האמנם?

שִירָה

New member
../images/Emo6.gif

מחזיקה לך אצבעות, שרון!

אצלי

מאז ההתקן אני כל חודש שואלת את עצמי אם אני אקבל או לא - האמת קצת עם תקווה לא לקבל, הייתי מאוד רוצה עוד ילד אבל האיש לא מוכן לשמוע על עוד ילד אז כנראה שהילד שיוולד לי (הילדה ואני בטוחה שהיא תיוולד יש לה כבר שם וגם לתאומתה...) יצליח לעבור את ההתקן ולהשתרש ברחם. הקטע הוא שמאז שההתקן יומיים לפני המחזור נכנסת בי מישהי אחרת שלא אני מכירה ולא בני ביתי - ואז ברור לכולם שיהיה מחזור.

אז גם משלכם וממתינה

יש איחור של בין יומיים לארבעה ימים , אבל אני עדיין לא רוצה לתלות יותר מידי תקוות. מקווה להצטרף לבנות "הסבב השני" בקרוב מאד

Tovlli

New member
אצלי עוד אין הכרעה... ../images/Emo4.gif

מצד אחד אין מחזור (או מיחושי מחזור), אך מצד שני אין שום "תחושות הריון". החלטתי לדלג היום על בדיקה ביתית ורק במידה ולא יגיע המחזור עד מחר, אבדוק דבר ראשון בבוקר. אני לא ממש חושבת שאני בהריון, אבל קצת נלחצת מהאי-וודאות
. טוב, כך או כך אני מניחה שאדע בעוד יום יומיים בטוח. מה קורה עם שאר המאחרות
יש חדשות

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן| תחזיקו גם לי!

אני אספר בסוד שלא התאפקתי ועשיתי את הבדיקה היום, אבל כמובן שהיא הגיעה מאוחר מדי למעבדה ותוצאה תהיה רק מחר. עונש. הייתי צריכה להקשיב ללוליק.

lulyK

New member
../images/Emo24.gif עכשיו אני אתהפך כל הלילה

בציפיה.

מאז

New member
נו, יאללה, תצטרפו אלי כבר

מתחיל להיות כבד כאן לבד, בחודש חמישי...

cookie1

New member
סתם שמחה לדעת שאני לא המופרעת היחיד

ה שמדמיינת תופעות הריוניות וקונה ערכות בדיקה ביתית. נראה לי שהמפרנסות העיקריות של החברות המייצרות ערכות כאלו הן דווקא נשים אחרי לידה
וכמובן מחכה בקוצר רוח לדעת מי מכן כבר בהריון נוסף

איזה כיף להיות חלק מכן ../images/Emo24.gif

לא, אין לי שום חדשות. התופעות נשארו כמו שהיו בתוספת בוקר אחד של כאב גב אבל גם זה עבר.. אבל אני חייבת לאמר לכן שאני שמחה שפתחתי את השרשור הזה. גם מפני שעוד כמה חששניות כמוני יצאו מהארון , ואני מקווה לפחות בשביל אלו שמעוניניות שלא בכדי. וחוץ מזה, תמיד כיף לשמוע על ההזדהות שלכן. גם אני חשבתי שאני הפסיכית היחידה שבודקת הריונות כשאין להם שום סיכוי (אפרת, את עלית על כולנו
) אני רואה שאנחנו בהחלט מפרנסות את החברות שמשווקות ערכות בדיקה. בשלב זה איני מתכוונת לעשות זאת. (ואולי מחר , כאמור, אשנה את דעתי) אבל אני מרגישה חלק מכן, וגם אם יתברר שאני אכן נושאת אח או אחות לתינוק שלי, יהיה כיף לחוות איתכן הריון נוסף. אז תודה על התמיכה.

דפנה מי

New member
אפילו אני עשיתי בדיקה

כי פספסתי גלולה אחת בשבוע הראשון והתחילו כאבי בטן תחתונה וכל מיני תופעות מוזרות. מאז המחזור כבר הגיע (אמנם לוקח לו 5 ימים מיום הפסקת הגלולה וקודם הגיע יותר מהר) ונרגעתי(-:

למעלה