האמת הפנימית ...

האמת הפנימית ...

האם כולנו בעצם שחקנים בתוך בימת העולם ? ... שאלה מאד נוקבת שדורשת התייחסות מעמיקה ועל כך אני רוצה לדבר ... כולנו פוגשים יום יום שעה שעה אנשים אם באינטרנט או סתם בעבודה , האם הם באמת הם ? או שהם כולם מסתירים את האני האמיתי שלהם, את האמת הפנימית שלהם? האם כולם שחקנים ? רובם כן ! ולזה אני מגיע עקב הרבה מקרים שפשוט הבהירו לי אחת ולתמיד את התשובה לשאלה נוקבת זו .. אנשים ! חלאס עם ההצגות , מספיק עם המסכות , די למשחקים ! תהיו אתם ...!! אל תתנו לעולם ולחומריות שבו להיות התפאורה העלובה לחיים שלכם . תהיו אתם ..!! אל תמשיכו להיות עוד דג שזורם עם הזרם , רק דגים מתים זורמים איתו .. תהיו אתם ..!! אל תשחקו בהצגה הדלוחה של האנושיות המתכלה לאט לאט .. תהיו אתם ..!! אל תעוטו על פניכם את מסכה כשאתם יוצאים מהבית.. תהיו אתם ..!! אל תתפארו במה שלא אתם .. תהיו אתם ..!! אל תספרו סיפורי שווא על עצמכם.. תהיו אתם ..!! הביעו את דעתכם האמיתית על החיים .. תהיו אתם ..!! הגידו לאנשים מה אתם באמת חושבים עליהם .. תהיו אתם ..!! תנו לאני האמיתי שלכם לצאת החוצה ולשטוף בזוהר את העולם .. תהיו אתם ..!! האני האמיתי שלכם טוב יותר מכל מסכה אחרת שתעוטו עליכם.. הלאה למסכת השקרים האנושית ..!! תחיי האמת הפנימית ...!! החטא השביעי !!

desert water

New member
תהיה אתה, אל תהיה מטיף.

מסכות, הן לא דבר שתמיד האדם בוחר לעטות! ואתה אישי היקר בחרת להתיחס רק למסכות אחדות...מיני רבות הרבה יותר. מה הבעיה? אנשים נשרטים, נפצעים ומצתלקים! ולא יודעים איך לצאת מזה...גם זה גורם למסכה! ללכת עם הזרם...זה לא מסכה אף היא! הרבה פעמים זה גם הדבר הכי מתאים לאדם עצמו, ואני אומר לך על אנשים שאני מכירה שלעיתים הולכים בכוונה נגד הזרם גם כשזה לא הם ולא מתאים להם... אבל הם רוצים להיות "מאגניבים" וכיוצא בזה. למרות של"לזרום" יש הרבה חלוקות...אתה יכול להגיד לזרום ולהתכוון אדם שרוצה להיות כמו "כולם" אך בעיני זרימה זה ללכת עם החיים לכיוון הטוב ביותר ולא לנסות דווקא להיות כמו מישהו או משהו כלל או מיעוט! אלא להיות אתה. רוצה לשמוע סיפור נחמד על זרימה? בנחל רחב ידיים שזרימתו סוערת היתה מושבה של אנשי נחלים קטנים... שנאחזו כל כך קשה בצמחי המים ובסלעים כדי לא להסחף עם הזרם... איש מהם לא העז להתיר את ידיו או לתת לעמו ללכת... כולם היו חייבים להשאר במקומם על הסלעים והצמחים... יום אחד איש נחלים קטן הרגיש שידיו כבר כואבות ושיעמום חודר אותו מרוב ההאחזות הזו. לשם כלום! לכן עזב ידיו מהצמחים... ונסחף עם הזרם...כולם חשבו שהוא ימות לבטח! אבל הנהר זרם הלאה עד שסחף אותו לגדתו... כל אנשים הנהר הקטנים חשבו כי זה נס... מיד התחילו להאמין שהוא קדוש. כאשר כל שהיה הוא שזרימת המים פלטה אותו אל החוף. תבין, גם אני נגד מסכות ונגד שקריות ונגד מונוגניות משוועת... אבל אין לעשות הכללות, כל זרימה וסיפורה...כל מסיכה וסיפורה

לחטא השביעי

זכותך לחשוב כפי דעתך.למדתי שיש אנשים שחיבים להקים חומות ומסכות כי זו הדרך שלהם לנסות להגיב,להתגונן ומי אני ששאשפוט אותם על כך?קטונתי.הרי צריך הרבה כוח כדי להחצין מי שאתה ורוב האנשים הם באמצע,ברמות שונות ומשמתמשים בהגנה של המסכה בנסניבות שונות של החיים.זהו. שלך[חנה גונן

yourwhore

New member
----------

אני לא רואה פה ממש חידוש זה בסך הכל כמה קלישאות מאוסות

אל מי אתה קורא - בן אדם?

