האמת על הסטייליסטים

White Magic

New member
האמת על הסטייליסטים

אחרי שהערס והפרחה הקדומים איבדו את כבודם עקב טיפשותם והתלהבותם הרבה מדי.......הם התחזו לאנשים חדשים - סטייליסטים. קיצר זה לא משנה מה הם יהיו או יותר נכון ירצו להיות הם תמיד ישארו אותם ערסים ופרחות דפוקים, מתלבשים חרא ושכל האנשים הנורמלים בעולם שלנו שונאים. ודרך אגב פריקים הם האנשים הכי נחמדים שאני מכירה..... אני לא מתכוונת לאלה הוונה בי אלא לאמיתיים...הם אחלה של אנשים ופרחות סטייליסטיות או מה שלעזעאזל אתן סתמו!

תיפלץ

New member
אז מה את רוצה להגיד בזה../images/Emo35.gif

אויש גם את קצת מח
כל אחד תופס לעצמו טיפוס ומחקה אותו.. לאוו דווקא טיפוס שכבר קיים כל אחד מגבש לעצמו תדמית שלקוחה מכמה דמויות מובילות.. אם יצא ערס פריק או פרחה זה לא משנה כולם בני אדם
אני מכיר פרחות טובות ערסים טובים ופריקים טובים. כמו שאני מכיר גם חרא של פריקים

BlackJack1

New member
טוב היא חיה בסרט ואת?

בסדרת טלוויזיה מתמשכת? ותסריט יפה יש פה אני אישית מוכן לביים את הסרט הזה!

alon5559

New member
תורידי ת'גובה שלך!

טסריט<? טסריט?! !?!?!?@ "שויאור" בונא איזה שגיאות! אין לך בכלל שכל! את הכי שטחית שראיתי!

יווווווווווווווווו

טסריט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

angel of loveee

New member
יש לי שאלה....

לא אמרת שהפורום הזה משעמם ויש פה ילדים חסרי חיים שהשיכבה שלהם דוחה אותם וכל מיני חרטות כאלה... אז מה את עושה פה??? לא הלכת??

../images/Emo45.gif

אבל אני לא מסכימה עם הקטע של זה של הסוגים למרות שלצערנו זה מה שקורה אנשים מבינים שפריקים הם יותר אמיתיים הם מורדים בנורמה ואנשים פשוט מנסים להיות כאלה..

ת מ ו ז

New member
פשוט חבל מאמי מה זה כל הביקורת הזאת

מצטערת אבל לפי מה שכתבת את נשמעת לי ממש ילדה קטנה שלא מבינה כלום מהחיים שלה, מה זה כל הסתיגמות האלה פרחות סטליסוטים פריקים פאק!! כולנו בני אדם, וכל אחד זכותו להתלבש איך שהוא אוהב. ומצטערת כל הביקורת שלך לגבי כל הסטיליסטים וכל מה שאמרת פשוט גרם לי להרים גבה ולהגיד מה לעזזאל היא חושבת לעצמה. לדעתי צריך להכיר אדם לפני ששופטים אותו ולא להגיד ישר זה סטייליסט פעם הוא היה ערס = חרא! או זה פריק פריק= טוב וואלה מאמי לא מסכימה איתך ובאמת תתבגרי קצת!

למעלה