האמת על יזיזות? זווית נשית

emil24

New member
האמת על יזיזות? זווית נשית

רוצה לשמוע את דעתכם בנושא ממש בקצרה: בת 24 יצאתי לפני כחצי שנה ממערכת יחסים ארוכה ורצינית (על סף חתונה וכו'...) עוד לא מוכנה למשהו רציני אבל גם לא רציתי להתנזר אז הלכתי על האופציה הנוחה של יזיזויות. (כמובן עם גברים שנמשכת אליהם מינית אבל לא מעוניינת בזוגיות איתם) לרוב שני הצדדים יוצאים מרוצים אבל אחרי כמה מקרים מסריחים, מתחילה לתהות... אני בחורה עם תאבון מיני בריא, ואין לי שום בעיה עם מין מזדמן כל עוד שני הצדדים מודעים לבחירות שלהם מעולם לא הכללתי את עצמי במושגים טיפשיים של 'זולה' וכד' כי עושה מה שעושה למען עצמי ולא כדי למצוא חן בעיני אף אחד אבל אחרי שזה קרה כבר פעמיים... 2 גברים, בשתי הזדמנויות שונות לפני הסקס: מקסימים, כיפיים, זורמים וכו' וכו' אחרי הסקס: התעלמות מוחלטת. וזה למרות שמבהירה שלא מעוניינת ביותר מסקס. (ואין לי שמץ של ספק שגם הם נהנו. וגם אם לא היו נהנים - זאת סיבה להתייחס כך?...) וזה גורם לי להרגיש מלוכלכת ומנוצלת. עדיין יש כאלה גברים היום? שאם את שוכבת איתם רק כי רצית סקס, אחרי זה את כבר לא בן אדם בעיניהם? יודעת שלא צריך להיות לי איכפת אבל ברגע שהם מתנהגים ככה, גורמים לי להרגיש כאילו רואים בי לא יותר מחפץ שהשתמשו בו. ודוחה אותי לחשוב שעם אנשים כאלה הגעתי לשיא האינטימיות. מה לא בסדר כאן?! לא יכולה שלא להגיע למסקנה שלא משנה כמה מדברים על כך שגברים הם חולי סקס הדבר העיקרי שמעניין אותם הוא הכיבוש של אדמה זרה. מציעים להם אופציה של יזיזות כיפית ופרועה ללא מחוייבות והם מתנהגים כאילו ביקשת מהם ללכת לבחור קייטרינג...

ChilD SouL

New member
אהמ...

אני חושבת שיש פער בין הרצוי למצוי שלך. מצד אחד, את מבהירה להם שהם שם למטרת סקס בלבד. ומצד שני, את רוצה ומצפה לכל הפוצי מוצי שבא אחרי. זה לא עובד כך. יזיזות זה סקס נטו, נקודה. ככל שתמהרי להבין זאת, כך יהיה לך יותר קל ולא יהיו לך הרגשות של "ניצול, מלוכלכת וכו'" אלא תוכלי בעצמך לקום, להתלבש וללכת אחרי האקט - בלי לצפות שהוא ישאל אותך אם את רוצה קוראסון + מיץ תפוזים סחוט בצד.

emil24

New member
המממ

אולי הדברים שלי הובנו לא נכון כשאני מבהירה שזה 'סקס נטו' , הכוונה היא ששני הצדדים יודעים שאין מחוייבות. לא שרגע אח"כ אנחנו זרים מוחלטים. אנחנו עדיין בני אדם. לא מצפה לפוצי מוצי ותאמיני לי שגם מעדיפה שילכו הביתה אחרי (לא יכולה לישון עם נוחרים...) אבל מדובר בתעלמות בוטה. כאילו לא מכיר אותי ביום הבא... מה הקטע?! את לא חושבת שיש מרחק מסוים בין "פוצי-מוצי" לבין התייחסות אנושית בסיסית?... וחשוב להדגיש שזה לא פיק אפ מאיזה באר אפלולי כשאין לך מושג אפילו איך קוראים לו/לה , אלא אנשים שהיה לי איתם איזשהו קשר חברתי בסיסי.

ChilD SouL

New member
נכון, אמור להיות קשר כלשהו...

בכל זאת, זה לא סטוץ חד פעמי אלא משהו מתמשך. לדעתי, תמצאי לך פרטנרים אחרים.

Dark Muse

New member
סלחי לי אבל זאת בעיה שלך

אני לא יודע כמה יזיזים היו לך, כדי לקבוע דברים כמו שאת קובעת, היו צריכים להיות לך הרבה. אולי פשוט תמצאי גברים שמוכנים לקשר כזה במקום לצפות לקשר כזה? כל אחד רואה את זה בגישה שונה. אני גם מסכים לגישה שלך שיזיזות יכולה להיות גם ידידות נפלאה, הרבה חושבים שזה בלתי אפשרי, אבל זה אפשרי בהחלט כאשר יש שני אנשים בוגרים שמודעים לזה. המטרה שלך צריכה להיות הפוכה, להשיג ידיד טוב שיכול להיות גם יזיז, ועקב הידידות האפלטונית לדעת שאין שום דבר מחייב. כמו בכל דבר בחיים, יש בזה סיכון של התאהבות וכו', אבל שוב, כמו כל דבר בחיים, צריך לקחת את הסיכון.

pain is MY love

New member
../images/Emo45.gif מסכימה בהחלט

ברור שיהיה הבדל קיצוני בין היחס של הבחור כשהוא חרמן מת ומוכן לתת לך את נשמתו כדי להשיג את מה שהוא רוצה, לבין השנייה שאחרי כשהוא מסופק לחלוטין ומעוניין רק לישון בשקט.. אבל אל תתרגשי מזה. זה טבע האדם! פשוט תכניסי לך לראש שאת מנצלת אותו ולא הוא אותך!!!! את זו שזקוקה לסקס ואת לא צריכה שום דבר מעבר.. תחשבי שהוא גם סוג של חפץ שאת משתמשת בו לפורקן היצרים שלך... מה גם שההרגשה שאת מתארת מתקיימת בעיקר לאחר סטוצים וכיוצא בזה יזיזות בעיניי היא משהו קצת מעבר... היות ומדובר בבחור קבוע פחות או יותר יש לכם קצת יותר "דיבור" והוא ידאג טוב מאוד לא לזרוק אותך כמו חפץ משומש היות ובעוד שבוע הוא ירצה להיפגש שוב...

למעלה