירוץ אחר. אלא שאז גיליתי (מהחברה) שהן הלכו לקפה יחד לפני מספר שבועות