האמת של ה-OC

TheCharm

New member
האמת של ה-OC

זה לא שאני חדש כאן או משהו, שאני מציג את עצמי ואת הערצתי לסדרה, ובכל זאת - הגעתי למסקנה - שלא משנה כמה פרקים מטומטמים ומיותרים היו בעונה השנייה, ולא משנה כלום, ה-OC היא סדרת הדרמה, וכשאני אומר דרמה אני מתכוון דרמה נטו, הטובה ביותר שנוצרה עד כה. אני לא יודע אם גם בעונה השלישית, ובעזרת השם הבאות אחריה, הסדרה תמשיך להיות כל כך מצוינת, אבל אני כן יודע, שאני יכול לזכור את רוב הפרקים מ-2 העונות הראשונות, כאחד הדברים הטובים ביותר שקרו לי בחיים. ידיד שעכשיו נמצא בהקרנה של פרק סיום העונה של "אבודים" אמר לי אתמול שלראות את הפרק כבר לא יהיה עד כדי כך מרגש, כי הוא כבר יודע מה יש בצוהר. זה דיי הגיוני, כמובן. אבל היום גיליתי כמה שזה לא נכון. ממש עכשיו סיימתי לראות (שוב) את הפרק המסיים את העונה הראשונה של ה-OC. פרק מצוין, וכמובן הסוף שלו הופך את העונה הזאת למלכת הטלוויזיה לשנה שהייתה אז. וכן, ריאן עוזב עם ת'רזה, מריסה היא ה"נסיכה השבויה בארמון" (לדבריו של ג'וש שוורץ מלך היקום), סת' בורח, והכל כל כך אינטנסיבי ומוכרח. וכן, אני כבר יודע מה קורה בפרק אחרי זה, כשהעונה השנייה מתחילה. ריאן חוזר, סת' חוזר, העניינים קצת בבלאגן אבל בסופו של דבר הכל מגיע לנקודה הטובה שלו, לפחות עד שהכל ייהרס שוב. ובכל זאת, למרות שאת גורם המתח כבר אין לי, אני מרגיש שאני פשוט מוכרח כבר לראות את העונה השנייה. כאילו מעולם לא ראיתי אותה. אני פשוט מוכרח לדעת מה קורה בהמשך, לא משנה שאני כבר יודע מה קורה ב-20 הפרקים הבאים. וזה רק אומר כמה שהסדרה הזאת עשויה טוב, כמה שבכלל הסוף הזה עשה את כל העבודה והיה מעולה, וזה, בקיצור, אומר, שתודה אלוהים על שנתת לי יס

אני לא יכולה להסכים יותר ../images/Emo45.gif

ואם אתה רואה את הפרקים בקצב של יס, אז חכה עד שתראה את הפרק של השבוע ובכלל את הפרקים הבאים אחריו.

TheCharm

New member
אני אכן רואה בקצב של יס

אבל אני חושב שאני אתחיל להוריד את העונה השלישית. הסדרה הזאת כל כך טובה שבא לי להרביץ לעצמי.

shawn 1

New member
אני חושב ש

אני חושב שהOC היא סדרה מעולה! אבל... אני חושב (אישית) שמגרש ביתי יותר מעניינת ובכלל כיפית יותר לצפייה...ככה זה לפחות איתי.... ובכלל, OC מגרש ביתי הן תוכניות שאני מ-ת עליהן ואראה אותם תמיד!

dorin266

New member
אני מעדיפה את OC, ואם כבר משו

אחר, אז רק קווין היל
ועקרות בית...

shiri li

New member
100% צודק...

