האמת על יזיזות? זווית נשית...

emil24

New member
האמת על יזיזות? זווית נשית...

רוצה לשמוע את דעתכם בנושא ממש בקצרה: בת 24 יצאתי לפני כחצי שנה ממערכת יחסים ארוכה ורצינית (על סף חתונה וכו'...) עוד לא מוכנה למשהו רציני אבל גם לא רציתי להתנזר אז הלכתי על האופציה הנוחה של יזיזויות. (כמובן עם גברים שנמשכת אליהם מינית אבל לא מעוניינת בזוגיות איתם) לרוב שני הצדדים יוצאים מרוצים אבל אחרי כמה מקרים מסריחים, מתחילה לתהות... אני בחורה עם תאבון מיני בריא, ואין לי שום בעיה עם מין מזדמן כל עוד שני הצדדים מודעים לבחירות שלהם מעולם לא הכללתי את עצמי במושגים טיפשיים של 'זולה' וכד' כי עושה מה שעושה למען עצמי ולא כדי למצוא חן בעיני אף אחד אבל אחרי שזה קרה כבר פעמיים... 2 גברים, בשתי הזדמנויות שונות לפני הסקס: מקסימים, כיפיים, זורמים וכו' וכו' אחרי הסקס: התעלמות מוחלטת. וזה למרות שמבהירה שלא מעוניינת ביותר מסקס. (ואין לי שמץ של ספק שגם הם נהנו. וגם אם לא היו נהנים - זאת סיבה להתייחס כך?...) וזה גורם לי להרגיש מלוכלכת ומנוצלת. עדיין יש כאלה גברים היום? שאם את שוכבת איתם רק כי רצית סקס, אחרי זה את כבר לא בן אדם בעיניהם? יודעת שלא צריך להיות לי איכפת אבל ברגע שהם מתנהגים ככה, גורמים לי להרגיש כאילו רואים בי לא יותר מחפץ שהשתמשו בו. ודוחה אותי לחשוב שעם אנשים כאלה הגעתי לשיא האינטימיות. מה לא בסדר כאן?! לא יכולה שלא להגיע למסקנה שלא משנה כמה מדברים על כך שגברים הם חולי סקס הדבר העיקרי שמעניין אותם הוא הכיבוש של אדמה זרה. מציעים להם אופציה של יזיזות כיפית ופרועה ללא מחוייבות והם מתנהגים כאילו ביקשת מהם ללכת לבחור קייטרינג...

אוקיי, אני דווקא במצב הפוך...

חיפשתי ואני עדיין מחפשת זוגיות אמיתית, במהלך החיפושים נתקלתי בגברים שונים מיוחדים כל אחד בדרכו אך לא רצינים כלל. לצערי וגם לא, עם אחד הגברים החלטתי/נו שהקשר שלנו לא יכול להיות רציני במידה שאני מעוניינית בה. אבל, הסקס איתו מעולה, וכנראה שזה הדדי מבחינתו, מפני שאנחנו בקשר "יזיזי" כבר מעל שנה (און-אופ). אז יש גם כאלה...בד"כ הם באים שלא ממש מחפשים... ההחלטה שלך בוגרת, כנראה לא בעיני הגברים שיצאת איתם..(הם לצערי מחשיבים את זה כהתנהגות "זולה" - והם הילדים פה...) שלא תעזי לזלזל בעצמך, בעיקר תעשי מה שטוב לך..הגבר הבוגר שיכבד את ההחלטה שלך יגיע...

