האמת היא שאף פעם לא קראתי

האמת היא שאף פעם לא קראתי

חוברות קומיקס... אבל ראיתי את כל הסדרות שהגיעו לארץ איי פעם (טוב, לא איי פעם מאז גיל 4 בערך), ומישם אני מכירה את כל הדמויות... אני יודעת שנושא הפורום הוא קומיקס אבל הסדרות לא פחות טובות, גם על זה אפשר לדבר פה?

apathic

New member
כן, גם הן חשובות

ואי אפשר להתעלם מהן, או מהסרטים. הרבה אנשים -בעיקר ילדים, מה לעשות- נכנסים לקומיקס בגלל דברים כאלה. אני התחלתי להתעניין אחרי שראיתי את ´באטמן´ בפעם הראשונה בקולנוע כשהייתי בערך בן 5 או 6. אני חייב לציין שזה שינה לי את החיים. גם הסדרה הראשונה של ספיידרמן, שכבר לא זכור לי איך קראו לה... מישהו זוכר? ראיתי את זה לא מזמן בטלויזיה אפילו..

The Crusader

New member
למען האמת

אני פשוט יום אחד נכנסתי לחנות וראיתי קומיקס של אקס מן ופשוט ידעתי שזה מה שאני אעשה כשאני אגדל ופשוט "התאהבתי"

אתה בטח מיתכוון לסידרה

שלצד ספיידרמן היו גם אשת האש ואיש הקרח... אפשר עוד לפעמים ליראות את זה ביום שבת בבוקר בפוקס קידס של סטאר וורלד

chatenoire

New member
נוסטלגיה...

השער שלי לעולם הקומיקס היה אקס-מן, ששודר כל שבת בבוקר לפני כמה שנים טובות. אחרי כל פרק היתה ממש בוערת בי התשוקה לצייר ככה, ורק בגיל 12, כשגיליתי את How to Draw Comics - the Marvel Way, הצלחתי. ומפה לשם וההוא וההיא ו...

Logan16

New member
ככה כמעט כל אחד התחיל

כמעט כל ישראלי שאין לא קשר לחו´´ל ראה את אחת הסדרות או הסרטים ואהב אתה זה מאוד אני לעומת זאת הייתי חוזר בכתה ב מב´´ס ורואה את תוכניות הצהריים של קשת שמה היה אקסמן פעם הראשנה שם הבנית כמה מצויין זה ואז שב96 חברים שלי עשו מנוי לקומיס של ספיידרמן ואקסמן בעברית הייתי קורא את זה בלי סוף אבל לא היה לי עניין בקומיקס כמו עד היום שלא נדבר שהקומיקסים שתרגמו לעברית ב96 היו חלק מסגאת השכפולים או אקסמנים מתחילת סגאת אונסלוט וכמו כל חברה לקומיקס בארץ גם היא פשטה את הרגל עם אני לא טועה

DDN

New member
אני לעומת זאת

התחלתי כשהגיעו לארץ הקומיקסים של "קווין קומיקס" ב86.

*GormE*

New member
אני התחלתי בשבוע הספר 89 שנה לפני

שהתחלתי כיתה א´ כשראיתי ספר של אסטריקס (כפרה עליו) ואמא שלי היתה מקריאה לי איזה קומיקס ספרדי משונה ושמו קונדוריטו על איזו ציפור עם כפכפים

Logan16

New member
מה קווין קומיקס תרגמו ?

חוץ מהולק שראיתי חוברת אחת שלהם ואגב מתי הם פשטו את הרגל ?

למעלה