האמ.... ../images/Emo142.gif
אין לי מושג מה לכתוב. חשבתי כבר כמה ימים לכתוב כאן משהו.. להגיד לכם מה קורה איתי. למי שזה אולי מעניין אותו. אבל עדיין לא הצלחתי. כל כך רע לי... הלב שלי.. מת. לא יכול לסבול יותר. אני שונאת אנשים!! שונאת את עצמי!! שונאת את זה שאני נכשלת בכל דבר!! אפילו לכתוב כאן אני בקושי מצליחה. ואף אחד לא מבין אותי.. אני מרגישה כל כך לבד! ונמאס לי ללמוד ונמאס לי לאכול ונמאס לי לחיות למה אני תמיד מקווה?? כל פעם מחדש?? הרי ברור ששום דבר טוב לא יקרה לי! הרי אף אחד לא יתן לזה לקרות.. אבל למה דווקא אני?! למה דווקא העולם בחר אותי בתור האובייקט להתעללות?! אני מתה מפחד. אני מתה מפחד. אני מתה מפחד. אני לא מבינה למה.. אני עצבנית. ואני לא רוצה לראות אף אחד! ואני לא רוצה לשמוע אף אחד! ונמאס לי.. ואין לי מושג מה לעשות! באמת שאין לי מושג... ואין לי מושג אם אתם יכולים לעזור לי.. אם מישהו בכלל יכול לעזור לי.. כל כך כואב לי.. אני לא יודעת אפילו איך להסביר.. איך לתאר.. והחלומות האלה.. אני שונאת אותם! גם בלילות לא נותנים לי מנוחה! וקשה לי גם לסבול וגם להסתיר את זה.. ואני שונאת את הכל ואין לי תקווה ואני עצובה ונמאס לי ואני כועסת לאבא שלי יש יומולדת עוד שלושה ימים.. ביום שלישי. הוא אמור להיות בן 56. אני אוהבת אותו אני אוהבת אותו אני אוהבת אותו כל כך.. ומתגעגעת כל כך..
אני מרגישה שאף אחד לא מאמין לי! שאף אחד לא מבין כמה זה קשה בשבילי! אז מה אם עברו שש שנים?! אני עדיין מתה בכל יום מחדש כשאני קמה ורואה רק את אמא בבית.. אני לא מאמינה שהוא מת! אני לא מאמינה שהוא לא יחזור!!! אני בטוחה שהוא כן! הוא אוהב אותי והוא יודע שאני צריכה אותו! אז הוא יתאמץ וימצא דרך לבוא אלי! אני יודעת את זה!! ואף אחד לא מאמין לי! אבל זה יקרה!! ואולי עוד שלושה ימים.. לכבוד היומולדת שלו.. אולי יתנו לי לראות אותו. אפילו רק לרגע. רק הבהוב של הצל שלו.. משהו..
עוד מעט בת 18... ורוצה כל כך לחגוג איתו.... בבקשה! אני ממש מתחננת! בבקשה!!!! איזו חוצפה יש למישהו לאסור לאב וביתו להפגש?! מי מסוגל למנוע מבת שכל כך סובלת.. לראות את אביה שאליו היא כל כך מתגעגעת?! אני דורשת שמי שאחראי לדבר המזעזע הזה שיבוא ויסביר לי בעצמו!! שיבוא ויגיד לי למה אני לא יכולה לראות אותו?!?!?! למה מגיל 11 יש לי מצבה במקום אבא?!!?!?!?! אני שונאת את זה!! אני כל כך כועסת! ואני נשמעת כל כך מפגרת אני יודעת! אבל אני כל כך כועסת.. ולא אני לא רוצה להיות בוגרת! לא רוצה להבין שככה העולם.. לא אכפת לי! אני ילדה צעירה שרוצה את אבא שלה בחזרה! לא רוצה להבין! לא רוצה לקבל! רוצה את אבא שלי בחזרה.. רוצה את אבא שלי בחזרה! אני מצטערת. אני סתם תופסת מקום. וזה לא קשור לכלום. אני פשוט אנוכית. גם ככה זה ארוך מדי וזה בעיקר שטויות.. אני בספק אם מישהו קרא. אבל זה בסדר.. אני רגילה לזה.. לא רוצה לאבד שליטה. לא רוצה לאבד שליטה. לא רוצה לאבד שליטה. שמישהו יעשה משהו... ויעזור לי...
אין לי מושג מה לכתוב. חשבתי כבר כמה ימים לכתוב כאן משהו.. להגיד לכם מה קורה איתי. למי שזה אולי מעניין אותו. אבל עדיין לא הצלחתי. כל כך רע לי... הלב שלי.. מת. לא יכול לסבול יותר. אני שונאת אנשים!! שונאת את עצמי!! שונאת את זה שאני נכשלת בכל דבר!! אפילו לכתוב כאן אני בקושי מצליחה. ואף אחד לא מבין אותי.. אני מרגישה כל כך לבד! ונמאס לי ללמוד ונמאס לי לאכול ונמאס לי לחיות למה אני תמיד מקווה?? כל פעם מחדש?? הרי ברור ששום דבר טוב לא יקרה לי! הרי אף אחד לא יתן לזה לקרות.. אבל למה דווקא אני?! למה דווקא העולם בחר אותי בתור האובייקט להתעללות?! אני מתה מפחד. אני מתה מפחד. אני מתה מפחד. אני לא מבינה למה.. אני עצבנית. ואני לא רוצה לראות אף אחד! ואני לא רוצה לשמוע אף אחד! ונמאס לי.. ואין לי מושג מה לעשות! באמת שאין לי מושג... ואין לי מושג אם אתם יכולים לעזור לי.. אם מישהו בכלל יכול לעזור לי.. כל כך כואב לי.. אני לא יודעת אפילו איך להסביר.. איך לתאר.. והחלומות האלה.. אני שונאת אותם! גם בלילות לא נותנים לי מנוחה! וקשה לי גם לסבול וגם להסתיר את זה.. ואני שונאת את הכל ואין לי תקווה ואני עצובה ונמאס לי ואני כועסת לאבא שלי יש יומולדת עוד שלושה ימים.. ביום שלישי. הוא אמור להיות בן 56. אני אוהבת אותו אני אוהבת אותו אני אוהבת אותו כל כך.. ומתגעגעת כל כך..