האמנם?

עמית@

New member
האמנם?

כך תחזירי את החשק המיני בואו נעשה רשימה משלנו

עינבלית

New member
האמת, זה הגיוני.

לא מדובר על חשק מיני אלא חוסר מצב למין בגלל מטלות היוםיום והשגרה. איש אחד חכם אמר פעם- to love is a verb על כל המשתמע מכך...

עמית@

New member
כן, אחד הדברים היחידים שאני יכולה

להגיד עליו שזה נכון זה שלפעמים שווה להתחיל גם אם אין חשק, בסוף לא מבינים למה לא עושים את זה יותר..

yaelia

New member
צודקת. להתחיל גם אם זה מעושה

בהתחלה, אחרכך יבוא החשק האמיתי והצער שזה לא קורה כל יום פעמיים (ואחרכך אני שוכחת שוב שזה היה כזה כיף ושפעם כל כך אהבתי סקס). אני מסכימה גם עם הלנז'רה הסקסי. הכי כיף חזיות שוות ולא את הישנות והמסמורטטות. בתחתונים אני לא מסוגלת להביא את עצמי ללבוש שום דבר שיש לו פוטנציאל אי-נוחות. אני תומכת גדולה בקוויקים. אנחנו חוזרים לפעמים בבוקר למיטה או אם אנחנו נפגשים בצהריים אנחנו מתכננים ככה שהללי עוד במשפחתון. עושה אנרגיות נעימות לכל היום.

בהחלט מזדהה עם הכתוב

ובעיקר עם:
להתחיל אפילו שאין חשק ואז בא החשק
לראות סרט טוב (ופה "טוב" הוא בהחלט עניין סובייקטיבי...) ומוסיפה משלי:
מקלחת טובה ואחריה בושם שאני אוהבת (אפילו שהולכים איתו "רק" למיטה) ותוך כדי המקלחת לדמיין מה יקרה אחריה... (ותוך כדי להתפלל שאני אצא ואמצא אותו ער).

להסתובב בבית בעירום

בשביל מה המציאו את הקיץ? אני אישית שונאת את כל הלינז'רה למיניהם ולמזלי הענק בעלי לא מבין למה המציאו את זה.

אפרת12

New member
זה מזכיר לי חבר שהיה לי פעם

קניתי חזיה שהיתה יפהפייה בעיני. הראיתי לו אותה בגאוה, הוא העיף מבט ואמר - יופי. עכשיו תורידי...

משוש30

New member
לחשוב על סקס כמו על ריקוד זוגי

בו כל התנועות מתואמות והתגובות באות בשיא הקשב לבן הזוג. אני לא יודעת אם מה שאני אומרת ברור (רקדתן פעם סלסה, למבדה או טנגו?) אבל דרך כזאת לסקס הופכת גם קוויקי פשוט למשהו משובח.

sugerbabe1

New member
כן כן ושוב כן.........

הייתי בטוחה ששוב זה אחד "מאותם " סקרים שיענו לך באופן הכי קונבציונלי:.."פנקי עצמך בסט תחתונים וחזייה ולבשי אותם מייד אחרי האמבט... אבל הפעם הפתיעו אותי ...עם כל התשובות הקונבציונליות מצאתי כמה חידושים מרעננים. ****אהבתי את תגובה 4 ב-YNET המלצה שלי:בייחד עם הסרט ,פתחו איזה בקבוק יין אדום אל תתביישו קצת לאבד שליטה .....

../images/Emo12.gif יבוא לך דינה ../images/Emo35.gif

המשפט הכי שוביניסטי בקולנוע הישראלי, נכנס ל"כך תחזירו את הסקס?" יבוא לי, אם מישהו יעשה לי חשק שיבוא לי (ילטף ינשק, יפלרטט), משפט כזה לא עושה לי את זה.... אל תצחקו עלי, אבל אצלינו עוזר שישנים אורחים בבית - פתאום יש חשק וצריך לעשות את זה בשקט שהם לא התעוררו. אביזרים - מאוד עזרים לנו. סרטים - בעיקר סרטונים באינטרנט + אתרים של חנויות סקס.

עמית@

New member
יש משהו בעניין האורחים..

זה כמו לנסוע לחו"ל, כשהתנאים משתנים משתנה גם האווירה.

עמית@

New member
מאז שאנחנו ישנים כולנו במיטה אחת.

לא עשינו סקס במיטה (כבר כמעט שנתיים וחצי)

lulyK

New member
אותו דבר. אבל המטבח מחוץ לתחום.

(הרבה שכנים וחלון גדול ללא וילון או תריסים. אני בטוחה שיש פה כמה שלהן זה דווקא עושה חשק......).

אור100

New member
ואצלנו אם יש אורחים אנחנו הולכים

לסקס פרוע אצל השכנה ... היא חגגה 100 שנים לפני חודשיים כך שזה לא ממש מפריע לה

למעלה