האמפי- שאלה

ariel16b

New member
האמפי- שאלה

רציתי פרטים על האמפי- איפה שיהיה רוק העצמאות זה מקום סגור (אולם) או שזה פארק כמו גני התערוכה שיש מלא מקומות לשבת בדשא וזה? תודה מראש

SNTQ

New member
דשא:]

והרבה!! ובמה

פירוט..

אמפיפארק ראשון לציון, יכול להכיל כ15000-17000 איש המשטח מדשא כשלמטה ליד הבמה יש שטח מלבני מישורי ואז בחצי גורן יש עליה כלפי מעלה והכל דשא למעלה יש מזנון ושירותים החפירה הדרושה נעשתה :)

סבינה89

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

את הומואית כל כךךךךךךך!!!! אני יודעת מה זה, רשמתי "המבין יבין"! ואת.... לא הבנת!

את כל כך הומואית ברמות !

שבטח גם את התוכן של ההודעה הזאת את לא תקראי כי את מסתכלת על הקנקן ולא מה שבתוכו אז אני אנצל את התוכן של ההודעה שזאת להכריז בשיא הצחוק ובדיחות הדעת שאת הומואיתתתת הומואית הומואית הומואית הומואית, דרך אגב, זאת מילה ממש ממש תיקנית בשפה העברית, ממש מילה הומואית. סתם סתם :p

סבינה89

New member
חחחחח!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ווואאאאיייי, איך רואים שעוד לא הלכת לישון........

SNTQ

New member
ואווו

אתה אמור להיות בן 22 לא? בגיל הזה כבר אמורים להתבגר..

רואים שאת לא מכירה אותי :)

אני אחד האנשים הכי בוגרים לדעתי.. אבל צריך לדעת להתנהג כמו ילד ולא לאבד את השמחת חיים כמו הרבה מבוגרים מרירים שאיבדו ת'חשק והנפש החיה בחיים .. ובמקום זה אני רואה לפעמים אנשים בני 50 ו 60 שמדברים כמו ילדים זה מדהים ויפה. אני מאחל לך שתהיי כזאת, ואין קשר בין ילדותיות מסוימת ורוח שטות לבין חוכמה, בגרות והשכלה.

שמעתי אחוזת ראשונים אחלה מקום..

יש שם את החוגי ברידג' לשחקניות הכי בסט בארץ.... ועושים כיבוי אורות ב7 בערב ולא 6 בערב.. ומארגנים חוגי הליכת בוקר ב4 בבוקר ולא 5.. ליגה אחי..חח

cobainos

New member
אז מה אם היא הומואית

גם הומואים (והומואיות) הם כמעט בני אדם. סתם

חחחחחחחחחחחחח די לא צוחקים על זה

אז הייתי עילג פה ושם ושם ופה ! ח ח ח ח ח ח !!! מיזה באמת אמפי ? וואי שם יפה.. מיזה הכלב שלך שאת יוצאת איתו לסיבוב בלילה ? חחחח גדול!

סבינה89

New member
../images/Emo12.gifאני?../images/Emo2.gif צחקתי? ../images/Emo2.gif

מה פתאום.....................
טוס למצב!

למעלה