dont like it?
לך לפורום מחאה, ותמחא (כף)! אני בטוח שתאהב את האנשים שם. תנהל דיונים פוליטים ומחאתיים עד שנפשך לא תשאר אלא אדישה. ואז תחזור לפה. מבין. שנמאס לנו מהודעות לא קשורות. נכון אני דיקטטור, אשמח ללמוד להיות דיקטטור יותר טוב ויותר נאור, כמו גם שאשמח ללמד את תושביי הנאמנים או לא נאמנים איך להיות תושבים קשובים ונאורים יותר בעצמם. ולכן, ידידיי הלא מלומדים, או מלומדים בדברים אחרים אבל לא בזה: הודעות מזל טוב מפרח חצות לארכנפוביה יימחקו, וישאירו את הרצון לאחל מזל טוב כאופציה למסר אישי (הרי זה כלול בהגדרה... מסר א-י-ש-י!!!!!) לפחות כשכל השרשור הוא הודעות כאלה בלבד. כמו כן אמחוק הודעות שרשום בהם: אנשים שמתם לב לשם המנהל הנוכחי? למה אמחוק זאת ? כי כמה פעמים כבר אפשר לדון בזה הא? נמאס ! כל איזה 5 שבועות דיון על מי המנהל וכאלה....מי שרוצה לדעת מי המנהל, יודע להסתכל במאמרים. אני אמחוק הודעות נאצה (ככה רושמים?!) כנגד YAHOO כי למען האמת , זה ממש לא הפורום המתאים לפתירת בעיות שכאלה, לעומת פורומים אחרים שכן. עכשיו אני מודה שלא היה יותר מדי חובה למחוק הודעות מסוימות ואני אלמד את עצמי לקח לגבי זה.כמו גם הודעות שהייתי כן אמור למחוק אבל משום מה השארתי...מה לעשות שהדואליות שולטת בי. אבל צריך לנער את הפורום מדי פעם , לא ? מהפכה זה טוב כל כמה זמן, להזכיר לאנשים את עצמם