האמת על אבריל לווין...

האמת על אבריל לווין...

שוטטתי לי בפורומים של ה´אלילה´ (כן, בטח), שם נטען שאבריל היא סקייטר- פאנק גירל שכותבת את כל שיריה מהלב, היא אמיתי וכנה, לא כמו שאר בובות הפלסטיק בעולם המוזיקה (הפופ בעצם, אבל מי מקשיב לי). אז, ככה, תמיד חשבתי שהכל עניין של תדמית. כן, תדמית, בדיוק כמו של בריטני או ג´יי-לו... תודו, מוזיקה המופיעה בMTV, אינה בדר"כ פאנק/רוק/מטאל... יותר כמו פופ או ניו-מטאל...נו, מוזיקה מסחרית. כמובן, לאבריל יש סטייליסטית, אני בטוחה שרוב השירים לא שלה,והיא בגלל יודעת להחליק או לנגן על גיטרה ? יכול להיות שכן. יכול להיות שלא. א -אבריל נולדה בעייריה קטנה המונה 5,000 נפשות. תמונות ילדות ותמונות אפילו מלפני כמה שנים, מראות ילדה די רגילה, אפילו טיפה חנונית, שממש שונה מעכשיו. חוצמזה, נאמר שאבריל הכירה רק קאנטרי... נו שויין... אז די עם הבאז מסביבה, הכל יותר מידי מושלם, ואני אומרת- משהו פה בטוח מזוייף. ובונוס- כתבה. ""You´re trying to be cool/You look like a fool to me." The single making Avril famous, "Complicated," is a song about someone who changes their looks and personality to impress other people. Yet, in the video, Avril and crew are trashing the mall and causing all kinds of problems. Avril the rebel even smashes her guitar at the end of the video. (What a shame, it was just like new, seeing as how she strums it maybe three times throughout the entire song.) She tries to come off as this too-cool-for-school bitch with an attitude while she whines about someone who´s doing the same thing to her. There´s a word for that. I believe it´s called hypocrisy. "

4667

New member
קודם כל:

אף אחד לא יודע מה בדיוק קורה מאחורי הזמרים. ומן הסתם גם לה יש אנשי יחסי ציבור וסטיליסטים וכל הדברים האלה, אבל, למה שהיא תשקר לגבי זה שהיא כתבה את השירים? חוצמזה שכל המוסיקה ממוסחרת, כולל כל הז´אנרים (אולי חוץ מואלס...) אז אין סיבה להגיד עליה שהיא ממוסחרת כי כולם ככה. כן- כולם. נכון, היא רוצה לעשות לעצמה תדמית של מורדת, אבל גם פינק רוצה. אז מה ההבדל ? אולי שתיהן מזויפות? או שאולי לא. מי יודע? ומה זה משנה בעצם? אולי הגיע הזמן להתייחס למוסיקה ולעזוב את הקטע של מי זה הזמר עצמו? כי לא נראה לי שזה קשור שהיא הייתה חנונית. ומאיפה את יודעת את זה בכלל? והדבר הכי חשוב - אמרנו בלי נושאים חדשים שקשורים לאבריל בשבוע הקרוב...

ברודי

New member
יאאאאאאאאה.....

