האמנם?

sense9

Member
מנהל
האמנם?

לאחרונה אני שומעת יותר ויותר טענות אודות הקשר האפשרי בין רמת הריסוס של פירות וירקות (שנתגלה כגבוה במיוחד)/המיים העכורים בארץ/ההורמונים שבבקר (חלב וכו') לבין העלייה באוטיזם ואף נטיות חד-מיניות וכיו"ב.
מן הסתם א"א לערוך מחקר שבודק מתאם ישיר, מכל מיני בחינות, אבל עד כמה הסברה הגיונית ומה אפשר לעשות איתה?

לא יודעת, יש סבירות לזה

אבל אם תשאלי אותי יש גם מגון סיבות אחרות.
העובדה שמבאים ילדים לעולם בגלאים יותר בוגרים-העובדה שהרבה עבודות מבוצעות בישיבה (אני יודעת שזה פוגם באיכת הזרע-לא ידוע לי אם זה עושה משהו לאישה)גם מבחינתו של האוכל-אולי אנשים סתם אוכלים ג'אנק ולא פירות וירקות? יכולות להיות המון, המון סיבות לכביכול "עליות" האלה אני מודה שאני לא נמנת אם חסידי הגישה-"פעם היה פה יותר טוב".-מבחינתי כל עוד הוכח אחרת-יכול להיות שהרפואה השתפרה כל כך שהיא פוגמת באבולוציה, ודברים שהיו אמורים להיות נדירים בגלל ברירה טבעית, הפכו להיות פחות נדירים.
בקשר לא-מיניים. מין, הוא נושא בעייתי-היתה עליו מידה כזו או אחרת של טאבו-איך יודעים שבעבר היו פחות הומוסקסואלים? אולי היתה פחות לגיטימציה לדבר על זה...(מין הסתם) אגב-לדעתי ביון ורמא העתיקים הומוסקסואליות-גברית לפחות היתה מקובלת. אני מתארת לעצמי-שזה התקיים גם כלפי הנשים..

sense9

Member
מנהל
אכן.

אם כי חוסר הבקרה על מה שנכנס לנו למזון וכד' עדיין מעורר דאגה.

למעלה