האמת

Orange16

New member
האמת

חברים יקרים, בזמן הקרוב הולכים להשתנות הרבה דברים בוילה. יכנסו דיירים חדשים העבר יישכח וסביר להניח שכוחו של בובליל יתמעט. בוילה עכישו מצטיירת דמותו של בובליל כעושה רעות, רכלן, מקלל ומסכסך. כל מי שצפה בשידורים החיים יודע טוב מאוד שיוסי הוא הרע במיעוטו. אל מול שי ושפרה, ובמיוחד שי שסיבב את כל הוילה בעזרת צביעותו והרוע שלו. אם הדברים ימשיכו כמו שהם המציאות האמיתית תישכח, ובסוף כולם יחשבו שיוסי הוא באמת הרע בסיפור הזה והוא כנראה יודח. אני מבקש מכל מי שיש לו אינפורמציה שמסבירה בדיוק למה שפרה ושי הם הרעים בסיפור הזה( כולל סאגת איתי )שירשום אותה כאן( כולל קישורים לסרטונים אם ישנם). אני מבטיח להיות שומר האמת הזו, ולאחר שהמודחים ייצאו אדאג להציג בפניהם את האמת( למשל אציג אותה בפני רנין שבטוחה ששי הוא אדם טוב לב, וכן בפני צבר שהולך שולל). אני אעשה כן בדרכים של פרסום, אם באתר אינטרנט שאפתח או בעיתונות .אני מבטיח להתקשר למודחים האלה ולהציג בפניהם את האמת הזו. אסור שהמציאות תישכח, אנא כל מי שיש לו מידע אשמח אם ישרשר לכאן.

ordiki

New member
למה אסור?

מה איכפת לך שאחרי ה-9 בדצמבר המציאות הזאת תישכח? את מי זה יעניין אחרי שהתוכנית תרד? מצידי שתישכח 5 דקות אחרי.

bibaso

New member
שימו לב שזה גם היה הסיפור של נעמה

אם יש לך סבלנות לדפדף בפורום לקלוט על איזה ניקים אתה יכול לסמוך מבחינת עדכונים לא מסולפים ולבנות את התמונה

אתה צודק - יוסי הוא הרע בוילה

כמו ששי אמר הוא מטפטף לכל אחד ומכין את הקבוצות בעצמו ושי אמר שיוסי הוא אדם חכם מאוד ובגלל זה הוא הצליח...

