האמת שמסתירים מכולכם.

nobody6

New member
האמת שמסתירים מכולכם.

שאלתם את עצמכם, מדוע לא הייתה השבוע תוכנית של מועדון לילה? הרשו לנו להסב את תשומת ליבכם ליחס מגעיל וגרימת אבל שעובר אומן במדינתנו. השחקן עפר שכטר, נדרש להוריד כשליש ממשקלו על מנת להתקבל לתפקיד בסרט. אנו רואים בזה הפקרת נפש. השחקן שלא היה מאורע דיו ב"תעשייה" האכזרית ניסה לעשות כל ביכולותו על מנת להתקבל, ואחל להוריד במשקל, מה שגרם לו לבעיות בריאותיות. אנו כחברה חייבים לעצור התדרדרות זו, לפני שיקרה אסון. היום זה הוא ומחר זה קורבן אחר.

golani19

New member
הסיבה האמיתי שלא שודרה תוכנית חדשה

צוות התוכנית קיים מסיבת פתיחת עונה (קצת באיחור...) ביום חמישי בערב, היום שבו בדרך כלל מצטלמת תוכנית.. לכן הוחלט על שידור לקט, ולמחורת שודרה תוכנית הסילבסטר שצולמה שבועיים מראש

אז לכ מי ששואל מדוע לא שודרה תוכנית

אז ככה בכל עונה יש מספר של תוכניות לקט אשר נקבעות מראש בתחילת העונה ... אתם שואלים למה ? הסיבה העיקרית היא על מנת לתת קצת אוויר לנשימה לצוות ההפקה של התוכנית .. וכמו כן הדבר קשור גם לתקציב של התוכנית .... טיפ קטן ... באמצע חודש פברואר התוכנית יוצאת שוב לפגרה והפעם ( תחזיקו חזק ) של שבועיים ואז חוזרת רצוף עד סוף חודש אפריל .... לגבי השבוע יש צילומים כרגיל בתוכנית של יום שישי : פאנל : אורי , מאיה , שי אורח : שלום אסייג בתונית של יום שבת : אורי עופר רמי אורחים : טובלה חסין טל ברמן ... לכל מי שדואג אביעד נמצא בחופש ....... של שבוע ( לא הוא לא עושה דיאטה כמו עופר.... חחחחח ) ועכשיו לפינת הבונוס : קבלו מספר רמזים לאורחים בשבוע הבא ... הראשונה יודעת לרקוד כמו שצריך...... והאורח השני ... חבר טוב של רמי .... יש רעיונות מי ..... שבוע טוב לכולם .... אחד שיודע

יש!! מנשה נוי!! ../images/Emo13.gif מרוצה בהחלט...

אבל בכל זאת, מחכה גם לקרן...
! ואגב, אסייג מצויין, שיוסיפו אותו גם קבוע... ובקשר לרונה לי בתור אורחת- פויה.

SwEeT LiLaCh

New member
אמרו לי ..

שהוא מוריד ממשקלו כי הוא אמור לשחק חולה! (חולה סרטן נראה לי) ויש לו השגחה רפואית..

למעלה