קודם כל לזה עם הכתבה באנגלית ובעיות הגישה- איזה יציאה מפגרת לומר שאולי היא לא מנגנת ואולי היא רק משחקת אותה וכאלה אתה יכול לומר את זה על כל אחד, הי, אולי בריטני ספירס לא באמת שרה את השירים שלה? היא רק משחקת אותה שרה ובעצם מישהיא אחרת שרה בשבילה. עוד קונספירציות? אם כתוב שהיא מנגנת, היא מנגנת. מה כ"כ קשה להאמין לזה? המון ילדים בכיתה ד´ יודעים לנגן על גיטרה. וכל הקטע עם הסטיליסטית, ובכלל מה הבעיה עם זה שאווריל באה מעצמה עם גישת הפריקית אוקי יש מלא פריקים והיא לא המציאה את הסיגנון לבוש הזה אבל היא בחרה אותו לעצמה. והיא באה ואמרה תנו לי לעשות ת´מוזיקה שלי עם הסיגנון שלי. (בתודות שלה בדיסק היא אומרת תודה לממ..מישהוא על זה שנתן לה לעשות כל מה שהיא רוצה) וזה לא קטע של תדמית של...פריקית/מורדת וכ"ו היא ככה. זה אולי נראה לנו בארץ מוזר אבל בארה"ב או איפה שזה לא יהיה זה לא כ-ז-ה מושך צומי. יש דברים נוראיים יותר. תסתכלו על מרלין מנסון, למה עליו לא אומרים שהוא תוצאה של סטיליסטית? זה סתם דעות קדומות שאנשים לא רוצים להשתחרר מהם. ואממ- בקשר לקוד השתיקה בכל הנוגע לאווריל כאן בפורום כבר אמרתי מה דעתי על זה. בכל זאת- אי אפשר להשתיק אנשים, ואם זה הנושא החם אז למה למנוע מאנשים לדבר עליו? יהיה יותר קל אם המנהל ישרשר הכול להודעה אחת אבל בכל זאת זה פורום MTV ואווריל מופיעה שמה, המון, בין אם תרצו או לא.

eranmc

New member
אהבתי את השיר הראשון מאוד!

אבל שלא תשחק אותה כמו אמינם, היא בדיוק כמו שאר האמנים ב MTV.

Gal6

New member
אמינם הוא בדיוק כזה

הוא מזויף פי עשר יותר מבריטני. כנ"ל פינק, חבל שאף אחד לא רואה את זה..שניהם מנסים להראות איזה ילדות קשה ונוראית היתה להם ומלכלכים על כל העולם רק בשביל התדמית...שלא לדבר על המוזיקה שלהם

DreamS_HunteR

New member
אוף זה מתחיל להיות כמו שהיה עם

בריטני ספירס בהתחלה. כולם ישר קטלו אותה והתחילו להעליל עליה עלילות ושמועות מפה ועד הקוטב הצפוני. אז יאלה, די כבר להאמין למה שאתם רואים\שומעים, כל התקשורת הזאת שקרית ולא אומרת דברי אמת לרוב, במיוחד כשזה מדובר בבידור!

אני לא חושבת...

תראו, אני חולה על אמינם ואולי אתם צודקים אבל אל תשכחו שבכול זמר או להקה תמיד יהיה זיוף, אף פעם לא תמצאו זמר או להקה שהוא יגיד לכם 100% אמת, זאת הדרך שלהם להתפרסם- להגיד את מה שאחרים רוצים לשמוע! אני אוהבת את אמינם בגלל הדרך שבה הוא שר את השירים שלו, תניחו בצד את כול הfuck שהוא מכניס בשירים ותשימו לב למסרים שהוא נוטה להכניס בשירים, תשימו לב למילים, הוא מציג אותן כאילו זאת המציאות (שזה באמת ככה), הוא לא שם על מה שאחרים חושבים, הוא אומר את מה שהוא מרגיש ואת מה שהוא חושב, אני חושבת שלא כול אחד יכול להגיד את מה שהוא חושב בלי לחשוב לפני מה אחרים עלולים להגיב על זה! אל תשכחו שלפעמים כול העיתונות מעוותת לפעמים את כול מה שהמפורסמים אומרים!!! חשוב מאוד לזכור את זה!!! בקיצור זה מה שאני חושבת, לכול אחד יש דעה שונה...

ברודי

New member
הי תראו איזה יופי!!!

