האמת המרה על סמים קלים

• פותח הנושא 0g30
  • פורסם בתאריך

0g30

New member
האמת המרה על סמים קלים

אני בחור בן 31 חובב סמים מושבע מאז גיל 16 אני מעשן בקביעות סמים קלים ומאז ועד היום יצא לי להתנסות ברוב סוגי הסמים הקיימים בעולם ( בלי הגזמה) רבותיי עניין השאחטות משפיע ובגדול , אני לא אכנס פה לסוגיה החוקית של העניין , לדעתי כל אדם רשאי לעשות ככל העולה על רוחו עם גופו וחייו כל עוד הדבר לא גורם נזק לסביבתו ( לצורך העניין נרקומן גורם לסביבתו הקרובה נזק עצום) תמיד אומרים לא ממכר , לא מזיק וכו´ שטויות העישונים תוקעים את האדם באשר הוא, ממכרים , ומקבעים אותו במקומו , למרות שהיום אני נמצא בתפקיד בכיר מאוד בתחום התיקשורת והטלוויזיה , לאן שהגעתי יכולתי להגיע מהר יותר ורחוק יותר , בשבוע האחרון בשל מיחושים שונים ומשונים הפסקתי לעשן ומדובר על אדם שבמשך קרוב ל 15 שנה לא פיספס יום עישון בחייו. אני לא נגד ולא בעד אבל אם כבר תנהגו בעניין במינון שפוי , ואל תקדשו את הנושא , זה רע כמו סיגריות , אלכוהול , והתמכרות לאכילה, זו התמכרות ושאף אחד לא יספר אחרת .

היי אוג,וברוך הבא...

אתה יודע,אני תמיד אומרת,שצריך לעשות דברים בגבול הטעם הטוב,ולא להגזים,אחרת מאבדים את כל הכיף שבעניין... אני לא חושבת שאנשים פה "סוגדים" לגראס,אבל כן חשוב להם להגיע למצב הלגאליזציה,וכן רוצים להגיע למצב שבו לא יספרו שקרים בבתי ספר (ראה ערך אגודת אל סם ) ושכן תהיה מודעות גבוהה לכל העניין...זה הכל... ושוב,ברוך הבא,אתה מוזמן להישאר. יום כתום..

tiger

New member
אכן אמת מרה וככל שיותר אנשים ידעו

אותה ככה יותר טוב

זהר פלד

New member
בבדאי...

אין ספק, שצריך להיות ממש לא מודע לעצמך בשביל לא להבחין בירידה במוטיבציה, בחשק המתגבר והולך ללא לעשות שום דבר, ברצון להיות מסטול יותר זמן במשך היום... אין ספק, ההתמכרות הנפשית היא אכן התמכרות לא קלה. אבל מצד שני, לרוב האנשים שאני מכיר, וגם לי, יותר קשה להפסיק לעשן סיגריות.

0g30

New member
אין ספק בדברים שאת אומר

אבל אתה למעשה אומר , כבר יש לי מנהג בזוי אחד אז כבר מה משנה שיהיה לי עוד אחד............. אני חייב לציין פה שאם אנשים שמכירים אותי היו רואים את דעתי המוצגת פה הם לא היו מאמינים למראה עינייהם.

זהר פלד

New member
לא, אני אומר משהו אחר...

אני אומר שמצד שני, ההתמכרות היא פסיכולוגית בלבד. אדם בריא ושפוי, שיש לו מטרות בחיים, סביר להניח שלא יתן להתמכרות נפשית להשתלט עליו לזמן ממושך, בעוד שבהתמכרות פיזית מעורב עוד אלמנט שהופך את ההתמודדות עם ההתמכרות לקשה יותר. זה מה שאני אומר.

pazro

New member
אתה תועה../images/Emo70.gif

היתמכרות פסיכולוגית תמיד יותר חזקה מהיתמכרות פיזיולוגית. את הגוף אפשר לנקות מהחורמים שמכניסים לתוכך, זה אולי תהליך לא נעים אבל אפשרי בהחלט. מצג שני את התלות הנפשית זה כל אדם לעצמו, ולכן ככל כך קשה להיתגבר אליה.

זהר פלד

New member
קרא שוב את מה שכתבתי.

כתבתי שבהתמכרות פיזית נוסף עוד אלמנט שהופך את הגמילה לקשה יותר. (אני בטוח, לדוגמא, ש "קריז" של הרואין איננו דבר שקל להתגבר עליו...)

0g30

New member
אתה טועה ובגדול ..........

גמילה פיזית קלה בהרבה מגמילה נפשית .....כמובן שאדם שמכור לעישון הרואין מה שאתה קורא התמכרות פיזית מכור גם התמכרות נפשית.....ולכן עליו להתמודד עם שני ההיבטים של ההתמכרות שלו .......גמילה נפשית , גמילה מהרגלים של שנים קשה בהרבה מהתמכרות בה הגוף התרגל פיזית לקבלת חומר מסויים....

זהר פלד

New member
שניכם לא הבנתם את הכוונה שלי:

אני לא אומר שהתמכרות פיזית היא קשה יותר, אלא שזה עוד אלמנט של ההתמכרות שצריך לנצח. אם נשתמש באלגוריה של דרך שצריך לעבור - הדרך הפסיכולוגית היא לדוגמא 5 קילומטר, אז הדרך הפיזית הופכת את הקילומטר הראשון מהליכה במישור לעליה קשה. זה הכל. יותר ברור מזה אני לא יכול להיות.

