האמת, זה קצת (הרבה) מתסכל

האמת, זה קצת (הרבה) מתסכל

וניסחו את זה יותר טוב ממני כאן, אז במקום להעתיק אני אתן לכם קישור : http://www.hakshev.co.il/forums/showmessage.asp?id=2493&fid=9&SunId=0

oshiko

New member
אני מתייחס לקישור ברגשות מעורבים

מצד אחד, נכון. היחס הלא-שוויוני כלפי כוכבים מרגיז, כמו שכל דבר לא שוויוני מרגיז, על אחת כמה וכמה בצה"ל. היה לנו כאן שירשור דומה שבו אנחנו הגולשים מחינו על האופן שבו כוכבי ספורט "משרתים" בצה"ל. אבל -- בעוד שהמחאה שלנו היתה מחאה של אלה שהם (או בניהם/בנותיהם) כן מעוניינים לתת שירות תורם, ועושים את זה יום יום, ה"מחאה" הזו היא של אחד שמודה בפירוש שאין לו בעיות ת"ש מיוחדות; אחד ששיחק אותה, ורוצה לשחק אותה עוד יותר. ואז הוא שואל למה הם כן ואני לא. בעיני זו מחאה מזוייפת.

סמדר בנ

New member
האמת - זה באמת מעצבן

כל הנושא של ה"סלבריטאים" - אני מבינה שמשחררים אותם לפעמים בשביל להשתתף באיזה מופע ענק וכד' אבל בשביל להופיע במלונות ים המלח? זה באמת לטעמי לא לעניין. מצד שני - בלי שום קשר לסלבריטאים, כשחייל נכנס למערכת הצבאית הוא באחריות מערכת הבטחון. גם כשהוא למשל בחופשה ונוסע לאילת, הוא באחריותם. אין שום סיבה שהצבא יתחיל לחלק אישורי עבודה לכל מי שבא לו עוד קצת כסף כיס, כי יש לו זמן, כי הוא משרת קרוב ויכול לצאת בערב להוציא כסף. מה יקרה אם בעבודה השנייה תקרה תאונה? של מי האחריות אז?

sim26

New member
האם התגובה שלכם שונה

כלפי מוזיקאים מצטיינים? (מתוך סקרנות)

oshiko

New member
אני בעד הקלות למחוננים באופן עקרוני

רק שהשיקולים צריכים להיות על בסיס מקצועי ושוויוני טהור, לא לפי רייטינג וקבוצות לחץ. זה נכון לשני התחומים - מוסיקה וספורט. פסנתרן או כנר מחונן תורמים למדינת ישראל לא פחות מרוני סופרסטאר או מיה בוסקילה. ענפי השיט והג'ודו הביאו למדינת ישראל הישגים הרבה יותר גבוהים מענף הכדורגל. בשני התחומים - הרייטינג קובע את מידת ההקלות והשיחרור, לא מידת התרומה.

סמדר בנ

New member
הקלות

אני בעד - כדי לאפשר להם להתאמן ולא לאבד את המיומנות - ולא כדי להרוויח כסף. בשביל להרוויח הם יכולים לחכות כמו כל ילד שמשרת בצבא ולא מתפרנס בזמן השרות.

למעלה