האמנם?

משוש30

New member
שרון??? יו יכול להיות מגניב מאד

טוב אני אתחיל לעבוד על זה במרץ! יותר מדי חברות שלי במצב ההריוני לא רוצה לפספס...

אוף איתכן! הייתי צריכה לחכות

בסבלנות ולא לצאת מהארון לפני שקרה משהו. בסוף אני עוד אאלץ לבשר על כך שהגיע המחזור. מחרתיים זה יום רביעי. נא לחכות בסבלנות עד להודעה חדשה...

Arfilit

New member
סתם סתם... להרגיע מיד...

פני כיומיים היה לי סרט משל עצמי. חשתי כל מיני מיחושים תמוהים, ועלה בי החשד שמא אמצעי המניעה שלנו לא עשו מלאכתם נאמנה. אז עשיתי בבוקר בדיקה - שיצאה שלילית. בערב, ישבתי לי בשירותים, והעיניים נפלו על הבדיקה - שהיתה עוד מונחת בסמוך, ולתדהמתי ראיתי עוד פס. חלש אבל פס. לא האמנתי למראה עיני - והלכתי לברר עם הגבר אם אני התחרפנתי או שאנחנו שוב בדרך. גם הוא ראה עוד פס, ובשיא ה- cool נישק אותי ושמח נורא.

Arfilit

New member
המשך הסיפור -

אני באופן אישי כמעט התעלפתי, כי אם אני נכנסת להריון עכשיו - הלידה תהיה מאוד סמוך לכניסתה של האפונית לגן הראשון שלה - וזה ממש ממ שלא מתאים לי. דהרתי לחדר, חיטטתי בפח ומצאתי את הקופסא של הבדיקה. עיינתי במרץ בעלון למשתמש(ת), ומה רבה היתה רווחתי - כשבסוף בסוף בסוף נכתבמשהו ברוח: "חשוב מאוד! יש לבדוק את תוצאת הבדיקה בתוך 10 דקות מביצועה. שינויים בתוצאה שיתרחשו לאחר מכן אינם רלוונטיים". צפירת הרגעה. אפשר לחזור לשגרה.

אני מציעה לך לקרוא את מה שענתש כתבה

לי ולגשת מחר בבוקר לעשות בדיקת דם. מכסימום, אני מרשה לך לגשת יחד איתי מחרתיים. ולהזכירך - זה כבר ההריון השני של ענת עם פס לאחר כמה שעות. לי אף פעם לא היה ברור למה התוצאה אחרי כמה שעות לא רלוונטית. הבדיקה מורכבת משני פסים. אחד מגיב עם משהו בשתן. השני מגיב עם הורמון שיליה. אם אין הורמון שיליה בשתן, אז למה שיופיע שם פס? גם שנה אחרי? מה, הוא סופג הורמון שיליה מהאויר?

Arfilit

New member
אני אמתין כמה ימים

ואעשה בדיקה נוספת. בינתיים נעלמו גם המיחושים המוזרים - ואני לא מרגישה "בהריון". אבל נראה.

הדר לצ

New member
לי דווקא נהיה פס נוסף אחרי זמן מה.

אחרי 10 דקות עדיין לא היה כלום ודורון אוטוטו בן שנה ככה שזה היה נכון, אפילו שלקח זמן. טוב שטרחתי להציץ במקל שבפח שוב... אז בהצלחה בבדיקה הנוספת

T noki

New member
גם אצלי עודדי התחיל בתור פס אחרי

שעה ומשהו... בבדיקה הראשונה שכנראה נעשתה מאד מוקדם (למרות כמה ימים איחור, כנראה הביוץ היה מאוחר יחסית). בבדיקה השניה לאחר 3 ימים כבר הופיע מהר הפס. להזכירכם, התוצאה - בן שנתיים ו-4 חודשים אוטוטו...

Tovlli

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת ../images/Emo12.gif

אצלי ממש דומה לאצלך, ההבדל היחיד הוא שאני ממש לא רוצה להיות בהריון עכשיו
רק התקבלתי לעבודה חדשה (פרוייקט של זמן מוגבל) ואמורה להתחיל בעוד חודש. הריון עכשיו יסבך קצת את העניין הזה...
כבר עשיתי 2 בדיקות ביתיות שיצאו שלילי (היום חשבתי שראיתי קצת פס שני, אבל אני די בטוחה שדמיינתי אותו מרוב לחץ
). עברו כבר 39 ימים מאז המחזור האחרון, ובגלל שהוא גם ככה לא בדיוק סדיר אני אפילו לא יודעת בכמה הוא מאחר. בקיצור מחר בבוקר אעשה עוד אחת, ואם גם היא שלילית, אז אני נרגעת רשמית... ולך שרון, אני ממליצה לחכות יום יומיים ואז לעשות עוד בדיקה ביתית לפני הבדיקת דם. לפעמים פשוט בודקים מוקדם מידי ואז זה יוצא שלילי סתם.

באיזו ערכה השתמשת?

אני מאחלת לך שהתוצאה תהיה טובה בשבילך, לא משנה מה היא תהיה. בהריון עם לוטן, עשיתי בדיקת הריון יום לאחר האיחור והיה פס חלש. עשיתי גם בדיקת דם באותו היום והיתה בטא של 35. לכן אני כל-כך סומכת על הבדיקות האלו ונראה לי שאם הבדיקה שלילית, אז אין כזה דבר מוקדם מדי.

ענתש

New member
ועכשיו ?

מנסיוני (עם הביוצים המאוחרים שלי) אחרי האיחור יוצאות לי בדיקת שליליות... לשעה או שעתיים לפחות. אחרי זה מופיע בהם פס. זרקת את הבדיקה ? כי אם לא תסתכלי עכשיו - עדיין שלילי ? מנסיוני הרב בזה (בכל זאת פז"ם של ארבעה הריונות
) אם מופיע פס גם אחרי 5 שעות - זה פס. בעיקר אם הבדיקה היא מקלון הזהב או קליר בלו (אמינות מאד מאד מאד !) אם לא מופיע אחרי כמה שעות אז גם אחרי שנה לא יופיע וזה שלילי (וישלי בדיקות ששמרתי הרבה יותר משנה, עזבי, מין סוג של דיבוק כזה
).

האמת היא שהיא בפח ויש עליה קוטג'

של לוטן מארוחת הבוקר. אבל הראשונה שעשיתי, יומיים לפני האיחור (זה היה כבר ביום שישי), התמידה בשליליותה לאורך כל היום. אגב, לאחר הגילוי של ענתש על הדיבוק שבשמירת בדיקות, אני חושבת שאם נשים היו חושפות את הרגלי השימוש שלהן בבדיקות הריון, העולם היה מזועזע. מאז שילדתי את לוטן אני תמיד בטוחה שאני בהריון, גם אם אני עם גלולות (הן בטוחות רק ב-99.9%) וקיבלתי מחזור (זו הביצית שהשתרשה לה ברחם). גם אם אני לא מעוניינת להכנס להריון ובאותו חודש לא היינו מי יודע מה פעילים.

אפרת12

New member
אני חושבת שמהבחינה הזו אני הגזמתי

לגמרי - כשסיון היה בן 9 שבועות היו איזה יומיים שרצתי הרבה לשירותים. אז עשיתי בדיקה. רק מה - לא רק שלא הייתי בטיפולים (שבלעדיהם יש לי סיכוי של בערך אחד למיליון להיות בהריון), אלא בכלל לא עשינו עדין סקס...

cookie1

New member
../images/Emo6.gif מבחינתי זכית במקום הראשון../images/Emo106.gif

למעלה