האמת שהמורים וההורים מסתירים ממכם

האמת שהמורים וההורים מסתירים ממכם

האמת שההורים מסתירים ממכם. כדאי לצפות לפני שמבוגרים יצנזרו את ההודעה הזו. המבוגרים רוצים להסתיר ממכם את האמת (ובכך - כמה מצער - הורסים לכם על הדרך גם את הבריאות וגם את העולם בו אנחנו חיים) - עניין תמוה לכשעצמו... האם שמעתם פעם על המושג "טבעונות" ? חפשו בגוגל.

kikona126

New member
אני אגיד לך את האמת...

אני לא אומרת שאין התעללות בבעלי חיים בארץ, ובכלל בתחום התעשיה. אבל לפי הסרט שצירפת, לא הגיוני שהנעשה מתרחש בארץ, הכנסת אפרוחים למכונה למטרת הריגה והעשית בשר, לא הגיוני, לא בארץ, במיוחד שבארץ יש פיקוח מאוד גדול על השחיטה. וזה גם בנוגע לבעלי חיים לא מפותחים שנשחטים, כי פגם בבשר לא מאפשר שחיטה שלו (לא שאני אומרת שלא הורגים אותם בגלל זה, לצערי אותו הסיפור קיים גם אצל כלבים וחתולים כשגור גזעי נולד עם מום מסויים) יותר מזה מדובר על שחיטה של חזיר... לא יודעת איך זה כיום, אבל לפי מה שידוע לי אסור בארץ... אז אולי בעצם צריך לשמור על אכילת בשר חלק? ככה בעצם לא יכולה להתאפשר תעשיה אכזרית שכזו, כי מה שאינו חלק לא כשר?

אל תקחי את דבריי כאמת. תחקרי בעצמך.

בנוגע לאפרוחים זכרים בתעשיית הביצים, בחו"ל משתמשים לרוב בתאי גזים, אך בארץ אסור להשתמש בהם (עקב הקורלציה לשואה). בארץ יש 2 שיטות נפוצות והן נאמרות בסרטון (חניקה בשקיות פלסטיק ומעיכה/גריסה ע"י מכונה). אישית, אני לא חושב שצריך להתייחס לבעלי-חיים כאל מוצר בסופר. זה נראה לי אבסורד ואכזרי. יש פתרון פשוט ובריא בהרבה: טבעונות. גם מבחינה דתית, המנעות משעבוד בעלי-חיים אחרים היא הפתרון הכי טוב למצבו העגום בו העולם נמצא.

למעלה