האמנם?

האמנם?

ממש כמו הניק שלי, אני אחת ממשתתפות הפורום. יש לי תינוק מתוק בן שנה וקצת ואני חושבת לפעמים על להביא לו אח או אחות לחיים. בינתיים זה בגדר מחשבות. עד לפני חודש וחצי הייתי על פמולן ואז החלפתי בעצת הרופא להרמונט. (שאגב, השתמשתי בו כבר קודם!) אבל לאחרונה החלו כמה תופעות משונות שגורמות לי לחשוב שאולי מישהו שם למעלה החליט בשבילי:
חוסר תיאבון שכזה כשבסוף יום של קפה , שוקלוד וביסקוויטים , כמה שאני רעבה אין לי חשק לכמעט כלום.
בחילות אבל בעיקר בשעות הערב..
לא יודעת מה זה אומר , אבל התינוק שלי, שעדיין יונק מדי פעם, מתייאש אחרי דקה ובוכה באכזבה.
המחזור האחרון שלי היה משונה למדי, דימום מסיבי של יומים ואחריהם הפסקה מוחלטת בלי שום שאריות, בניגוד למנהגו הקבוע. אציין גם שבהריון הראשון קיבלתי מחזור פעם אחת למרות שכבר הייתי בהריון אבל גם הוא היה קצת שונה. מה שאין לי זה רגישות מיוחדת בחזה , בניגוד לפעם הראשונה. אז מה? הכי פשוט היה לקחת ערכה ולבדוק. אבל אני חושבת לפעמים שזה רק בדמיון, אני לא זוכרת שדילגתי על כדור אבל יתכן שהמעבר מסוג אחד לשני גרם משהו?? לבדוק או להתעלם? אולי אני סתם מדמיינת תופעות?

sael

New member
בהחלט הכי קל זה לבדוק

למרות שלא נראה לי שאת בהריון. לי גם היו כל התופעות הללו שאת מציינת (כולל המחזור המוזר) כשלקחתי פמולן ונראה לי שבעיקר כשעברתי מהפמולן לגלולות הרגילות. עשיתי בדיקה שנתנה לי תשובה שלילית ונגמרו התהיות. אז נכון שיכול להיות שזה פרי הדמיון, אבל תעשי בדיקה שתיתן לך תשובה ותוכלי להיות רגועה (וכמובן תעדכני אותנו).

ענתש

New member
לבדוק ולא בכדי.

סליחה על הנחרצות (טוב, לא סליחה... אני תמיד ככה). אבל בתור מי שנכנסה להריון עם פמולן בלי לשכוח אף גלולה והוא היה מחוץ לרחם (מסתבר שזה אחד מסיכוני הגלולה הזו) חשוב חשוב לבדוק ואם יוצא לך חיובי ללכת לאולטרסאונד לראות שזה בתוך הרחם. אצלי הגיעמחזור קצר מהרגיל (3 ימים) ושכחתי מזה אחר כך. שבועיים אחר זה קיבלתי שוב מחזור ואז בדקתי... ברור שהמחזור הראשון היה דימום ראשוני בגלל ה"מחוץ לרחם" והמחזור השני היה דימום מאסיבי יותר.

לא מדויק,

אני מזכירה לך שעברתי בדיקת רופא לפני החזרה להרמונט. אני מאמינה שהוא היה רואה משהו אם היה קיים.

אדר שלי

New member
לבדוק ../images/Emo45.gif

אצלי התופעות האלה היו דווקא עם הפמולן (בלי מחזור). אולי הגלולות החדשות עושות לך להרגיש ככה?

אל תכעסנה ../images/Emo12.gif

לא בודקת. לא כרגע. לו רציתי לבדוק לא הייתי מחכה לעצתכן. אני ארגיש כזו אידיוטית לגלות שהכל בדמיון שלי שאני דוחה את זה. אתן יודעות איך זה (או שלא) , רגע אחד אני חושבת שהכל בסדר ואין שום סיבה בעולם שזה יקרה עם גלולות באופן סדיר. רגע שני אני מתכננת מתי הולכים לקנות ערכה... בהריון הראשון שלי, עשיתי בדיקה אחת ויחידה שיצאה חיובית. לפניה עם כל החשדות לא היה לי בסיס איתן להרגיש בהריון. אבל מאז כבר בדקתי פעמים בזמן שלא היה לי מחזור (בהנקה). וכאמור, לא רוצה לעשות צחוק מעצמי. נראה איך ארגיש מחר..

אז למה בכלל שאלתי?

כי רציתי לשמוע מה אתן אומרות, אם התופעות הללו נשמעות כמו הריון או כמו מישהי שקשובה לכל שינוי בגוף שלה.

גם אחת מכן עם תופעות

האמת היא שאין כל-כך תופעות, חוץ מזה שהמחזור לא מגיע, מאחר לו ביומיים-שלושה. עשיתי כבר שתי בדיקות שיצאו שליליות. מאז שהפסקתי גלולות, המחזור לא סדיר במיוחד אך אף פעם לא התעכב כל-כך הרבה. יש מצב? יש לי מה לעשות בדיקת דם? עוצו עצה.

lulyK

New member
הייתי מחכה עוד כמה ימים

ועושה בדיקת דם...... וואי, שרון, איזו התרגשות!

לא, לא! עוד אל תתרגשי!

בסוף אני אקבל שוב את המחזור המבאס וכל התרגשותך תהיה לחינם... כמה ימים?

lulyK

New member
תלוי עד כמה המחזור לא סדיר.

הייתי מחכה את אורך המחזור הכי ארוך עד היום + שלושה ימים

למעלה