האמת שכבר שנתיים אני בחוץ

האמת שכבר שנתיים אני בחוץ

לפני שיצאתי הייתי שנה וחצי צבועה התלבשתי כמו ``חרדית`` וזה הפריע לי שאני צבועה עושה את עצמי חרדית ומתלבשת כ``כ לא חרדית באמת.כזה לא צנוע,עד שעזבתי את העולם החרדי.היום במבט לאחור אני מתחרטת נורא,והמצפון הורג אותי.אני בתהליך עמוק של חזרה בחזרה לעולם החרדי האמיתי.לא הצבוע ! אני בוכה על מה שעשיתי

אין צורך לבכות בורא העולם

מצפה לשבים ואם חזרו באמת העבירות נהפכות לזכויות דרכו של היצר הרע לתת לאדם מצב רוח שהוא רע ועל ידי כך יפול כל הזמן

21דניאל21

New member
את יודעת...

הנשמה שלנו כשהיא בגנזי מרומים צמודה לכיסא הכבוד לפני שהיא יורדת לעולם היא בדרגת טוהר גבוהה... נקיה מכל חטא וזכה, איך שהנשמה יורדת לעולם היא נכנסת בגוף גשמי... מוגבלת בתאוות החומר,מצומצמת... נבכי החיים מאלצים אותה להתמודד ולפעמים לרדת בהרבה ממצבה הקודם, האינסופי... אבל! החיים הם לא רק שחור/לבן עבירה/מצווה... החיים הם בעצם ההתמודדות שלנו עם קשיי העולם! בשביל מה לקחת נשמה כ"כ זכה מכיסא הכבוד וללכלך אותה בעולם החומרי?? למה? מכוון שאחרי שאנחנו מתמודדים עם העולם אזי הנשמה מגיעה לדרגה בהרבה יותר גבוהה! מאשר הנשמה הזכה שלא היו לה נסיונות בכיסא הכבוד! אשרייך שאת זוכה להתמודדות כזאת ועוד להצליח! את צריכה להיות גאה בעצמך שאת מתרוממת מכל עולם החומר אחרי שטעמת ממנו... כולנו מקנאים בך

היית צבועה... את עדיין...

צבועה. כי כשאת נשארת חילונית זו הצביעות הכי גדולה. כיון שאת יודעת שזהו שקר. אם את חוזרת זו האמת!

למה את חושבת שזה

אמור לעניין אותי אם את עזבת חזרת צבועה או שלא? את סתם מזהמת את הפורום. לכי לצ`אט אם זה מה שאת מחפשת. במידה שאת אכן חוזרת בתשובה ב``אמת`` אין לך מה לחפש בנט. שבת שלום והצלחה בהמשך דרכך. לא משנה הכיוון.

gushnick

New member
מלא תוכן, אני חייב לציין.

ואמירות עם הרבה הבנה לנפשה.

``מזהמת את הפורום``...ממש ``הבנה לנפשה

לא רציתי להגיב בתחילה כשראיתי מה שאבס גוי כתב,אך אני המומה מהצביעות החנפנית שלך לשאבס גוי.ממש הבנה עמוקה לנפשי,כשמגיע שבבניק חצוץ ואומר שאני מזהמת את הפורום,כשהוא עושה יפה את העבודה הזאת בתור שבבניק הפורום. . .

gushnick

New member
נראה לי שצריך לעשות סימן רשום לציניות.

משהו כמו (צ) או משהו כזה... זה ממש מוזר שאנשים לא מבינים אפילו את הציניות הברורה ביותר (ואני ממש משתדל להיות ברור בציניות שלי, כי הבנתי שיש אנשים מאותגרים-ציניקנית). בכל מקרה, זה היה בציניות, ומטרת התגובה היתה להיכנס בו על השטויות חסרות ההבנה והרגישות שהוא כתב. משעשע היה לבוא לפה יום אחרי זה ולראות שלא הבנת את זה נכון...

gushnick

New member
דוגרי...

אבל בכל זאת, הפורום הרציני... (צ)* במקומות מהם אני בא, ציניות היא אומנות - רמה כזו בסיסית של ציניות לא אמורה להיות מוסברת אפילו. *בדיקת נשק (צ שוב...).

למעלה