האמ,

just almog

New member
האמ,

ברביבים יש מגמת דרמה?:-\ אע, אני בהקבצה ב' במתמ' והציונים שלי נכשלים ובאנגלית אני בהקבצה א' עם ציונים של 80-95 יקבלו אותי למסלול עם בגרות מלאה חוץ מביגאל אלון?]:

לא חושבת שיקבלו אותך עם נכשל במת',

אבל אני לא בטוחה, אבל אם שאר התעודה שלך טובה {אגב, מסתכלים גם על ציון בלשון} את יכולה להבטיח שתשתפרי במחצית הקרובה וכו'.. בהצלחה..

just almog

New member
הממ..

יש לי הרבה נכשלים יחסית [5] כי נעדרתי הרבה[!!1] שעות ואני צריכה להשלים אני בטוחה שזה יהיה פחות עד התעודות.. אבל המ,אם יש לי משו כמו 2 נכשלים ועובר במתמ' אבל בהקבצה ב' יקבלו אותי?]: תודה

חןשסק

New member
מגמת תיאטרון אצלינו בבצפר

ממש טובה :) באמת, אני מכירה שם אנשים... (למרות שזה לא ממש משנה כי זה בלוי עם איזה תלמידים ישבצו אותך). אבל אני מכירה את המורות שמלמדות שם דרמה וספרות והן ממש ממש חמודות.

חןשסק

New member
*תלוי

ואני כמובן מדברת על יגאל אלון
יש שם עוד חצי שעה יום פתוח, לכי לראות.

just almog

New member
היינו שם כמה פעמים עם המגמה והכול

ו..המ,מגמה נחמדה.. אבל הייתי רוצה משו יותר..מקצועי?

actress

New member
יש אבל מתחת לכל ביקורת עדיף למקיף ה

המקיף כיף ביה"ס על רמה, ולא כמו רביבים או יגאלון שם המגמה היא באמת אחת מהמגמות הכי טובות בארץ

חןשסק

New member
חחח בצפר על רמה?

ממש
בגלל זה קוראים לו "מקיף כיף". יגאל אלון הוא בצפר הנסדאי, טכנולוגי מקצועי ואומנותי על רמה. "עמל", רשת בתי ספר להמשך לימודי הנדסה וטכנולוגיה. זה שיש לו שם לא משהו זה לא אומר כלום. הבצפר הוא בצפר טוב.

actress

New member
בתיים לא היו כתבות על הרמה

ככה שבסקרים שנערכו מקיף כיף מוביל.

cobainos

New member
לא יודע על איזה סקרים את מדברת

אבל מבחינת סטטיסטיקה וציונים וכל זה הגמנסיה והעמית לא רואים את שאר בתי הספר.ומבחינת מורים וכל הבלה בלה הזה...אני מאד מאד אוהב את הגמנסיה...אם גם את אוהבת תביצפר שלך לשעבר זה סבבה.

just almog

New member
הידעת,

מדריך אחד שבא אליו להרצות על בתי ספר אמר שאחוז הילדים שלקחו סמים בבצפר הכי גבוה בגמנסיה?

למעלה