האמת, הופתעתי מעצמת הזריקות

moonlight B

New member
תראו מה מחזקים הפולשים למסגד

לא מה קרה לך מוני

מגיע לפולשים להחזיק רובים ופצצות, הרי בתוך המסגד החביאו המוסלמים אמלח, ושבעים בתולות, ופצצות מרגמה, והשתמשו בעצם במסגד בשביל לשגר טילים על ישראל, ואה....הם החזיקו שם גם פעילי חמאס..........חחחחחחחחחחחחחחחח זה מתחיל להישמע לי כמו תקליט שבור יא זלמי כל התירוצים שלהם

תגיד אתה שפוי ?

השעה שש וחצי בבוקר אתה שם לי סרטונים של הרוגים וגופות?

סבבה תאמין לי שאני יודע שיש טבח בסוריה, אני לא גר בחלל, למרות שם טיפוס כמוך על איתי פה על כדור הארץ אני מחר משגר את עצמי בחללית ופותח יישוב על יופיטר עדיף

נשבע לך אני יהודי חרדי שמאלן, הסבא רבא שלי אפילו היה יהודי, התגיירתי כי אבא שלי מוסלמי ואמא שלי יהודיה, ואני רוצה להיות יהודי טהור כאן במדינה, עדיף, יותר הטבות פחות הצקות, אם אתה לא מאמין לי יש לי עדיין את הסדין עם החור שסבא רבא וסבתא רבא שלי השתמשו בו בליל הכלולות, תשלח לי מסר מחר אני אצלם לך ואעלה לאינסטגרם

אני אסביר לך משהו

העיניין עם החור קיים, אני בתור חרדי התנסיתי בזה עם אישתי, אבל אף אחד לא יגיד לך שזה באמת קיים, כי איך להגיד את זה בעדינות, מתביישים להגיד את זה, זה עיניין פרטי והחרידים בעולם הרגישו שחיי המיטה שלהם חשופים לכל, אז הם התחילו להכחיש את העיניין הזה רק בשביל שלא יצטרכו לחשוב שחילוניים וגויים ידעו איך הם מתנהלים במיטה, אז יצאו במסע פרסום שלילי לעיניין החור והסדין, אבל זה קיים, זו לא פיקציה

למעלה