האו סי, בכלל, לכשעצמה, היא אחת הסדרות הטובות ביותר שצפיתי בהן אי פעם, לדעתי, והיא גם סדרת הנעורים הטובה ביותר (בפער עצום מהאחרות) שראיתי אי פעם. וראיתי...
. הפרק האחרון של העונה הראשונה היה לא רק מצויין מבחינה בימויית ותסריטאית, אלא גם ריאלי, מציאותי, ומתבקש. אותי, אישית, נורא קשה לרגש בסדרות טלויזיה. אני לא טיפוס שבוכה ומתרגש מכל פרידה או פגישה מחודשת, ואני רוצה להגיד לכם - שבפרק האחרון של העונה הראשונה אני פשוט הרגשתי.. עצוב לגמרי! זה השפיע עלי, וזה די מוזר, אבל זה השפיע עלי ממש. הסיפור הזה, של כל העונה הראשונה, היה מעולה. ונכון, גם אני ראיתי את הפרק הזה יותר מפעם אחת (בעצם, בערך 4 פעמים), וגם אני יודעת מה יהיה בהמשך, אבל יש בפרק הזה את המתח הזה, את הריגוש הזה, את הסקרנות שנוצרת כל פעם מחדש. ומה שמעניין הוא, שאני חושבת שגם הפרק האחרון של העונה הראשונה היה מצויין ומדהים לא פחות, אבל בצורה כל כך שונה ואחרת. בקיצור, the o.c. היא סדרה מצויינת, לדעתי, שלמרות שזה לא נדמה ככה, היא לא כזאת רחוקה מהמציאות...

TheCharm

New member
אינדיד.

גם אני ממש לא בוכה בסדרות, אבל לראות את קירסטן, רוצה למות, פשוט כאב לי.

invisiblegirl

New member
האמת

אני מה זה לא אחת שבוכה מסרטים או טלויזיה, אבל קלי רואן עושה פשוט עבודה מעולה בתור קירסטן. בקטעים הדרמטיים היא פשוט מרגשת וגורמת אפילו לי לבכות!

Aviad1987

New member
היא ענקית.

כשהיא צריכה להיות דרמטית היא עושה את זה מעולה. לראיה הפרק האחרון בעונה הראשונה...
למטה וגם בפרק האחרון של העונה השניה.

invisiblegirl

New member
ממש ספוילר!

אבל כן, בפרק ההוא היא פשוט סוף. עכשיו הדמות שלה הולכת להיות סוף, ובפרק ההוא שציינת היא צמררה אותי לחלוטין

shiri li

New member
../images/Emo45.gif הקטע עם קירסטן היה...

פשוט למות ממנו... איך היא לא רצתה את ראיין בהתחלה, ואיך הוא עכשיו ממש הבן שלה.. ובכלל, בהמשך הסדרה הוא הבן שלה לגמרי.. כמו סת'.. כל כך יפה לראות...

R i s a

New member
../images/Emo45.gif

ולגבי זאת שאמרה שמגרש ביתי יותר מעניין: פעם חשבתי שמגרש ביתי... כמו שאומרים.. Rulz (חחח) אבל אז התחלה בי התמכרות ל-the o.c לא יודעת מה איתך, אבל מגרש ביתי זה די קיטש.

shiri li

New member
../images/Emo45.gif נכון! קרה לי בדיוק...

אותו דבר! לא יודעת בהתחלה ממש לא נמשכתי לאו סי.. וחשבתי שמגרש ביתי הרבה יותר שווה, ולמרות שהיא הייתה לא מוכרת חשבתי שהיא טובה.. ועכשיו אני מכורה לחלוטין לאו.סי. ומגרש ביתי לדעתי.. די גרועה.. אין בכלל מה להשוות... המשחק, הרעיון, התסריט, הבימוי, העלילה, האיכות...

Aviad1987

New member
לא חושב שמגרש ביתי גרועה

ממש לא. היא הרבה יותר כבדה ורצינית מהאו סי. באמת שאין בסיס להשוואה, למרות שמדובר ב2 דרמות נעורים של הWB.

R i s a

New member
לדעתי היא עדיין לא גרועה.

היא מצויינת, אבל את ה-או.סי למשל אני אעדיף על פני מגרש ביתי. אני גם מקווה שהשידורים החוזרים של העונה השנייה באו.סי לא יהיו כמו של מגרש ביתי.

shiri li

New member
מגרש ביתי די חובבנית, לדעתי...

אני לא יודעת מה להגיד, אבל בעונה ה-1 של מגרש ביתי זה נראה כאילו יש להם רעיון מעולה ביד והם לא ממש מיצו אותו כמו שצריך...

למעלה