האמת שאני לא יודעת מאיפה להתחיל

heaven is here

New member
האמת שאני לא יודעת מאיפה להתחיל

יולי 05 אני זוכרת באותו יום שלא הייתי בבית כשהגברת מלמעלה התקשרה והודיעה לי שהיא מאשרת לפתוח לי פורום חדש דנדש של להקה שאני מאוד מעריכה אינפקציה התרגשתי מה, כי כבר ניסיתי פעם לפתוח ולא אישרו כי הלהקה לא מוכרת, רק דיסק אחד שגם הוא בקושי נמכר, בקושי מופיעה וכו' והפעם אישרו. מה הנקודה שלי בעצם? הפורום הוא שלי מהיום הראשון ובאמת באמת שמחתי שהוא נפתח ותוך כדי לנהל אותו בכיף אדיר לגמרי והכרתי פה מלא אנשים טובים וידעתי מתי יש הופעה סוף סוף (אל תשכחו היום..) והיה לנו מפגש אחד והיו תקופות יבשות והיו תקופות יותר טובות אבל עכשיו אני עוזבת את הניהול לצערי הצבא אוהב אותי ממש מסתבר שהוא החליט שבתקופה הקרובה (4 חודשים?) אחזור לעיתים רחוקות הביתה וגם אח"כ רק בסופי שבוע. לא אמשיך ואעליל על הצבא, אולי זה לא רק בגללו אולי גם אני צריכה לשמור קצת מרחק מתפוז שאליו אני מחוברת כבר יותר משלוש שנים אז תשמרו על עצמכם, אני בטוחה שעוד תראו את הניק שלי פה באיזור לפעמים וכן, אני מאוד אשתדל למצוא דרכים לחזור מההופעות והכל כל דבר שתרצו, בינתיים יש לכם את ג'ים ואם אתם ממש רוצים אותי אז מסנג'ר שלי --> [email protected] והיה לי כיף באמת. תודה

אנו מודים ל-heaven is here

על הקמת הפורום וניהולו עד כה, ומאחלים לה בהצלחה בהמשך הדרך
שבוע טוב והמשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

שירה, תודה על הניהול הנהדר יחדיו

נתגעגע אלייך כאן בפורום, מקווה שתכתבי פה פעם בשבועיים..

למעלה