האמת על אוהדי הפועל ת"א.... מזעזע!!

האמת על אוהדי הפועל ת"א.... מזעזע!!

כל הזמן מתקיפים את אוהדי ביתר שהם גזענים, חיות, אנטישמיים, ועוד כהנה וכהנה. שימו לב לסרטונים הבאים- ותגידו מה אתם חושבים על האוהדים שבאמת מעוררים סלידה וגועל מכל אדם שפוי להלן קישורים http://www.youtube.com/watch?v=biDrh36Hboo http://www.youtube.com/watch?v=KYK-aw1DCp0 לא לבעלי לב חלש!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KaiserDino

New member
מה שמצחיק בלינק

כתוב שם שאוהדי הפועל ביישו את המדינה באירועי המשחק ההוא מול שירוקי בקרואטיה . אבל בית"ר מביישים אותנו על הדשא .... סתם הלצה . בקטע הרציני - התקשורת מאוד מגמתית , אולם באמת צריך לעשות הפרדה בין הקבוצות לחלק מהאוהדים . יש אנשים שפשוט מחפשים לגיטימציה להתפרע , לעשות בלאגן ולקבל את הבמה להשמיע קול ולהפגין מחאה מכל מיני סוגים , כולל כאלה שכאמור בשום אופן אינם מתקבלים על הדעת. הם משתמשים במסגרת של הכדורגל והתחפושת של זיקה לקבוצות בשביל להיות שותפים באווירה של אלימות מאורגנת או במקרה היותר טוב , מסיבות פרועות בלי חוקים ברורים שהקווים מטושטשים וההוללות גוברת על החגיגה . בכל הקבוצות יש חבורות של טיפשים לא אחראיים שגם יוזמים או מוצאים דרך להיכנס לתגרות ותקיפות שמסכנים לא רק את עצמם , אלא את שלום הציבור . מסכים לגמרי שמתמקדים באופן חסר פרופורציה דווקא במה שעושים העבריינים הלובשים צהוב-שחור אבל העובדה שזה קורה בכל מקום לא מצדיקה את ההתנהגות או הופכת אותה ללגיטימית . התקשורת בארץ זונ.... זה נכון. לא פחות מהאוהדים והעסקנים שמנהלים את הכדורגל .

Cade Foster

New member
ניסיון פתטי ועלוב להעביר את האש למקום אחר

רוב יושבי שער 5 הם נבלות והם אנשים שהייתי מגלה מהמדינה אם הייתי יכול, אבל למה אתה חושב שלה פמיליה שונים בעניין הזה? שער 5 זה נבלה, ולה פמיליה זה טרפה, האולטראס של מכבי ת"א זה ביזיון וחלק מהקופים הירוקים זה בושה. חוץ מזה תפסיק להיות צבוע, אתה בעצמך עודדת את שריקות הבוז לרבין לפני שנה. האנשים שאתה מראה בקליפים האלה? הדבר היחיד שאתה שונה מהם זה בקבוצה שאתה אוהד.

אתה יודע מה ההבדל?

ההבדל הוא שאנו שרקנו, השדר (זה היה ארבל. לא?) הבנתי שהוא גינה זאת וזעק בושה בושה בושה! אז מדוע בעניין יותר רגיש (הצדעה במועל יד) התקשורת שותקת, ובית הדין לא פוצה פה בעניין?? למשל, ביום הדיון בעניין השריקות, היה ליד משרדי ההתאחדות מיני הפגנה של אוהדי ביתר. הייתי שם וראיתי כמה חברה של מרצ עם שלטים די לגזענות או משהו בסגנון, לא זוכר כבר. מדוע הם לא מחו בעניין שירי השואה? הם רוצים להעניש את ביתר? סבבה אבל שוויון לכולם (זה הסיסמה שלהם, לא?) שיענישו גם את אוהדי הפועל.

עוד משהו

במשחק ההוא גם אוהדי חיפה שרקו בוז. לראש העייריה לשעבר שנפטר. ושלא יכחישו, כי אני הייתי ושמעתי. וזה אף אחד לא גינה, וזעק.

Cade Foster

New member
די לבלבל

אני הייתי ב-ג' באותו משחק ובטקס דקות הדומיה שלפני המשחק לא נשמע ציוץ ביציע. וקודם תתעסקו בלרסן את עצמיכם, אחר כך תבואו בטענות לאחרים.

../images/Emo45.gif חלאות אדם.