זהו נראה לי פה נסגרים חילוקי הדעות שלנו על אווריל זה לקוח מהאתר הרישמי של MTV: ואני מתרגמת בצורה חופשית ולא מההתחלה אז זה קצת קטוע. רוב זמרות הפופ הצעירות לפניה נראו כמו מחליפות של בריטני ספירס ביחד עם שיער בלונדיני ו(מממ..) פירסינג בפופיק (?!) לאווין לעומת זאת (יאאה קשה לתרגם את זה, משהוא בסיגנון=) תצטרך להיתפס מתה לפני שהיא תהייה ככה (תרגום גרוע) אפילו בשביל צילומי תמונות שאותם אגב היא עשתה ממש מעט לאחרונה (ועכשיו אני מעדיפה לא לתרגם כי זה הכי חשוב) she prefers to wear her old, crumpled T´s, much to the dismay of hired stylists armed with wardrobes of costumes. וזה ממשיך וממשיך... בקיצור לא תרגמתי בסוף בקושי חצי פשוט שאין לי כוח לפתוח ת´מילון ב-WORD הכתבה המלאה פה- (קישרתי לעמוד השני מהכתבה שזה דיי רלוונטי) אז... רק למי שיש אומץ להודות שטעה. (נה נה נה)

liorlord

New member
חבל על כריסטינה

היא לא עושה את זה רק בטלויזיה. ראיתי פעם בפנאי פלוס כתבה קטנה עליה, שכותבים שם על איך שהיא התלבשה למסיבות. היא באה עם בגדים תחתונים או איך שקוראים לזה, זה לא היה ממש כאילו תחתונים וחזייה, זה היה כזה כמו של זונות וחשפניות. אךךך לאן היא התדרדרה.

liorlord

New member
עעע, זה לא יצא במקום הנכון

זה היה צריך להיות בהודעה על כריסטינה.

blinknetta

New member
אווריל הזאת מזויפת

כולה פוזה אחת גדולה היא בכל ראיון של 2 דקות באמ טי וי טורחת להזכיר לכל העולםשהיא ההפך הגמור מבריטני וכל הבובות האלה אבל כמו שהיה כתוב בכתבה בהודעה הראשונה היא צבועה בדיוק מהסיבות שכתובות שם. המפיקים שלה החליטו שצריך מישהי שתיהיה במקום בריטני אבל עם כל הפופ שמתחיל לדעוך והרוק והפאנק שמתחילים לחזור, שתיהיה קצת רוקרית כזאת אז הם מצאו מישהי חמודה שאולי יודעת קצת לפרוט על גיטרה ויש לה קול יפה הדביקו לה קורות חיים מעניינים הוסיפו קצת שירים שאנשים מומחים לכתיבת שירים לאמני פופ מזויפים כתבו לה בסגנון פאנקפופ והנה יש לנו אווריל לאבין (היא כתבה רק 2 שירים מתוך האלבום שלה ולהזכירכם - בריטני כתבה גם שיר אחד מאחד הדיסקים שלה...)

speedy123

New member
למה סתם לבלבל ת´מוח!?

דיי כבר זה ממש מעצבן שאתם רושמים עליה דברים שאתם בכלל לא מכירים אותה! מספיק! מאיפה לך שהיא לא רשמה את השירים בעצמה?! ולמה לעזאזל ניראה לך שיחליפו לה את כל הקורות חיים והסגנון שלה רק כדיי שהיא תצליח את לא חושבת שהיא בן אדם! הא בטוח הייתה מתנגדת אבל לא..........אתם ממשיכים לבלבל על זה תשכל ונימאס! אבריל רשמה את כל השירים שלה באלבום ל-ב-ד! אז תפסיקו לימצוא כבר כל מיניי דברים שיעשו אותה כאילו זיוף דיי! נו באמת באיזה כיתה אתם א´?! בכיתה א רבתי עם חברות שלי כי הם אמרו שהבקסטריט בויז מכוערים ואני טענתי שלא(ועד היום אני טוענת ככה) היום שאני כבר הרבה יותר בוגר מכיתה א´ אני מקשיבה למוזיקה, למילים , ורק אחר כך בסוף מסתכלת על הזמרת ששרה את השיר! אבריל היא זמרת מצוינת ודיי להשמצות ולבלבולי שכל

למעלה