האמת על בריאת העולם
G Gilliana New member 9/12/05 #3 ../images/Emo5.gif מה??? למה??? האם אין היקום כולו בנוי על פי חוקי המתימטיקה והפיזיקה???
C CAT4 New member 9/12/05 #6 הוא עובד על חוקי המכניקה אבל מה קשור משוואות גלים במימד אחד ליצירת היקום
E ellalola New member 9/12/05 #13 אני חושבת שפרסום המאמר הזה או איך שתקראי לזה מראה על חוסר סובלנות וזלזול כלפי מאמינים. במיוחד שהכותרת היא "האמת על הבריאה". כמו שמשעמם אמר- אכזבת אותי.
אני חושבת שפרסום המאמר הזה או איך שתקראי לזה מראה על חוסר סובלנות וזלזול כלפי מאמינים. במיוחד שהכותרת היא "האמת על הבריאה". כמו שמשעמם אמר- אכזבת אותי.
G Gray PaIadin New member 9/12/05 #14 זה לא מאמר, הגישה שלך לגבי זה נראית לי הרבה פחות סובלנית משלה, ודת ראויה לזלזול.
פ פרובוקטור New member 9/12/05 #15 כשאתה אומר שאמונה כלשהי ראוייה לזלזול, זו חוסר סובלנות עירומה לחלוטין.
G Gray PaIadin New member 9/12/05 #16 כן, אני רק לא חושב שזה רע כמו אלימות זה תלוי למה מכוונים את זה, אמרתי את זה רק כתגובה על שיפוט, לא ממש כשיפוט.
כן, אני רק לא חושב שזה רע כמו אלימות זה תלוי למה מכוונים את זה, אמרתי את זה רק כתגובה על שיפוט, לא ממש כשיפוט.
G Gilliana New member 9/12/05 #18 מצטערת לאכזב אותך אבל נראה לי שפספסת את כל הרעיון בגדול. אני לא מזלזלת וחסרת סובלנות כלפי המאמינים - איש באמונתו יחיה, כל עוד הוא לא כופה את אמונתו עלי.
מצטערת לאכזב אותך אבל נראה לי שפספסת את כל הרעיון בגדול. אני לא מזלזלת וחסרת סובלנות כלפי המאמינים - איש באמונתו יחיה, כל עוד הוא לא כופה את אמונתו עלי.
G Gilliana New member 9/12/05 #10 קודם כל... כנראה שפספסתם את הרעיון בגדול - בסה"כ הבאתי את הדבר הזה לפורום כדי "לתמוך" בתאורית הקוד: תחליף את כל המשוואות בקוד, או יותר נכון - תכתוב אותן בקוד ומה אז? עכשיו אני אולי פחות מאכזבת? וחוץ מזה, אני אשמח לקבל הסבר למה בדיוק אכזבתי אותך.
קודם כל... כנראה שפספסתם את הרעיון בגדול - בסה"כ הבאתי את הדבר הזה לפורום כדי "לתמוך" בתאורית הקוד: תחליף את כל המשוואות בקוד, או יותר נכון - תכתוב אותן בקוד ומה אז? עכשיו אני אולי פחות מאכזבת? וחוץ מזה, אני אשמח לקבל הסבר למה בדיוק אכזבתי אותך.
מ מה לעשות עם משעמם New member 10/12/05 #19 הכותרת היומרנית: ואם את חושבת שהנוסחא הזאת מייצגת אותה - אבוי.
G Gilliana New member 10/12/05 #20 דיייי, עכשיו אתה מאכזב אותי... אתה לא מבין קצת הומור ציני? בודאי שאני לא חושבת שהנוסחה הזו מייצגת אותה, זה רק הרעיון שמצא חן בעיני - מה קרה? נהייתם כבדים כולכם?
דיייי, עכשיו אתה מאכזב אותי... אתה לא מבין קצת הומור ציני? בודאי שאני לא חושבת שהנוסחה הזו מייצגת אותה, זה רק הרעיון שמצא חן בעיני - מה קרה? נהייתם כבדים כולכם?