magenta73

New member
אני באמת חושבת שזה עיניין של גיל

ותודה לאל שהם מתבגרים בשלב מסויים. אבל נראה כאילו יש קטע שהם או לא מאמינים שכל מה שאת רוצה זה רק סקס ולכן רק "יכבשו" ואז יעלמו, כי הרי ברור שאת חושבת חתונה... והבעיה המרכזית היא שאי אפשר ממש לזהות את זה על ההתחלה. את ההתיחסות או אי ההתיחסות שתבוא לאחר סקס. ואני יודעת שזה דוחה ופוגע. הכי הרבה - עזבי יזיזים ולכי רק על סטוצים. ואת תעזבי לפני. בכל מקרה יזיזות מורכבת מהמילה ידיד ואות ז'. משמע יש צורך בסוג של היכרות וכבוד הדדי מסויים בשביל לעשות את היזיזות הזאת טובה, עובדת וארוכת טווח. כך שאם את תכירי את האנשים קצת יותר לפני המין, אולי ככה אפשר להגיע ליזיזות...

Vdrums

New member
בדיוק, יזיזות זה לרוב עם אנשים

שמכירים לפני ולא מישהו חדש שמחליטים להתיזז איתו.

mika tal

New member
תשמעי חמודה

את בת 24, צעירה, עם תיאבון מיני בריא, סבבה לגמריי, ונכון. העניין הוא שכאשר את בוחרת לך "יזיזים" ,את צריכה לקחת בחשבון שזה לא רציני משני הצדדים. אין כאן עניין באשר לדימוייך לגבי גברים "חולי מין", ו"כיבוש של ארץ זרה". את הבהרת לגברים הללו שבילית איתם שאת רוצה סקס. זה מה שהם נתנו. סקס נטו. רצית? קיבלת!

ע ת ל י ה

New member
יש כנראה הבדל גדול

בין מה שאת אומרת למה שאת משדרת. עצם העובדה שאת כותבת שהגעת איתם לשיא האינטימיות אומר שמבחינתך זה לא רק סקס. נשים לא בנויות לסקס וגמרנו. גברים כן. ואם אשה בכל זאת מרגישה שזה מה שנכון לה אז כנראה שעליה לנהוג כמו גבר. לדפוק ולזרוק. אבל את מצפה ליותר מזה ולכן את מרגישה מנוצלת ומלוכלכת. אז אחת מהשניים, או שתמצאי דרכים אחרות לספק את הצרכים מיניים שלך עד אשר תמצאי מערכת יחסים אמיתית או שתעשי בדיוק מה שעושים לך, קבלי את שלך ובלי לחשוב פעמיים תתלבשי ותלכי.

גברים כן ?

למה סתם להכליל ? אין נשים שרוצות רק סקס בריא בתקופה מסויימת בחייהן ? אין גברים שלא מסוגלים "לזיין" אם אין רגש ? כתבת דברים חכמים, יפים, בוגרים ובעיקר נכונים - אז למה סתם להכליל ?

tips4u

New member
מחזקת את נקודת המבט שלך

אם הבנתי נכון - מה שאת בעצם אומרת זה שגם כשאת לא מחפשת משהו רציני עם גבר מסוים, את כן מצפה ליחס אנושי אחרי הסקס. זה הכי נורמלי בעולם, וגברים שפתאום משנים את היחס שלהם או מתעלמים הם סתם איכסה. וכן, יש כאלה, ואל תקחי ללב, ואם את רואה שהיחס משתנה אז קחי את הרגליים ומצאי לך מישהו אחר - גם אם זה למטרת סטוץ קבוע. זו דעתי.

emil24

New member
כן כן כן!

זה כל הסיפור לא אהבה לא מסז'ים רומנטיים בסה"כ רוצה שלא תהיה דו פרצופי אל תשנה את היחס שלך רק כי היה סקס הייתי ונשארתי בן אדם אני לא חפץ משושמש כמו הקונדום שזרקת לפח אני את הלקח שלי למדתי אין יותר סקס מזדמן למטרות סיפוק בלבד עם 'חדשים' הפסד של המין ה'חזק' ואם אתה קורא את זה (יש מספיק כמוך בכל מקום) פעם הבאה אולי תנסה להשתמש בשכל אם הוא לא עדיין תקוע עמוק מדי בתחת...

למעלה