האמת

האמת

חלק מאוד חשוב בהתפתחות האישית שלנו היא האמת, הצורך שלנו להיות אמיתים עם עצמנו ועם הסובבים אותנו. אתה יכול לנסות למשוך לעצמך עושר ואושר, לעשות ויזואליזציה של אייך שהיית רוצה שהחיים שלך יראו, ולראות שהדברים סביבך לא מתקדמים. אבל האמת היא שהדברים בהחלט מתקדמים. נראה שהדבר הראשון שהיקום עושה, כשאנחנו מנסים להשיג משהו, הוא לנסות להראות לנו בדיוק את הדברים שמפריעים לנו להשיג את מה שאנחנו רוצים. למשל יתכן ואנחנו רוצים זוגיות טובה לעצמנו, ואנחנו יוצאים לדייט עם אדם שנראה בדיוק מתאים לנו, והדייט הולך בצורה נוראית, או שהאדם די זורק אותנו אחרי הדייט. הדבר הקל ביותר הוא להגיד "זה לא עובד, היקום לא נותן לי את מה שאני מבקש". אבל בדיוק ההפך הוא הנכון. בדרך כלל, התשובות של היקום לבקשה שלכם, (במקרה שהן לא חיוביות, שאתם מקבלים את מה שרציתם) מתחלקות לשתי אפשרויות, 1. היקום מנסה להראות לכם, שמה שאתם בעצם מבקשים הוא לא באמת מה שאתם רוצים או צריכים, ושאתם צריכים לשים לב, למה מה שאתם מבקשים לא עובד בשבילכם. 2. היקום מראה לכם שמה שאתם רוצים הוא אולי טוב לכם, אבל אתם צריכים לשנות כמה דברים כדי לקבל אותו. כאן נכנסת האמת לתמונה, כדי באמת להתפתח, אנחנו חייבים להיות אמיתיים עם עצמנו. אם אני רוצה למשך חופש כלכלי, לעשות מה שאני אוהב, ולפתוח עסק משלי, יכול להיות שאני אתפתה לעזוב את מקום העבוד שלי, לשכור משרד ולהתחיל להציע את שירותי. אבל אני אתעלם מהאזהרות שיפלו בדרכי, ומהאמת, יכול להיות שאני אמצא את עצמי במצב ביש. למשל אם יש לי מינוס גדול בחשבון הבנק, והכלכלה שלי לא מאוזנת, אז יש לי בעית ניהול כלכלית, לנסות לפתוח עסק, לא יפתור את הבעיה הזאת, אלא יחריף אותה כי עסק צריך להיות כלכלי. יכול להיות שאני יודע להתנהל כלכלית והרעיון שלי הוא מצויין, אבל אני עדיין לא יודע לשווק את העסק, מה שאומר שלא יהיו לי מספיק לקוחות מה שיוביל לזה שוב שהעסק יכשל. עכשיו, אני לא בא לרפות את ידיכם, להיפך. אבל בין אם אנחנו רוצים להשיג זוגיות טובה לנו, להוריד במשקל, לאזן את הכלכלה שלנו או לפתוח עסק, אנחנו צריכים להפנות את המאמצים שלנו בכיוון הנכון, אנחנו צריכים להיות אמיתים עם עצמנו וללמוד מה שצריך כדי להיות בהתאמה עם מה שאנחנו מבקשים לעצמנו. ואנחנו חייבים להיות מוכנים לעשות את המאמץ. רוברט קיוסאקי האיש שכתב את אבא עשיר אבא עני, מעודד אותנו להשקיע בנכסים, להיות בוסים לעצמנו. אנשים קלי דעת, יקראו ספר או שנים שלו, יחליטו שנדלן זו השקעה מעולה, יקחו משכנתא או שתיים כדי לקנות בית או שניים, ולחכות לכסף הגדול. הם רק יפספסו את הדבר הכי חשוב שהוא אומר בספר, וזה ללמוד את הנושא טוב טוב לפני שעושים משהו כזה. אתם מבינים, רוברט גם כיום, על כל 3 עיסקאות שהוא מוציא לפועל, הוא בודק 100, 100 עיסקאות, את ה 3 האלא הוא בוחר מתוך 5 עיסקאות שהוא בודק ומחליט שהן כדאיות. הוא עושה את זה, ומסוגל לעשות את זה, כי הוא ממש אוהב את זה. אני לא רואה את עצמי בודק מאות עיסקאות, אבל זו האמת, זה מה שנדרש כדי באמת לעשות כסף. אגב, את המשבר שעכשיו בארצות הברית, הוא חזה כבר לפני שנה. אז לא משנה איזה שינוי אתם רוצים לעשות, שימו לב מה באמת קורה בחיים שלכם. על אילו תחומים באמת חשוב שתעבדו, ולמה הם באמת לא עובדים לכם. אם אתם רוצים להיות עצמאים לפתוח עסק - לכו על זה, תלמדו מה שצריך, תגלו נחישות ואנרגיה, ואתם גם תצליחו. אם תהיו מוכנים להתמודד עם האתגרים, ולעשות כל מה שצריך בשביל שאתם תצליחו, אז יכול להיות שזה יקח קצת זמן, יכול להיות שתפסידו קצת במהלך הדרך, אבל אתם תצליחו. אותו דבר נכון לגבי זוגיות. אם אתם באמת רוצים להשיג זוגיות טובה, תשאלו את עצמכם בכנות מה אתם לא עושים בסדר, תתיעצו עם אנשים שיש להם זוגיות טובה לדעתכם, ותראו מה הם עושים. תלמדו. שלכם שפי

ע ו פ ר ה

New member
מאמר חשוב , שפי

ותודה על כך. גם אני חושבת שדרך הסוד אפשר ללמוד על עצמנו. מה שאני רואה בדרך להשגת היעדים, זה את האמונות שלי שצריך לשנות, את השינויים שאני עושה בתפיסת עולם ובתפיסת החיים ועוד מספר דברים. והעיקר זה להיות בעשייה. אוהבת את החידוד שלך. באהבה עופרה

בדיוק המאמר שהייתי צריך עכשיו. תודה ../images/Emo13.gif

יש לי רק תיקון עובדתי קטן: רוברט קיוסאקי מעולם לא ראה עיסקת נדל"ן. הוא עשה את כל הונו ממכירת הספרים שלו, משחקי הקאשפלו (שנמכרים במחיר מטורף של מאה דולר ויותר) והסמינרים שהוא נותן. הבן-אדם הזה פשוט שקרן, ועיצות האחיתופל שלו בנושא נדל"ן (שבו, כאמור, הוא לא מבין דבר וחצי דבר) כבר סיבכו לא מעט אנשים בצרות. כמובן שזה לא משנה כהוא זה את המסקנות של המאמר שלך. פשוט היה חשוב לי לדייק בעובדות. ובעצם, כשחושבים על זה, הדוגמא של קיוסאקי מספקת עוד זווית ראייה לנושא שהעלת. יש דרכים שונות להגיע לאותו היעד, ועלינו לבחור בדרך שמתאימה לנו אישית. מה שיקבע את ההצלחה שלך זה לא עד כמה הדרך שבחרת "נכונה באופן אובייקטיבי" אלא עד כמה היא נכונה בשבילך באופן אישי. הדרך של קיוסאקי מתאימה לקיוסאקי, ולכן הוא הצליח ובגדול. כמובן שמבחינה מוסרית הוא עדיין נוכל, אבל את המכניזם של הסוד לא מעניין אם אתה נוכל או לא (לפחות לא כשמדובר בהשגת שפע חומרי).

למעלה