חס ושלום....תשמע מנהגים מגונים

כגון עישון,כגון נטילת סמים באופן קבוע,כשמם כן הם...מנהגים,ואף על פי שלי באמת אין זכות דיבור גדולה בעניין,כי מה לעשות,גם לי יש מנהגים מגונים כמו לכולנו,וגם אני לפעמים נסחפת איתם...אבל,ואני חושבת שזה חשוב,לרוב אני נוטה לבדוק דברים לפני שאני נככנסת אליהם,ואני יכולה להגיד לך בלב שלם,שבעברי הטיפה רחוק (שנתיים ) הייתי מאלו ש"חפרו" במסיבות טבע כשהם הוזים הזיות מטורפות,או מחוייכים יתר על המידה,והרבה לפני שנכנסתי לעניין הזה בכלל שאלתי,קראתי,והתעניינתי בנושא,כדי לדעת בדיוק מה החומרים,השפעתם,וכ"ו,כדי לא להרוג את עצמי בגלל שטויות. וכן,התקופה הזו נמוגה,לשמחתי הרבה,אפילו שהיא היתה תקופה מאוד יפה ושמחה בחיי,הבנתי שאין צורך בזה,ויש חיים אחרי המסיבות,וצריך לעבוד,וצריך לשים גבול,לעצמי... כנ"ל בנוגע לגראס,נכון,אין התמכרות פיזית לחומר,אבל יש מעין התמכרות פסיכולוגית,ואני מכירה מספר אנשים שלא מסוגלים לעבור יום בלי להירגע עם שאחטה...בדיוק כמו עם סיגריות(רק בלי ההתמכרות הפיזית כמובן..). אגב,למה התכוונת כשכתבת שאנשים שמכירים אותך לא היו מאמינים למראה עיניהם אם היו רואים מה כתבת פה? ודבר נוסף... בקשר לכחול שקורץ לך....המממ...אולי עוד נפתיע אותך ... יום כתום אוג,ועזוב אותך מפרינפיצה...

0g30

New member
אני חושב שאתם צריכים למנות ליו"ר

הפורום לסמים קלים נראה לי שאני בעל הניסיון הרחב ביותר בתחום. בכלל איך מקבלים פה שם כחול ..... ואת הכוח והשררה למחוק אנשים ולחסום. זה בכלל נעשה בהליך דמוקראטי.

tiger

New member
לא פורום זה לא דבר שמנוהל כדמוקרטיה

לפורום הזה כבר יש שני מנהלים שגם זה יוצא דופן וכרגע אין כוונה למנות נוספים. הדבר האחרון שמעניין את מנהלי הפורום זה שררה ומחיקת הודעות זה הדבר הכי פחות נעים שיש כאן ובשימחה היינו מותרים על "התענוג" אבל מה לעשות וזה אחד מהתנאים שאנחנו צרכים לעמוד בהם. דרך אגב ככל שזה קשור לפורום הזה שהנושא שלו מאוד רגיש ושנוי במחלוקת לא קטנה גם הנהלת הפורומים ניכנסת לכאן על בסיס יום יומי ויכולה לימחוק הודעות שלא ניראות לה בלי לישאול אף אחד מהמנהלים.מה לעשות מדובר בעסק פרטי ולא בדמוקרטיה.עדיין אני חושב שכעסק פרטי מדובר בעסק שתורם רבות לציבור אבל עסק בהגדרה זה לא מיפעל דמוקרטי(לא משנה שלדעתי תפוז תורמת לציבור יותר מחלק מהמושחתים שיושבים בכנסת ישראל נושאת דגל הדמוקרטיה הישראלית). t

tiger

New member
מה שכן אנחנו תמיד שמחים לקבל אנשים

עם ניסיון רב בתחום ואתה יכול בשקט ליראות את עצמך י"ור של כבוד. הצבע הכחול זה סתם,לא משנה כלום תאמין לי.מי שלא יודע ליכתוב או שאין לו ניסיון לא יעזור לו כל הצבע הכחול שבעולם ומי שיש לו ניסיון ויכולת תיקשור טובה עם אנשים יכול להשפיע וליהיות אפקטיבי יותר מהמנהלים. יש לא מעט פורומים בהם לגולש מסוים יש יותר ניסיון מלמנהלים ומנהלים טובים אמורים לקבל כאלה גולשים בזרועות פתוחות.הניהול כניהול זו סתם יכולת לימחוק הודעות או לחסום גולשים (דבר שעד היום לא קרה כאן).הדבר היחידי שמפריד בין מנהל לגולש זה קוד אחד קטן.חוץ מיזה כולנו כותבים באותו המקום כשווים בין שווים ולא פעם יש גולשים עם הרבה יותר ניסיון מהמנהלים וזה לא נורא אפילו ממש בסדר.זה מאוד חשוב שתיווצר בפורום קבוצה של אנשים שיש להם ניסיון רב בתחום.בכל אופן אל תידאג גם למנהלים כאן יש מספיק ניסיון
t

0g30

New member
אם כך הדבר אין ספק שקיבלתם לשורותכם

את אחד המומחים הגדולים בתחום , אשמח לתרום מנסיוני הרב

גבירותי ורבותי..קבלו את יו"ר הפורום

החדש- אוגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג מזל טוב לרגל קבלת התפקיד...
תתחדש היושב ראש...הפרוטקול לטיפולך...חיחיחי..וגם הנקיון של הפורום..חיחיחי...סתם סתם... יאללה תתחיל לספר על נסיונך... ושוב,ברוך הבא..
יום כתום

כן גם איתי לא דיברו על שכר..אם כבר.

קמצנים פה בתפוז.... חחחחחח אוג,אני לא רואה אותך עובד חביבי....

למעלה