קמבילי

New member
../images/Emo45.gifזה תיעוד חשוב, אורנג', כי אנחנו שוכחים

את השתלשלות העניינים וכבר קשה להוכיח שמה שמקובל כאמת לא היה ולא נברא. זה קרה הרבה פעמים, והסיפור של נעמה, למשל, די מתועד כאן בפורום. אני אזרוק כמה דברים כשערפילי השינה עוד אופפפים אותי. אתמול שפרה שאלה את כולם: עם מי מכם יוסי לא ניהל שיחת "ייעוץ" ואמר לו להיזהר מזה ומזה, עם מי מכם לא ניהל שיחת ייעוץ? כולם שתקו, כאילו עם כולם הוא ניהל שיחות כאלה. זה לא נכון, הוא יעץ לאנשים רבים עצות טובות, עצות שכוונתן טובה ולפעמים העצות הרגיזו אותי כי היו טובות מדי. יוסי אכן ניהל שיחות ייעוץ עם אנשים רבים. לפני למעלה מחודש הוא ניהל שיחה ארוכה עם רנין ויעץ לה להפסיק להתבכיין ולהפסיק לאיים לעזוב, כי בתוך הבית היא מצטיירת כמו ילדה תינוקית, ובחוץ אף אחד לא יעזור לה כי במילא היא רוצה לעזוב. זו היתה שיחה טובה וחכמה ורנין הרגישה בזה והודתה לה מאד בסופה. ומאותו יום נפסקו הבכי והיללות שלה, מה שקידם אותה במשחק - לצערי, כי בעיניי זו אותה רנין שהיתה ואפילו גרועה יותר. היא פשוט שחקנית, פעם משחקת את המיעוט המקופח (בראשית המשחק היא אמרה שבאח הגדול באנגליה תמיד הכי משחק זוכה), ואחר כך בעצת יוסי התבגרה לפתע בין יום. הוא ניהל שיחת ייעוץ ארוכה עם איתי לגבי האי-נראות שלו (לא מילים של יוסי). אינני זוכרת הרבה פרטים מהשיחה, בעיקר הוא אמר לו "לנצנץ" פה ושם, להתבלט לפעמים, כדי שייראו אותו ולא ירצו להדיח אותו. אם הוא בלתי נראה לאף אחד לא איכפת ממנו. השיחה היתה נכונה ואיתי הודה לו בסופה. ליישם את העיצות הוא לא היה מסוגל. הוא יעץ לערן לא להיתפס כזוג עם קרן, ואותה עיצה נתן לוונסה ולאיתי (יוסי חושב שהוא מועלה לגריל בכל פעם בגלל שהוא וביתו נתפסים ככוח). הוא מעולם לא אמר לאף אחד להיזהר מאף אחד. מכל בני הבית הוא האדם שאימת החוק שאסור ליצור התאגדויות עליו. הוא לא מזכיר שמות, הוא לא מכפיש. בעצם, כשאני חושבת על זה, הוא האדם ששמר על הלשון הכי נקייה בבית. כן הוא מקלל, הוא אומר אפילו לבת שלו אינעל אבוקי, אבל הוא לא ריכל ולא לעג. פעם אחת שמעתי אותו ואת צבר (נדמה לי) מדברים על ונסה, והאוזניים התאדמו לי כי יוסי מעולם לא דיבר ככה. ונסה התחילה אז להיכנס לאימוני שחייה. שניהם צחקו כשהתבוננו בה ויוסי אמר שוונסה נראית כמו גבר - מסכנה, איזה גבר ירצה אותה. עד המותניים היא בסדר אבל יש לה רגליים של גבר. עכשיו יהיו לה כתפיים של גבר? אני מזכירה את זה כי הלעג היה פתאומי וחריג ובלט לאוזניי מאד. מבחינה זו הוא באמת התנהג כמו "אבי הבית", האדם שכולם שווים בעיניו. כאב לי גם על ונסה. בכל מקרה, זה היה לעג חד פעמי, אני לא זוכרת רכלנות כזאת מצד יוסי לפני זה ואחרי זה. העניינים עם שפרה הידרדרו מלפני שבועיים בערך. אין לי מושג מדוע סימנה לה את יוסי כראש הרעים. מישהו אחר אולי זוכר. השבחים של צבר על התנהגותה דרבנו אותה מאד. אחרי שיחת התקציב הוא אמר לה שהיא אמרה את הדברים האמיצים ביותר ששמע בבית עד כה - זה היה כשעמדה בתוקף על כמה קופסאות טונה לא נחוצות לה, רק כדי לשלול סיגריות מיוסי. בכל אופן היא החליטה לרדת לחייו באופן שיטתי. צריך לחפש כאן בפורום תיעוד של שתי ישיבות התקציב האחרונות, אחת מהן מוקלטת באתר. ההתנהגות המתגרה שלה העלתה את יוסי למצב של ביטויים גלויים כלפיה, מה שלא עשה קודם לאיש מעולם. ועדיין הוא לא אמר כלום חוץ מלזרוק "שרמוטה", שזה כמו להגיד "לך לעזאזל". איך שהוא ה"שיילך להזדדיין" שאמרה על אשר נשמע גרוע יותר, אם כי גם אותו לא הייתי מנפחת. אז זה יוסי לעומת שי, למשל. אין לי כוח עכשיו לנסות לתעד את הדברים ששי אמר, בעיקר מאחורי הגב, אבל גם בפנים לנעמה, לקרן, ולוונסה. אני מקווה שהדברים לא יצאו מבולבלים מדי, לא ערכתי ולא הגהתי.

clearer

New member
יש את הסרטון שבו שי בוגד בשפרה וצבר -

http://il.youtube.com/watch?v=4-iwWi9eRqo וגם יש בודאות (איפהשהו), הרבה מאד קטעים שבהם שי יורד על איתי על כלום ובעצם פשוט "מסמן" אותו כיעד הבא. לפי "מפת הדרכים" שלו, אותה הוא הזכיר.

למעלה