אנשים זבל, קיימים בכל קבוצה. עבריינים קטנים שמקומם מאחורי סורג ובריח. יש כאלה בין אוהדי הפועל (לא שכחנו איך ריססו את קברי הוריו של חולדאי, את האלימות הקשה מול אוהדי מכבי ועוד הרבה אנקדוטות של עבריינות אלימה). אבל יש גם כאלה בקרב אוהדי בית"ר, וההנהלה לא באמת עושה משהו (חוץ מלומר שאלימות זה רע בחצי קריצה מגעילה). האנשים האלה יהרגו לנו את הכדורגל. הכתובת על הקיר.

חחחחח מניפולציות של כוסית אחרי סטוץ

עושים האוהדי בית"ר האלה. ומי ששרק בוז לרבין, הוא אפס שכנראה לא עשה כלום בחיים שלו .

לפי דעתך זה ככה

לפי דעתי להצדיע במועל יד ולפגוע ברגשי חצי מדינה (בעצם כל המדינה, לא רק אשכנזים) יותר גרוע משריקות בוז (אגב, לגיטימי ביותר במדינה ששורקים בוז להמנון {סכנין} או מניפים דגלי פלסטין וחמאס {גם כן סכנין} ומבזים את המדינה {הפועל ת"א}) שלא פוגעים באף אחד אולי רק בכמה אלפים (וגם זה לא בטוח). זוהי דעתי בכל אופן.

FreeLancer2106

New member
וואי,אתה פשוט אידיוט

אני כאוהד הפועל ת"א,מוכן לקבל ביקורת,אבל בחיים לא מאוהד בית"ר. והסרטונים האלה למה הם לא מראים את הדקירה אחרי המשחק של אוסישקין? למה הם לא מראים שהם מצידם ישארו שעתיים אחרי המשחק אבל הם יתפסו אוהד הפועל לבד וחבורה של 10 יזיינו אותו מכות.. למה הם לא מראים את זה שהיינו 3 אוהדים ו20 אוהדי בית"ר קפצו עלינו? למה הם לא מראים את ההתפרצות שלהם לדשא? למה הם לא מראים את השבירת מכוניות שלהם אחרי כל משחק שהם מפסידים ולא משנה לאיזה קבוצה? למה הם לא מראים תמונה של האוהד של כפר סבא שעשו עליו לינץ' שהמסכן רק רצה לראות משחק וסיים בבית חולים.. למה הם לא מראים את הפעולות של הארגון אוהדים שלהם? את המכות לארי שמאי? את זריקת האבנים על שחקני הקבוצה ש-ל-ה-ם? למה לא מראים את הרמיסה בניסיון לרדת לדשא ומחיצה של אוהדים ש-ל-כ-ם רק בשביל שתוכלו לנשק את האף של קאלה? למה לא סיימתם בצפר !?!?! וזה עוד ככה מה שעלה לי מהראש ומתגובות בפורום הראשי של אוהדי הפועל, הקהל שלכם הוא הכי אפס ופחדן בארץ,חבורה של מלשינים. אה ואגב, "ההצדעה במועל יד" שאתה מדבר עליה בשיר של גרשון זה רק כולם מרימים אצבע,אבל מה שעושה לך טוב....

ANGELUSPIKE

New member
את זה כבר עושה התקשורת השמאלנית

בגלל זה הסרטונים האלה נוצרו, אף אחד לא אמר שאוהדי בית"ר הם שה תמים, הבעיה פה זה רוחב החשיפה שזוכים לה אוהדי בית"ר בתקשורת ואפס החסיפה שזוכים לה שאר הקבוצות על כמעט אותם מעשים בדיוק, סך הכל ביקשנו שיוון בסיקור, אבל כל פעם שיבוא אוהד בית"ר ויגיד משהו, תמיד יהיה מישהו שיבוא ויגיד כמה אוהדי בית"ר הם רעים, במקום לענות בצורה בוגרת על הפוסט הראשי, אנשים באו בגישה של ילדים קטנים, "אבל אתם ואתם.......", ואחר כך אומרים שלאוהדי בית"ר אין דרך ארץ והם חסרי תרבות, תצאו מהסטיגמות שלכם.

FreeLancer2106

New member
על מה אתה מדבר?

היה מישהו שלא דיבר בתקשורת על הרימון שנזרק לעבר אבוקסיס?זה שהעונש של ההתאחדות היה מעפן זה לא נובע מחוסר עניין של התקשורת,אף אחד לא בא והצדיק את זה שביצע את המעשה. ביום שריססו צלבי קרס על הקבר של ההורים של חולדאי הידיעה היתה הראשית בYNET. אז תפסיק לבלבל ת'מוח על קיפוח בתקשורת. מה לעשות? הקהל של בית"ר תמיד בכותרות,ונראה לי שהוא אוהב את זה(לפחות אלו שעושים את המעשים האלו).

cobainos

New member
אוהדי הפועל מגיעים במעשיהם לתקשורת

סיפור אדהם שביטה, ריסוס הקברים והרימון על אבוקסיס וגם בובת ייבגני אובארוב היו מדוברים מאד אבל השם של אוהדי בית"ר גרוע הרבה יותר בגלל שאצל בית"ר הגזענות היא סוג של מסורת וגם כי כמותם גדולה יותר.

