האמת על חמותי

arem12

New member
האמת על חמותי

שאין מילים לתאר אותה כאדם דפוק מטומטם ופרימיטיבי אם הייתי יודעת שהיא יכולה לקרוא את מה שאני חושבת עליה אז הייתי מרבה במילים ענת

הגנובה

New member
ענת... ראשית ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הנושא שלך היה האמת על חמותי.... כבר חשבתי שאני פותחת הודעה של 1000 מילים לפחות.... אז יאללה.... ספרי.... מה האמת על חמותך

arem12

New member
חמותי לא אהבה אותי

מהרגע שהיא הבינה שאנחנו בקשר רציני ומאז שהתחתנו היא עושה לנו את המוות . (01|02)נחגוג 10 שנים לנישואנו והיא עדיין חושבת שלקחתי לה את הבייבי.היא גרה מולי ובן שלי הולך אליה כל יום כימעט והיא מתסיסה אותו נגדנו ומקללת אותנו בצורה הכי מגעילה שבעולם. אני לא עולה אליה אף פעם ובעלי שהבין שאימו דפוקה בראש משתדל להתרחק ממנה.היא טוענת שאני אמא גרועה ואף התלוננה עליי ברשויות הרווחה שבאו ובדקו אותי כאילו אני מטורפת והגיעו למסקנה שהיא הלא נורמלית .בקיצור אין מילים לתאר את הטירוף שלה ופנינה עדה. ענת

amitmom

New member
רשויות הרווחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תסלחי לי שאני אומרת את זה אבל זו חוצפה שאין כדוגמתה. הגברת המגונדרת לא מבינה שהם יכולים לקחת לך את הילדים..איפה השיקול דעת שלה. ילדים זה לא משחק, אין לה לב.. האמת אני פשוט מעוצבנת עכשיו פחד..מעולם לא יצא לי לשמוע על כזו אישה טיפשה. חביבתי, שולחת לך הרבה חיבוקים ועוד עצה קטנה..להוציא לגברת הזו צו הרחקה.

ממש לא ברור לי למה הילד הולך לשם

מדוע הוא צריך לשמוע את כל זה?? איך משפיע עליו, אם בכלל?? הוא יודע לפחות שהיא לא שפויה ולא צריך לקחת את מה שהיא אומרת ברצינות????

arem12

New member
אני שומעת

את המריבות שלהם עד אליי היא מתעצבנת שהיא לא מצליחה לשגע אותו אז היא מגרשת אותו. למחרת חמי מחכה לו בשער בית הספר. ושוב הכל חוזר היא מקללת הוא מחזיר לה והיא מסלקת אותו.

להרחיק ממנה את הילד...

דחוף
תאסרו על הילד ללכת לשם ולא משנה אם הסבא מחכה לו ולוקח אותו, פשוט שהילד ידע שאסור לו ללכת עם הסבא!!! ואם גם זה לא עוזר אני הייתי מאיימת בתלונה במשטרה!!!!!!!!!!!!

הגנובה

New member
יש כאן המון דברים שאני לא מבינה../images/Emo70.gif

1. אני לא מבינה למה אתם עדיין גרים לידה.... 2. אני לא מבינה למה הילד הולך אליה בכלל
אם את יודעת את יחסה לילד ומה קורה כשהוא שם... את צריכה לאסור על הילד לשים את כף רגלו על פתח ביתה
למה הילד צריך לעבור את העינוי הסיני הזה שוב ושוב
הרי זה דבר נורא לילד לשמוע כאלה דברים על ההורים שלו... בן כמה הוא
את צריכה לחתוך את כל היחסים שלך איתה ולהעיף אותה מהחיים שלכם - ויפה שעה אחת קודם

arem12

New member
תגובה לגנובה

אני גרה על ידה כי אני אוהבת את האזור ובמילא אם הייתי רחוקה היא הייתה מוצאת דרך להציק לנו. הילד הולך אליה מתוך רצון שלו(הוא נכד ראשון) וכניראה נהנה לריב איתה. אסרתי על הילד לעלות אליה לפחות מליון פעמים ותמיד הוא מוצא פירצה להגיע לשם. כניראה הוא מוצא איזה שהוא סיפוק מהעינוי הסיני שאת קוראת לזה. הבן שלי בן 8 והוא יודע איך לענות לה. לי אין כל יחסים איתה אני אחרי לידה והיא לא ראתה את הילדה אפילו. ובדרכי שלי אני מחזירה לה לפעמים וזה מכניס אקשן לחיינו
ענת

הגנובה

New member
לפחות תקני איזה דוברמן שיתן לה ביס

בתחת כל פעם שהיא צועקת על הילד

אחותי היקרה../images/Emo24.gif

קודם כל בורכה הבאה לפורום שנית סוף סוף נזכרת עשיו, אני כר מכירה את הסיפורים על חמותך אבל שאר הבנות לא אז יאללה שפכי חמותך על הגויים
נשיקות לילדים ד"ש לאבא ונדבר

arem12

New member
אני הייתי פה כל הזמן../images/Emo3.gif

פשוט הייתי צריכה לבדוק אם באמת רק אני רואה שחורות בקשר לחמותי.

לא רק את../images/Emo4.gif

אני בכלל חושבת שהיא טיפשה וחושבת שאת צריכה להרחיק את הילד ממנה ויפה שעה אחת קודם,,, והכי מצחיק זה שאת גרה ממש מולה, איך את מסוגלת בכלל? פעם היא בכלל הסתכלה על הילדים השניים שלך? מה הסיבה? שהן בנות? שהן לא נכדות ראשונות? מה?????? לא מבינה אותה בכלל מה שכן, אני מצדיעה לך שלמרות הכל הצלחתם להבין מול מה אתם עומדים ומתמודדים עם זה טוב מאוד

omizu

New member
i rest my case

מצבה של ענת נשמע מזעזע התמודדות כזו יום יום? אני בקושי מסתדרת עם 5 פעמים בשנה! למה אתם לא מתחפפים משם יש עוד מקומות לגור גם אם עולה יותר זה שווה את השקט הנפשי וזה נשמע לי כמו סיפור שמכניס המון מתח לחיים. אני דווקא שמחה שאחותי לא כאן ושחמה וחמותה אוהבים אותה רק זה היה חסר שגם לה יהיה סבל ומתחים מיותרים.

למעלה