האמן שהוא ההשראה הנוכחית שלכם

מרי לי

New member
האמן שהוא ההשראה הנוכחית שלכם

זה לא חייב להיות אחד הטובים, רק האמן שלאחרונה נתן לכם זווית ראייה חדשה ונתן לכם השראה לנסות ליצור מזווית ראייה אחרת מאחר ואני לאחרונה בתקופת הרוק שלי, ההשראה שלי זה CHRISS CORNELL וAUDIOSLAVE הפקות ששווה להתמדק בהן קצת, וגם מילים ששווה לקרוא מה ההשראה הנוכחית שלכם

כמובן

ש FLEA, הבסיסט של רד הוט צ'ילי פפרס, הוא ההשראה הכי גדולה שלי, אבל, גם יש את SAM JONES, אחלה בסיסט של קונטרבס, וממש התחלתי לאהוב אותו... אז, לאדעתXD 3>נעמיקה (שמחר יש לה מבחן בתולדות הג'אז והיא לא יודעת כלוםם!)

מרי לי

New member
בהצלחה

כן FLEA באסיסט מגניב באמת
שיהיה לך המון בהצלחה במבחן לי היה בסוף הסמסטר הקודם מבחן במוזיקה של המאה ה20 וחשבתי שאני לא יודעת כלום, בסוף קיבלתי תשעים ומשהו ויש לי תחושה שזה היה בגלל המגילה שכתבתי על בילי הולידיי ולואיס ארמסטרונג

חח את מגדת עתידות!

באמת באתי למבחן בתחושה של "אני לא יודעת כלום אני לא יודעת כלום" והלך לי כל כך כל כך טוב, עד שיצאתי משם והתחלתי לקפוץ משמחה=] ואכן, הם מדהימים.

itoosh2

New member
אממממ...

מאז שהכרתי את אביתר בנאי הבן אדם שינה לי את התפיסה (ביחוד של הכתיבה) בצורה דרסטית... אני כל כך מושפע ממנו כל הזמן... וג'ון באטלר גם... וג'טרו טול... ובזמן האחרון המון שירים של ידידים... (התחלתי לפתח לי קבוצה גדולה של ידידים כותבים-יוצרים) ואודיוסלייב וכריס קורנל בכלל זה אחלה... אני ממליץ לך עוד יותר על סאונדגארדן... בכלל משפחת סאונדגארדן-אודיוסלייב-רייג' אגיינסט דה משין הם ממש מעולים...

ttg

New member
כמה כיוונים מומלצים מריה

אם את בתקופת הרוק. קודם כל משהו שקצת יעניין אותך ואנשים פה... http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=67275501 מתופף בשם ניר צדקהיו. שמתופף עם... ? (רמז: הוא קשור באודיוסלייב) אז דברים שהייתי ממליץ לך, Nine Inch Nails - קצת יותר מדי אינדסטרייל ופחות רוק מדי פעם אבל מומלץ בחום. PJ Harvey - אם לא יצא . The Killers - לאט לאט אני מתרחק מהכיוון :) ו...BLOC PARTY שהם לחלוטין שונים. גם דיסק מעניין . דיסק מאוד MID בגישה לסאונד.

מרי לי

New member
NIN ממש ממש היום שמעתי

את האלבום הכפול וישר רצתי לקנות... זה החדשות הטובות.. החדשות הרעות זה שטאוור רקורדס לא מחזיקים שום דבר שאנשים רוצים לקנות..... סורי, אבל זה ככה...... אז כמובן שNIN נגמר להם לגמרי.... וחסר המון זמן.... PJ HARVEY אני מכירה, אם אפשר לקרוא לזה ככה כי שמעתי אותה כשהיתי אולי בת 16 ולא התלהבתי אולי אני אחזור לזה היום... אם יהיה לי זמן, אני מבטיחה THE KILLERS.... לא כ"כ עשה לי את זה..... BLOCK PARTY לא שמעתי אז אני אנסה תודה רבה על ההמלצות ובכלל כל הכבוד לך על כל התגובות בפורום כל תגובה שלך מלמדת משהו חדש מריה

inbal287

New member
כריס קורנל../images/Emo47.gif

Euphoria Morning חרוש אצלי בתקופה האחרונה
.

shlomielvislevy

New member
ההשראה שלי זה RAY ואביב גפן

Ray Charles - לפני חודש קנו לי פסנתר, והתחלתי ללמוד עליו, בזכות האהבה לסגנון של ריי צ'ארלס השקעתי ואני מתקדם יפה אביב גפן, השראה כבר איזה שנה על השירים שלי

yacoOl

New member
תצחקו עלי אם אני אגיד שאני..

מושפע מנעמי שמר , יהורם גאון וכו'??

itoosh2

New member
כן../images/Emo6.gif

סתם... מה הבעיה בהם? גאוני וזקני ישראל...

למעלה