האמנית הגדולה טומוקו פוסה

mirigami

New member
האמנית הגדולה טומוקו פוסה

מגיעה לישראל ב16.3 היא תהיה אורחת של המרכז הישראלי לאוריגאמי טומוקו כתבה כ- 52 ספרים. היא תציג תערוכה. ושאלתי היא האם הייתם מוכנים לקחת חלק וכמה? חשבנו גם על סוף שבוע בים המלח משהו כמו מיני כנס אנחנו נזמין מספר גדול של חדרים מראש (עם הנחה ) ונקבל חדר התכנסות שבו יוכלו לשבת לקפל אל תוך הלילה וטומוקו תעביר סדנאות. כמובן שגם פול ג'קסון (ואיתי) למי שלא נפגש עדיין עם פול.משהו כמו מיני כנס... בנתיים בדקתי בקיבוץ קליה ואני אבדוק במקומות נוספים. אולי נבנה דגם ענק שישאר במדבר? אולי על מצדה? האם תשקיעו בסוף שבוע שכזה? חמישי עד שבת בערב או ראשון? קדימה להפגיז..... מוכנה לשמוע הצעות ורעיונות.........

rlbaris

New member
נשמע חביב,

אבל אני לא בטוח שיש לי את המימון המספק... אבל אני אשמח מאוד מאוד לבוא לערב חד פעמי, ביום חמישי, נניח.

bshuval

New member
נשמע מצוין, אבל

אני מפחד שזה יהיה יותר מדי יקר... אני מאד אשמח להצטרף, אם זה יהיה במחיר סביר. כמו כן, לדעתי אין צורך להדרים עד ים המלח. למה שלא יהיה באזור טבריה, או אזור אחר בארץ? יש לנו ארץ כל כך יפה... לדעתי כדאי לבחור מקום שלא יהיה יקר מדי, אחרת לא יבואו אנשים. (אנשים לא ישלמו אלפי שקלים בשביל סוף שבוע כזה). לגבי דגם ענק שישאר במדבר - זה רעיון יפה, אבל קשה לי להאמין שהוא יחזיק מעמד. אבל אולי נבנה דגם גדול שנתרום למקום בו מתקיים הכנס...

gilg1

New member
רעיונות

אולי נבנה את המצדה מיחידות מודולריות ונשחזר את כל סיפור המרד עם דגמים קטנים של אנשים (אני אלמד)... אני יודע שטבריה זולה הרבה יותר מים המלח בתחום בתי המלון וזה יהווה תמריץ להגיע. כמו כן, יש צורך ביותר סדנאות מאשר רק טומוקו כי גם איתה ניתן להתעייף. בקיצור תני הצעת מחיר ונחליט אם נשארים לישון או רק באים לתקופה קצרה

bshuval

New member
עוד סדנאות

אני מציע שהמקפלים המנוסים יותר יעבירו סדנאות למקפלים פחות מנוסים ולהפך... אני מניח שיהיו גם מקפלים חובבים "צעירים" בכנס.

mirigami

New member
תשובה לכל השאלות שהעלתם לגבי פוסה

אני ופול נעביר סדנאות ואם מישהו רוצה להעביר יכול גם. רק הוא צריך לדבר איתנו על כך. חוץ מזה שבחדר הכנסים שיהיה פתוח כל הלילה יוכלו לקפל וללמד אחד את השני כן נציע את זה לכולםצעירים ומבוגרים. לגבי המחיר לגבי מי שיקר מידי ישהה רק לילה אחד הלילה של שישי ויחזור מוצאי שבת או שיסע בשבת בבוקר לכנס ויחזור בערב. חוץ מעלות המלון יהיה מחיר כניסה (לא יקר ) בנתיים אנחנו מגששים ובודקים מחירים. לגבי השאלה מדוע לא בכנרת? נכון זול יותר בכנרת אבל בשביל פוסה שום דבר לא מיוחד בכנרת זהו עוד אגם (עם הסטוריה) אבל נופי ים המלח , מצדה אין באף מקום בעולם. טומוקו משלמת בעצמה את כרטיס הטיסה ולכן היא גם צריכה להרגיש "שיש תמורה לאגרה " והיא תתארח אצלינו בבית משמע כל הוצאות השהיה עלינו אני רוצה לציין ששנים ניסיתי להביא אמנים גדולים לכאן וכולם סרבו אפילו מפול ג'קסון ביקשתי שהכרנו והוא אמר "אני לא יודע אולי עוד שנתיים" כי אני עסוק (פול אורח כבוד בכנסים רבים) אז לא היתה ברירה והתחתנתי איתו............

bshuval

New member
אני אשמח לדעת מה תחום המחירים

אני תחת תקציב מוגבל (בכל זאת חייל), והייתי רוצה לדעת מה סדר הגודל של המחירים כדי להתארגן בהתאם.

mirigami

New member
נודיע לך בהמשך , אני מנסה לדאוג

שהמחירים יהיו עממים אני צריכה קצת זמן מירי אבל אם יש שאלות נוספות אתם מוזמנים לשאול פול כתב בפורום על פוסה אני מקווה שגיל או גלעד יתרגמו לנו

liatikor

New member
האם אפשר לארגן את הכנס בחיפה?

לצערי מטעמי דת אני לא יכול לקפל בשבת. אבל אם הכנס יערך בחיפה (שאמורה להיות עיר תיירות), אני אוכל להגיע ביום שישי ובמוצ"ש. שי

mirigami

New member
אתה יכול להגיע לפני כניסת השבת

ועד למוצאי שבת. לא נראה לי שיהיה מפגש בחיפה.

למעלה