האמת שלא תתגלה לציבור

Mr Politi

New member
האמת שלא תתגלה לציבור

בשנה האחרונה מפעילים גרמן והעירייה בראשותה מכבש לחצים על העיתונים המקומיים ועל ידי מכתבי איום בתביעה משליטים טרור ומונעים כל פירסום שמבקר את פעילות העירייה. לצערי הרב, הדיבורים היפים על שקיפות נשארו על הנייר והוחלפו עד מהרה בדיקטטורה של עורכי דין שסותמים כל תחקיר פוטנציאלי. המשפטנים מאיימים, הכתבים מבולבלים, העורכים מתקפלים והציבור לא יודע מה קורה באמת. יש כאן סכנה אמיתית לדמוקרטיה ומעבר לכך קיים מכשול נוסף: מי שאינו יודע לקבל ביקורת, לא יידע לעולם איך לתקן. בהתנהלות הכוחנית הזאת העירייה מזכירה לנו כיצד התנהלו הדברים בתקופתו של לנדאו. ואולי כדאי לשאול: יוחזר השריף לעיר?

Jas Per

New member
על אילו עיתונים אתה מדבר?

אני אמנם קוראת בעיקר "צומת השרון" ומדי פעם "על השרון" ואמנם מדובר במעט מן העיתונים המקומיים, אך נדמה שהם הראשיים, וזכור לי שמופיעה שם ביקורת על העירייה, הן מהעיתונאים והן בקרב תגובות התושבים. בין תחומי הביקורת העיקריים זכורה לי במיוחד ביקורת על הפחתת ההשקעה בספורט המקצועני, וכן ביקורת על הפערים החברתיים בהרצליה (שנדמה לי שבכלל לא קשורים למדיניות העירייה, אבל יתכן שאני טועה).

Tami me

New member
ומי מממן את כל עורכי הדין? אנחנו

ביזבוז כספי הציבור זה הסמל המסחרי שלה אתמול שמענו באיזו קלות היא מפקיעה חלק מגינה ציבורית וסוללת בו דרך פרטית בהוצאה של עשרות רבות של אלפי שקלים למשלם הארנונה. כבר ראינו כי במקום לדאוג לציבור - מלחמות בתושבים זה חלק משגרת יומה. כבר ראיתי ושמעתי על פעולות כוחניות והתעמרות בתושב של פקידי העיריה - והיא תמיד מגבה אותם. תקראו מה כתוב בפרוספקט שלה "היא זן ייחודי של ראש עיר, שמשלבת יושר, אהבת אדם, חזון וכושר ביצוע נדיר" יחצנים יש לה בשפע (גם את זה אנו משלמים). מי שצריך אותה פוגש אדם לגמרי שונה

lulla b

New member
בתור קוראת עיתון

על בסיס יומי ומתעניינת בהרבה מן העיתונים המקומיים אני רואה על בסיס שבועי דווקא את ההפך - אני רואה את הביקורת על העירייה ולא על משהו אחר.

למעלה