האמת נמצאת כאן!! אתם חייבים לקרוא!!

אמנון כ

New member
האמת נמצאת כאן!! אתם חייבים לקרוא!!

עזבו אתכם מאבולוציה, וגם מה"תכנון התבוני"! האמת יצאה לאור! העולם כולו נברא על ידי ה-ו-א הכל יכול! הוא - מפלצת הספגטי המעופפת! הוא שברא את השמים! הוא שברא את האדם! ארגון חדש בארה"ב דורש ללמד את תורת מפלצת הספגטי המעופפת במקביל לתורת התכנון התבוני. שתי התורות דומות מאוד, ואם מלמדים את תורת הבריאה, או התכנון התבוני, חובה ללמד בבתי הספר גם את תורת מפלצת הספגטי המעופפת! לאחרונה אפילו נמכר התנ"ך המקורי שלהם בכ- 80,000$!! אתם חייבים לקרוא כדי להאמין!

Cataphract

New member
Pastafarians

כתבה בנושא מה"טלגרף" הבריטי, נותנת כיסוי טוב של הרעיון : http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2005/09/11/wfsm11.xml&sSheet=/news/2005/09/11/ixworld.html

התולעת 1

New member
הבעיה היא שהוא לא התגלה לאף אחד

חוץ מאלה שאוכלים ספעטי בולאונז,שניתחן במעיים,וכתוצאה ממתינה לו שינה ארוכה ללא תחיה בביוף

אמנון כ

New member
זה לא נכון! הוא התגלה למשיח!

מפלצת הספגטי המעופפת הופיעה בחלומו של המשיח ונביא ה- FSM (Flying Spaghetti Monster). הוא אפילו כתב על כך בתנ"ך של הדת החדשה ומספר על כך באתר שלו. אל תזלזל ב- FSM! אחרת מקומך בגיהנום מובטח!

אמנון כ

New member
פרס של מליון דולר מובטח!!

אחד מאתרי האינטרנט מציע פרס של מליון דולר למי שיצליח להביא הוכחה חד משמעית לכך שמפלצת הספגטי המעופפת אינה קיימת! אין אלוהים מלבדו, ה-ו-א שברא את העולם ואת העצים ואת הגמדים. ה-ו-א האל הגדול וכל שאר האלים אינם קיימים!

אמנון כ

New member
אם זה כל כך פשוט...

איך זה שאף אחד לא הצליח לקחת מליון דולר עדיין? זו ההוכחה הניצחת שמפלצת הפסגטי המעופפת קיימת! ה-ו-א שברא את כולנו! אנחנו עפר לרגליו!! אי אפשר להוכיח שהוא לא קיים - לא אתה ולא אף אחד אחר! ואנא ממך, נהג בכבוד באמונה שלי, ואל תנסה לעשות ממנה צחוק.

סמיסביב

New member
ואני משתין על האלוהים שלך בקשת

אם אתה לא מסוגל לתת כבוד לאלוהים שלי, ושל אחרים, אל תצפה שאני אתן כבוד לאלוהים שלך! האמת - מי בכלל שם על האלוהים המצחין שלך - אני יורק ומשתין עליו בקשת!! אני מפצח גרעינים על התנ"ך שלך ומשתמש בדפיו לניגוב הישבן אחרי ישיבה טובה בשירותים. פפחחחחחח!!!

למעלה