האמנם?

האמנם? ../images/Emo12.gif

באחת ההודעות בפורום השכן, מישהי סיפרה שהיא יוצאת עם מישהו שאמר לה - חברה זה כמו חבר טוב, מלבד הסקס. מה אתם אומרים?

זה דומה אבל לא זהה

לטעמי חברה צריכה להיות גם חבר טוב, אבל מעבר לזה בני זוג גם חולקים חיים ביחד, עושים החלטות משותפות, זה משהו שאין עם חבר.

duduamar

New member
בעעעע

שאני אשכב עם החבר הכי טוב שלי??? גועל! זה שונה לגמרי לדעתי. חברה עונה על צרכים שונים לגמרי מאשר חבר טוב.

seeyou

New member
להבין קודם מה זה חבר!

A friend is one who knows who you are, understands where you have been, accepts what you become, and still gently invites you to grow A friend is someone who dances with you in the sunlight and walks beside you in the shadows. A friend is someone who has the same enemies you have. A friend is someone who knows the song in your heart, and can sing it back to you when you have forgotten the words. A friend is someone who reaches for your hand and touches your heart. A good friend see the first tear, catches the second and stops the third. יוסי כול זה בתוספת סקס מספק זה בסיס לזוגיות מושלמת יוסי

Vdrums

New member
לא. מסיבה אחת פשוטה

קשר כלשהו בין גבר לאישה הוא לא כמו גבר לגבר, האנרגיות אחרות ההתנהלות אחרת (בלי קשר לעניינים פיזיים כמובן)

odeliaremos

New member
ממש לא ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא מסכימה עם הגגדרה הזו כי חבר בא והולך חברה תמיד נשארת ואם היא יוצאת עם בחור כזה מעניין איך הוא מגדיר את הקשר שלהם? מענין לא?

Vdrums

New member
חבר בא והולך? מוזר אצלי הם לא באים

ומתחלפים כמו גרביים.

בזוז

New member
יש בזה משהו

ויש בזה גם משהו מבלבל. כי כל התנאים של "חבר טוב" חייבים, בעיני, להתקיים גם עם בן זוגי, אבל לא רק הסקס הוא ההבדל בינו לבין החבר/ה הכי טובים.. החברה הכי טובה שלי בחיים יודעת (כי אמרתי לה לא פעם) שאילו הייתי גבר והיא אישה לא הייתי מתחתן איתה... ואני מתה עליה, והיא החברה האולטימטיבית בדיוק כמו שיוסי כתב בתגובה שלו ואני כך כלפיה. אבל יש משהו אחר - מישהו אמר אנרגיה שונה,,, אולי... אני אחשוב עוד קצת ואמצא את ההגדרה היותר מדוייקת של המשהו הזה

melodynoa

New member
זאת אני כתבתי את ההודעה ההיא

עם החבר הכי טוב שלו הוא עושה את הפרוייקט חיים שלו - סרט שהם כתבו ומפיקים ביחד, זאת אומרת ישיבת "מערבת" פעם בשבוע והרבה שעות עבודה ביחד, וקבלת החלטות משותפות. אני חושבת שאצל גברים אשה באה והולכת אבל חברים תמיד נשארים חברים. בניגוד למה שנאמר פה. אני, כשיש לי חבר, מזניחה את החברות שלי, הן מקבלות את זה ואף מתנהגות דומה כשלהן יש חבר. זה מין קוד מוסכם בינינו, כאילו לנשים יותר חשוב בן זוג, מאשר לגברים בת זוג, לפחות על פני השטח זה נראה ככה. "מלבד הסקס" התכוונתי, לא שהוא שוכב עם החבר שלו, אלא ההבדל היחיד ביני לבין החבר שלו זה שאיתי הוא שוכב. האומנם? אני לא רואה בן זוג ככה. מעיני אשה, אני רואה את בן הזוג שלי כ"חצי השני" שלי. כשלא גרים ביחד זה באמת קצת דומה לחבר, ואני יודעת, כי היה לי בן זוג שגרתי איתו שלוש שנים, ואז זה כמו זוג נשוי, זה אחרת לגמרי. היה אפשר להגיד שחברים זה בשביל הכיף, אבל זה חבר שהוא עובד איתו ויש ביניהם נאמנות, אמינות, והבנה מקסימלית. אפשר להבין את התחרות, לא? כשלי יש חבר, כל הדרכים שאני בוחרת הן פועל יוצא של הקשר שלנו, כאילו, יותר חשוב לי להיות איתו מאשר כל דבר אחר. לדוגמא, אם תהיה לי עבודה במרכז, והוא ירצה וילה בצפון (נשמע טוב), ברור שאני אעזוב את העבודה, אני אעזוב אפילו לחו"ל (אלא אם כן זה אלסקה), כי קשר רומנטי זה בשבילי מעל הכל, אבל זה כבר לא קשור להיותי אשה, אני פשוט בנאדם כזה שלא נרגיש צורך לקריירה עצמאית, ואין לי חלומות מיוחדים - מלבד זוגיות מדהימה.

אכן, לך מגיע הקרדיט.

[סליחה שהתעצלתי לבדוק..] והבנתי לגמרי את המשפט שחבר שלך אמר וגם דיי את הכוונות שלך. שאלתי סתם לשם דעת קהל. בנוגע לדיעות שלך - בן זוג זה אכן הרבה יותר השקעה מאשר חברים אבל אני למשל לא הייתי עוזבת הכל רק כדי להיות איתו. כל אחד והבחירות שלו [או, במקרה הזה, שלה.]

למעלה