האמת ? אני המום

נעם 53

New member
האמת ? אני המום

מהפורום שלכן. לתומי חשבתי שיש מחשבות וצורת דיבור ששמורות לגברים בלבד. לא העלתי בדעתי שכנשים לבד הן מתנהגות בדיוק כמו גברים. השכלתי ולמדתי.

נעם 53

New member
באיזה מובן ?

שפה בוטה, ירידה מתחת לחגורה וכו'. לתומי חשבתי שנשים תפטזנה ותעודדנה סטוצים בינן לבין עצמן ובטח לא בפרהסיה.

spooni

New member
רגע ...רגע ...רגע ...

לגברים מותר לפנטז על סטוצים בפרהסיה ולנשים לא ? שלא לדבר על שפה בוטה וירידה מתחת לחגורה ...

נעם 53

New member
מותר !!

האם אמרתי לנשים אסור ?? אמרתי שלתומי חשבתי שנשים נוהגות אחרת, ואמרתי שלמדתי עוד משהו. בכל אופן אם היתה אי הבנה מותר "לכן" לעשות כל דבר שעולה בדעתכן ואפילו להתעלל "בנו" (כאילו שאי פעם ביקשתן רשות לזה).

spooni

New member
רגע של רצינות....

אף אחד לא מתעלל באף אחד , הכל נובע מכך שאחד בוחר לחיות בוויתור על עצמו ועל בריאותו הנפשית. זאת אומרת כשאחד מבני הזוג רואה שזה לא "ויהי טוב" צריך לפרק את החבילה וכך אף אחד לא מתעלל בשני. אם אחד נותן יותר והשני לא מעריך או לא מחשבן או מזלזל אז אותו אחד שנותן יותר זכותו לבחור לקום וללכת ולא להיות קורבן. אבל ..החיים והאדם והרגשות אל כל כך קלים...

נעם 53

New member
הרצינות מוצאת חן בעיני

א. גם אם אני מקבל כל מה שאת אומרת כנכון (כי הרי לא שמעתי את הצד השני) זה מקרה פרטי. וגם אם יש 1000 מקרים כאלו, גם הם עדיין נחשבים כמקרים פרטיים. מאחר וכברנו לרצינות, ממש לא נראה לי שניחן לעשות הכללה. ב. מצב שבו "אחד נותן יותר והשני לא מעריך או לא מחשבן או מזלזל" הוא מצב רעוע של זוגיות וצריך לבחון לעומק מאין הוא נובע ולמה הוא נמשך. אבל מצב כזה אינו חזקתן של נשים בלבד, הוא בהחלט יכול להיות גם בסדר מינים הפוך. ההכללה היא זו שמפריעה לי ולא עצם קיומו של המצב שלצערנו הוא אכן קורה.

נעם 53

New member
מטריד ??

עכשיו אני באמת המום. תוכלי להאיר את עיני מה בדיוק "מטריד" ?

spooni

New member
המום ? תשתה מים.

אתם מביאים אותנו להתנהג כמוכם ולא כנשים. הלוווווו ...תתעורר....

נעם 53

New member
אפשר קולה ??

"אתם" !! מי זה אתם, כוווולנו ?? איו יוצא מהכלל ולו אחד ?? ואתן ?? לא יתכן מצב שאתן גורמות לנו להתנהג ככה ?? וחוץ מזה, יכול להיות שיש גם גברים שהתמכרו לאהבה ושהתאכזבו מבנות זוגן ??

spooni

New member
העיקר שהקולה תהיה קרה ../images/Emo13.gif

אתם אחוז גדול מהגברים וברור שיש יוצאים מן הכלל. לא!!! אנחנו לא גורמות לכם להתנהג ככה. והנושא סגור!!!

נעם 53

New member
הנושא סגור ??

נשים, נשים !! קשה אתכן וקשה בלעדיכן. "הנושא סגור" עוד דוגמה קטנה למה "אנחנו" מתנהגים "ככה" !!

spooni

New member
ככה ? איך ככה "אתם מתנהגים" ? ../images/Emo13.gif

ואת זה אתה אמרת ואני רק מצוטטת

נעם 53

New member
ככה ...

"ככה" היתה תשובה שלי למשפט שלך "אתם מביאים אותנו להתנהג כמוכם ולא כנשים" והכוונה ל "כמוכם".

מיכל ,בטרפלי, ספוני וחברות הפורום

שקוראות כאן. מאחר שהתפתח שרשור כאן - האם אתן מעונינות שאמחק ? לנועם 53 הגעת לפורום תמיכה. זה אומר שרעיונותיך הפטרוניים והמזלזלים אינם רצוים כאן. אם אתה רוצה להשתתף בדיונים כאן, יהיה עליך לקבל כמה כללים א. אתה לא מטיף לנו ולא מרעיף עלינו את טל לקחך - זה אחד המקומות שבו גברים צריכים לכבד מקום של נשים ולא ההפך! ב. אל תדבר בגוף שני רבות - אנחנו התכנסנו כאן לרגל בעיה משותפת שלנו . חוץ מזה כל אחת מאיתנו היא עולם ומלואו - נא לכבד! ג. זהו פורום שנשים כותבות על מה שכואב להן. נשים אינן עסוקות כאן בלמצוא חן בעיני גבר וגם לא להתנחמד אליו . קח בחשבון - זה לא פורום דיונים! ד. אם אתה מכור לאהבה ולא יודע איך להכנס לפורום - אתה מוזמן כחבר מן השורה אבל לא כיועץ, לא כמתאגר מחשבה ולא שום דבר שיש בו ניחוח של זילזול ועליונות. ועכשיו היה עמנו תחת הכללים הללו או המשך בדרכך לשלום. בברכה מנהלת הפורום

נעם 53

New member
תודה נורית

נראה לי שאשאיר אתכן לעצמכן. איני חושב שמשהו בדברים שהעלתי היה בו מן ההתנשאות, הזלזול, חוסר כבוד או כל ביטוי אחר שהשתמשת בו. ראיתי לנכון לנסות ולהציג תמונה קצת יותר מאוזנת מזו המוצגת כאן ושבאה לידי ביטוי (בין היתר) בהכללות ובהתקפות האישיות שנתקלתי בהן. האם נראה לך שפורום תמיכה כהגדרתך הינו פורום הנועד להשמצות (של הגברים ככלל במקרה שלנו) המציג דברים בצורה לא מאוזנת ? אני איני חושב כך. דווקא שמיעת הצד השני והתמודדות אמיתית עם טענותיו יכול להפרות ולתמוך. בכל אופן, אם פגעתי במישהי אני מצטער ומתנצל. תודה על הארוח הקצר.

יסודות הרטוריקה הקורבנית

הדיבור בשם ה"מציאות", כשאינך חווה שמץ ממנה כאישה, הוא דיבור מכחישני. אשמח לקבל את נקודת הראות שלך ברגע שתחייה חמש דקות כאישה בעולם הזה. עד אז, אין לאף אדם זכות לספר לי מה אני חווה. אין לך שום נתון עודף עלי כדי לייצג את המציאות. לכל היותר, תוכל לייצג את החוויות שלך כגבר. זה הכל. שמחה על בחירתך לפרוש מכאן. לפחות היא מכבדת את המקום.

נעם 53

New member
לסיום

חזרתי וקראתי את מה שכתבתי ולא ראיתי שדיברתי בשם איזו שהיא "מציאות". אני בהחלט חושב שאת זקוקה לתמיכה. לא נראה לי שפורום זה הינו המקום המתאים לתמוך בך. מאחל לך הרבה בריאות ואושר.

למעלה