מורביט

New member
מה? הם ממש היו בכותרת הראשית בYNET??

עכשיו רואים שזה באמת מה שמעניין את התקשורת! אני מדברת איתך על מצב שאנחנו פותחים 2 מהדורות חדשות בשבוע ומופיעים במהדורה המרכזית של יום שישי.. זה נראה לך מצב הגיוני שכל מה שיש לתקשורת לעשות זה להתעסק באוהדים של ביתר? ושוב, הסירטונים האלה לא באמת להגיד שאנחנו איזה תמימים, כי ברור שלא. רק להראות את האפליה שיש, התקשורת דואגת להעצים כל דבר ולטחון אותו מכל הצדדים. ומילא זה היה לכולם אבל ההרגשה שזה בעיקר איתנו. אולי זה שנמע לך בכיינות אבל כשמראים לך עובדות אז קצת קשה להתווכח עם זה. אני לא באה להתכווח איתך מי עושה דברים יותר רעים אני אומרת רק שאת הדברים הרעים שביתר עושה דואגים להדגיש ולהעצים ואת הקבוצות האחרות מעבירים כאילו כלום, גם בהתאחדות.

lemmacantor

New member
זה בדיוק כמו אותם מובטלים חסרי השכלה

שבוכים למה אין להם כסף ומשחקים שש בש ליד הפיצוציה השכונתית, במקום לנסות ולמצוא עבודה, ככה בדיוק הרבה מאוהדי בית"ר בוכים על קיפוח, במקום לרסן את החוליגנים ביציעי טדי. אין לי ספק שאוהדי בית"ר הם הכי אלימים, לא כי אין להם אנשים שפויים וטובים. בטח שיש,ף אלא כיוון שחוליגנים תפסו את קדמת הבמה. ההנהלה מפחדת מהם גם.

המעשים הרעים של בית"ר

נעשים בידי קבוצה גדולה יותר של אנשים,את הרימון על אבוקסיס זרק אוהד אחר,את הקבר של חולדאי יכול להיות שהשחית אוהד אחד,ואוהד אחד פרץ למגרש בדרבי וזרק רימון יציע של מכבי,אותו דבר לגבי האבוקות בצ'רוקי,והדברים האלה היו בכותרות ועוד איך. התקשורת מדווחת על מה קורה ועל עובדות,היא מנסה עד כמה שניתן להיות אובייקטיבית למרות שאין דבר כזה באף מקום,למעט השוני בסיקור של התקיפות ההדדיות לפני חודש (באוסישקין ובכביש המנהרות) אני לא רואה משהו לא בסדר,ואני לא אוהד של אף אחת מהקבוצות.

מורביט

New member
תקשיב זה קורה כל הזמן

והנה טרי טרי.. כל היום לא הייתי בבית הגעתי למחשב רק ב11 בלילה בערך.. נכנסתי לספורט חמש אחר כך לוואן והמשכחתי לעוד כמה אתרים לא ראיתי כלום.. נכנסתי לפורום של ביתר ואז ראיתי שהיה איזה משו עם האוהדים של הפועל.. נכנסתי שוב לאתרים האלה אולי פספסתי.. לא היה כלום על הדף הראשון ואני מדבר איתך בערך ב12 בלילה.. חיפשתי בין הכתבות ואז ראיתי שהיה את הריסוסים בבית ספר של הילדים של נמני.. ושתבין שבשום מקום לא קישרו את זה לאוהדי הפועל ועוד הייתי צריכה לחפש זה היה מוזכר באיזה שורה אחת היה קישור לכתבה. אחר כך ראיתי את זה בחדשות וגם שם לא אמרו על זה מילב על אוהדי הפועל. וזה לא ברור שאם זה היה אוהדי ביתר היו עושים מזה ניפוחים ואני לא יודעת מה? לא איכפת לי מאוהדי הפועל לא איכפת לי אם זה הם לא הם.. הם פשוט לא מעניינים אותי. אני מדברת איתך על אפיה תקשורתית, וזה אומר לא רק להיות בכותרות, היו מקרים של ביתר שפשוט השתגעתי, מה רק בזה התקשורת עוסקת אין להם דברים אחרים לעשות, כאילו שאף פעם לא נמאס להם. וכשאני מראה לך עובדות אתה לא יכול להתכווח עם זה.

למעלה