האמת הערומה

danielo18

New member
אני בלתי סחיט!

אני בחיים לא אכנע לסחטנים. מבחינתי? שיספרו הכל,גם שקרים וגם אמת - אני יכול להתמודד עם הכל. אולי יהיה קצת לא נעים,ואולי יקח זמן עד שאני אצליח להכחיש הכל כמו שצריך,אבל אותי לא יסחטו. נ.ב עדיין מחכה לתשובה ממך..
 
איך לך מושג על מה אתה מדבר....

קראתי באחד הפורומים על אחד בן 30, ששכב עם השכנה שלו שהיא בת 17 וחצי. היא פיתתה אותו, משכה אותו אליה הביתה הפשיטה אותו ושכבה איתו. והיא סוחטת אותו ומאיימת עליו שאם הוא לא קונה לה את הג'ינס שעולה 700 שקל היא תעשו לו את החייםפ הרבה פחות זוהרים, כל כך הרבה סחיטות עד כדי כך שהוא חושב לעבור דירה. אבל בוא ניתן דוגמא למקרה שלך פתאום ילדה בת 6 שגרה בהמשך הרחוב מתלוננת ספציפית עליך שמשכתה אותה בכוח לשיחים הפשתת אותה בכח ועשיתה בה מעשה מגונה (סתם דוגמא קיצונית). נראה אותך יוצא מהפלונטר הזה... שנים של משפטים, מאסר במקום, רישום במשטרה כעבריין מין כך שכל פעם שקורה אונס באיזור עוצרים אותך לחקירה. שמך יוכתם, במה שתעבוד אתה תסולק. הלימודים שלך יפגעו שנים תהיה תקוע בסיבוך הזה וגם אז סיכוי נמוך ביותר שתצא מזה נקי. תלוי בילדה אם היא תודה ששיקרה. לא עדיף להסחט קצת במקום להרוס שנים?
 

Paranoid Eyes

New member
אח שלו

הבנאדם הזה פירסם את זה בכל פורום אפשרי בזמנו. על פי התגובות שלו, כל הסיפור עצמו נראה מצוץ מהאצבע. למרות שבכללי יכול לקרות כזה דבר.
 

danielo18

New member
סליחה? להיסחט על משהו שלא עשיתי??

למה שאני אשלם על משהו שלא עשיתי?? אני אעדיף לסבול ולא לשלם על משהו שלא עשיתי. חוצמזה - אם אני יודע שאני לא עשיתי את זה - אני אצא זכאי ואז אני אזיין את אמאמא של מי שינסה לעשות לי את זה. מזכיר לי משהו שקרה לי בצבא. איזה משהו שלא מצטיין באמירת אמת ניסה להטיל עלי את האחריות לביג פאק שקרה לו (ושהוא היה אמור לקבל על זה וואחד עונש),למרות שהוא היה עקבי וניסה לדפוק אותי - עמדתי על האמת שלי ויצאתי זך וטהור. לא מוכן לשלם על פאקים של אחרים,לא מוכן להיסחט על דברים שלא עשיתי. אני מוכן להלחם על האמת שלי בכל מחיר.
 
היה לך מזל.

לצבא לא כל כך חשוב הצדק. הייתי במספיק משפטים שאני אומר "כופר באשמה" והקצין השופט מוצא אותי אשם. למרות שאני לא מודה באשמה.
 

danielo18

New member
ונראה לך שאם הייתי נמצא אשם אז הייתי מוותר??

אם יש דבר אחד שחשוב לי יותר מהכל כמעט.? זה האמינות והשם הטוב שלי.
 
אל תשכח.

יש אנשים שיושבים שנים בכלא ואף מוצאים להורג במדינות אחרות אפילו אם הם לא ביצעו את הפשע.
 

זכוכיות

New member
אני רוצה לראות את אותה ילדה בת 6

שמסוגלת לעמוד בחקירות המשטרתיות בלי להסגיר את עצמה...
 
נעים בגב

אני כל כך חלש שזה מגיע לזה. מוכן למכור את אמא שלי (סליחה אמא) רק שזה לא יפסיק. זה ונעים בכף היד (זה כבר סטייה פרטית שלי).
 

Cobe Anan

New member
אני רעב מטבעי..

אני מוכן לעשות כמעט כל דבר בתמורה לאיזו חתיכת בצק עם הרבה גבינה
 

Zoharrr

New member
מלא...

איפור,אוכל,סקס,מוזיקה(הופעות חו"ל כאלו) אני אמכור את נשמתי לשטן בשביל כל אחד מהדברים האלו D:
 

Paranoid Eyes

New member
אני דווקא הבנתי את זה בצורה אחרת

ותקני אותי אם אני טועה מיטל. אני הבנתי שאת שואלת בעקיפין האם יש לנו משהו להסתיר שבגללו יכולים לסחוט אותנו.. טעיתי? P:
 
למעלה