האמממ כנסו דחוףףףף

האמממ כנסו דחוףףףף

היי אני רעות כתבתי פה כשהפורום נפתח בהתחלה בהתחלה:) בקיצר אני באה היום להופעה בבארבי ואני יודעת שפתיחת דלתות בשעה 10 ראיתי באתר של הבארבי אבל יש לי שאלה: יש לך מושג כמה זמן קודם צריך לבוא? כאילו יש מצב שלא יישארו כרטיסים או משהו כזה? סתומרת הייתי במספיק הודעות בבארבי אבל לא של הדורבנים ככה שאין לי מושג אם באים הרבה אנשים וכל זה... אז תגידו לי בערך מה הכי מאוחר שאני יכולה להגיע ויישארו כרטיסים? אם אני אגיע ב10 זה בסדר? ואם יש לי את הקופון מהאתר של הבארבי זה לא למספר כרטיסים מוגבל, נכון? סורי על כל השאלות אבל תודהההה רבהההההההה וחג חנוכה שמייחחחח לכולם
ואני אתחיל לרשום פה מעכשיו:) רעות!

little bony

New member
תשובות.

אם תגיעי לפני 10 את תעמדי בחוץ עד 10 אז זה לא משנה בחוץ הכוונה מבחוץ לאיפה שקונים כרטיסים... אין מצב שיגמרו לך הכרטיסים אם את מגיעה ב10 אין כמות כרטיסים מוגבלת לקופון ואניגם יהיה שם

שיווו תודה תודה תודה!!!

באמת עזרת לי כי קבענו להיפגש בתחנת מוניות ברבע ל10 ופחדתי שמאוחר מדיי:))) תודה רבה לך!!!! מי את/ה? בכלל ההופעה הזאת מה זהה באה לי היום טופ!! בדיוק אתמול אמרתי לחברים שליש בא לי היום הופעה ואני אבדוק באינטרנט מה יש ושבא לי דורבנים ובדיוק יש בבארבי איסההה כייייפפפפפפ
בכל אופן אני רעות בת 17 וחצי ומעכשיו אני אכתוב פה:))

little bony

New member
אני חן

אני בת 15 ואני היפר אקטיבית... אני יהיה שם בערך בעשרב ל10 כי אני נפגשת שם אם הרוח רפאים של הפורום

Peach 16

New member
רק לשם הבהרה..

אני אביה- הרוח רפאים של הפורום... נעים מאוד! מקווה שנהנת בהופעה אני מאוד נהנתי!..

יוווווו היה מעולהההה

הייתי שורה ראשונה באמצע הכי באמצע שיש ממש בתוך המיקרופון של איתי! קיצררר היה אחלהההה

יאאא כנסי

הסתכלתי בגלריה שלכם וראיתי תתמונות שלך אז כן אני ראיתי אותך אתמולל :) גם אחרי ההופעה שיצאתי החוצה כבר ובדיוק הצטלמתם וזה בחוץ, סתומרת זאת שבתמונות (חן) עם העיניים הכחולות

little bony

New member
מגניב....

תתארי את עצמך.. את המתולתלת..
ד"א לא הצתלמתי אם אייל סתם דיברתי איתו ואם טל צחקנו על זה שאני יהיה המזכירה הבלונדה שלו

לאאא מתולתלת

האא היא עמדה 2 אנשים לידי נראה לי זאת שאת מתכוונת עליה:) לא יש לי קוצים שחורים.. (עכשיו הם כבר ארכו
) רעות:)

Peach 16

New member
פקצה'לה...

תסתכלי על ההודעות שלי ושל חן בשרשור הזה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=806&msgid=24409370

למעלה