כולם יודעים הכל . וכולם ממשיכים את אותה "הצגת חיים" אליה הורגלו משך עידן ועידנים . האם אתה חושב שדי בקריאתך להתעוררות ? האם אתה חושב שכולנו בני אדם וחוה, לא רוצים להיות אמיתיים. האם שאלת פעם אדם על האמת הפנימית שלו והוא ענה לך בכנות ? אם כן , אשריך וטוב , כי הפחד מפני חשיפה הוא פחד תת הכרתי מושרש.חשיפת האמת הפנימית כמוה כחשיפת אדם במערומיו. בכדי להגיע לאותו" זמן " נכסף בו יהיו כולם הם , הינו זמן רחוק במימדי הזמן הנוכחי. מה אתה עושה למען אותה אמת אליה אתה קורא ? כל שינוי דפוס חברתי , מתחיל משינו דפוס ברמה האישית - האינדיבידואלית. ספר על השינויים אותם חווית ברמה האישית , אלה שהובילו אותך לקרוא לכולם להיות "אמיתיים" . לא די בצעקה, תן לנו , להם , הוכחה שזה "עובד" . אני יודעת שהנתיב אליו אתה מנחה , הוא נתיב נכון, אך, כאשר אנו חיים בעולם של שקר, ראשית עלינו להיות מודעים לשקר הגלוי בפנינו בכל רמות הקיום האישיות שלנו, אחר כך נתחיל ללכת אל אותה אמת פנימית "נסתרת".

אל מי אתה קורא - בן אדם?

כולם יודעים הכל . וכולם ממשיכים את אותה "הצגת חיים" אליה הורגלו משך עידן ועידנים . האם אתה חושב שדי בקריאתך להתעוררות ? האם אתה חושב שכולנו בני אדם וחוה, לא רוצים להיות אמיתיים. האם שאלת פעם אדם על האמת הפנימית שלו והוא ענה לך בכנות ? אם כן , אשריך וטוב , כי הפחד מפני חשיפה הוא פחד תת הכרתי מושרש.חשיפת האמת הפנימית כמוה כחשיפת אדם במערומיו. בכדי להגיע לאותו" זמן " נכסף בו יהיו כולם הם , זמן רחוק במימדי הזמן הנוכחי, יש צורך בשינוי מהותי. מה אתה עושה למען אותה אמת אליה אתה קורא ? כל שינוי דפוס חברתי , מתחיל משינו דפוס ברמה האישית - האינדיבידואלית. ספר על השינויים אותם חווית ברמה האישית , אלה שהובילו אותך לקרוא לכולם להיות "אמיתיים" . לא די בצעקה, תן לנו , להם , הוכחה שזה "עובד" . אני יודעת שהנתיב אליו אתה מנחה , הוא נתיב נכון, אך, כאשר אנו חיים בעולם של שקר, ראשית עלינו להיות מודעים לשקר הגלוי בפנינו בכל רמות הקיום האישיות שלנו, אחר כך נתחיל ללכת אל אותה אמת פנימית "נסתרת".

אני מאמינה

בהתחשב בכך שאני מאמינה בגלגולי נשמות... אני חושבת שכמה שיותר נשמות שעברנו וכמה יותר עולמות שעברנו במשך החיים אנחנו כך לוקחים על עצמנו יותר... אנחנו בתת מודע שלנו אבל אנחנו הם אלו שמסבכים את החיים שלנו בגלל שאנחנו לא רוצים לחזור על הגלגל שוב ושוב.. אנחנו מנסים לשנות אותו כדיט שלא יהיה משעמם... אנחנו הוא הגורם לצרות של כולנו רק שאנחנו לא מודעים לכך

למעלה