האמיצים שלי.....

מיה30

New member
האמיצים שלי..... ../images/Emo13.gif

טוב, אתמול כאמור התחילה {סופסופ} שנת הלימודים אז הגדול {5} עלה לגן חובה והצוציק {1.5} למשפחתון ראשון לקחנו את הגדול לגן וכבר הוא היה מבסוט פגשנו שם חברים ישנים שהקלו על עניין הפרידה ואחרי 2 דקות בדיוק אמר הבחור: " אמא, את יכולה ללכת, אני בסדר". הלכתי. הרגשתי בלב איזו הרגשה מוזרה כזו....הוא שלח אותי הביתה??? הבן שלי???? ככה??? בחיי לא האמנתי....טוב ...הנה ההוכחה שהבחור גדל לי משום שמנו פעמנו למשפחתון של הצוציק הגענו והיה שם רק ילד אחד {קטן יותר} כמובן שהוא לא התייחס אליו ממש הנינג´ה שלי ישר רץ למשחקים והתחיל לבלגן היום.... לקחנו את הגדול ....{אותו סיפור כמו אתמול...שילח אותי בצ´יק} ואת הצוציק הייתי צריכה להשאיר היום לבד.... אמרתי לו...ביי...עשה לי ביי עם היד...וזהו... התקשרתי, ודיווחו שאפילו לא בכה אז תגידו לי אתם....אצל מי בדיוק הבעיה????? נראה לי לפעמים שלנו הגדולים יש קשיי קליטה יותר מלקטנים.... ועכשיו...אני בבית....לבד....ו...... מ ת ג ע ג ע תתתתתתתתתת אליהם מיה30

lmerav

New member
מזדהה איתך אחותי

בני גם בן שנה וחצי ורק כאשר עיניו רואות את שער הגן הוא מתחיל לצעוק ולקשקש כל מיני משפטים של אושר ואחרי שאני שמה אותו בגן הוא רץ לשחק ואומר לי ביי ביי כמו מגרש אותי במשך שנה בכיתי והתיפחתי אבל עכשיו אני מתחילה לבין שאני בעצם זו שגידלתי אותו להיות כה עצמאי כי הוא בגן מגיל חצי שנה ובגיל כזה בגן חייבים לפתח קשיחות הסתגלות מהירה ועצמאות אז בעצם אני אוכלת את הדיסה שבישלתי... וזה לא תמיד טעים!!!!!!! מירב (עדיין ממתינה שיאמר לי "אמא אוהב אותך")

nogabp

New member
../images/Emo2.gif שותפה להרגשה

לי יש בן בן שנתיים ו 4 חודשים כשהגענו לגן ביום הראשון להסתגל היו ילדים שבכו ונצמדו להורים רק שלי רץ מיד לכל המשחקים ולא ראה את אמא שלו ממטר. להפך כשאמרו שצריך ללכת הביתה אחרי שעתיים היה צריך למשכו בכוח מעליב לא!? דרך אגב ההמצאה הזו שביום הראשון מגיעים לשעתיים בלבד אפילו שהילד כבר יותר משנתיים באותו גן מיותרת מה ההבדל?! למחרת הוא מגיע ליום שלם והקושי אותא קושי!!!!! לא הספיק לגננות החופש?!

למעלה